Tootearvustus: erilisust ning kõige põnevamaid emotsioone vannituppa toob Lush

märts 17, 2019

Lush'i tooted on tänu tänasesele postitusele minu blogis küll täiesti esimest korda, kuid olen täiesti kindel, et suurem osa teist on vähemalt Lush'i toimetustest kuulnud või sisse astunud nende armsatesse ja lõhnaküllastesse poodidesse Ülemistes ja Foorum keskuses? Võib-olla on teile isegi kõrvu jäänud nende suund pakendivaba liikumise suhtes, mistõttu on Lush'i valikus saadaval juba ka näiteks ka täiesti khkhm "paljad" nahahooldustooted!

Pakendite taaskasutamine puudutab kusjuures ka tänase postituse tooteid, sest Lushi kauplus vahetab Sinu tühjakskasutatud 5 topsi/pudelit rõõmsalt värskendava näomaski vastu! :)

Nüüd aga minu uute tegelaste juurde vannitoariiulil - kutsuv vahukommiroosa jalakreem ning tõeline kookosesõprade Curly Wurly šampoon! 
Lush Pink Peppermint jalakreem 225g
Mis tootega on tegu? 
See imeline jalakreem on sind juba aastaid jalust rabanud oma värskusega. Haara leevendava arnika, rahustava peiulille ja särtsu andva piparmündiga kreem ja oled kohe jalul!

+ Taevakene, vaadake ometi kui ahvatlev see vahukommiroosa jalakreem on! See ju lausa kutsub sööma?!
+ Nii nagu juba ka toote nimetusest võib lugeda, siis tegelikult ei lõhnagi Lushi jalakreem nii magusalt, nagu võib värvusest oodata, vaid hoopiski ergutavalt piparmündiselt - õhtuse piparmünditee kõrvale must have toode!
+ Lush'i Peppermint jalakreemi koostis on väga-väga vedel ning seetõttu kulub seda vaid üks väike sõrmeotsatäis jala kohta. Kergema koostise tõttu on jalakreem kiiresti imenduv ning sobib seetõttu ka igapäevaseks kasutamiseks ka nendel kõige kiirematel momentidel ning kurnatumatel õhtupoolikutel.
+ Koostises olevad looduslikud õlid aitavad pehmendada jalataldu, tekkinud nahapaksendeid ning küüneümbrust. Kuid lisaks sellele pakub koostises olev piparmündiõli värskustunnet ja kerget külmatunnet, mis paneb jalatallad õrnalt õhetama ning aitab jalgadel taasutuda pikast matkast või hoopiski mitmetest tundidest kõrgetel kontsadel käimisest!

Lush Pink Peppermint jalakreem 225g on saadaval Lush esinduskauplustest Ülemiste keskuses, Foorum keskuses ja Lush Eesti Facebook lehe kaudu hinnaga 19.90 eur.
Hindeks 10/10


Curly Wurly šampoon 220g
Mis tootega on tegu? 
Siit leiad suure hunniku kookospähkleid koos mõnusa nõtkuse ja kookoselõhnaga, mis kestab terve päeva.

+ Kui oled otsimas šampooni, mis oleks tõeliselt eriline ning ebatavline, siis oleks see toode midagi, mida oled otsinud! Tegemist on šampooniga, mis on oma olemuselt peaaegu, et täiesti tahke ning isegi kergelt "liimjas", sest sisaldab kookoshelbeid! Jah, neid päris kookoshelbeid, mida oled harjunud nägema koogikestes ja küpsetistes!
+ Nii uskumatu kui see ka poleks, siis suudab see kookoshelbešampoon väikese hõõrumise ning veega kokkupuute juures õrnalt vahutama hakata. Vahutav ja niisutav maius kiharatele - kõlab hästi!
+ Curly Wurly šampooni toimet on tegelikult päris raske hinnata, sest mõneti tundub see justkui sügvapuhastav, kuid samas on juba pesemise ajal tunda kerget nn "vahakihti" juustel, mis aitab juuksejuuri niisutada ning anda neile loomulikku kohevat hoiakut. Minu lokilistele kiharatele sobib see toode hästi, seega soovitan seda julgelt kõigile, kellel on nö "karmim" juuksetüüp ning alati niisutusele janunevad lokid.
+ Ka minu härra ei saanud uudishimule vastu panna ning proovis samuti Curly Wurly šampooni ning vaikselt napsab seda vahelduseks siiani - seega meiepoolne sobivus meestele on julgelt kinnitatud. Kusjuures võiks ju eeldada, et šampoonil on imemagus kookoslõhn, kuid tegelikkuses on see üsnagi neutraalne ning isegi selline "pähkline", seetõttu sobib šampoon kasutamiseks ka meestele ning lõhnatundlikumatele kasutajatele.

+/- Naljakas, kuidas kookoshelbed võivad tootele nii palju omanäolisust luua, kuid samas ka korralikku "seiklust" igal pesukorral pakkuda. Esimene etapp nende salapäraste helvestega seisneb šampooni vahuleajamises, mis nõuab tibake kannatust eelkõige tahke ja kleepuva koostise tõttu, kuid saab juba paari pesukorraga kenasti selgeks. Teine põnevusttekitav etapp on muidugi šampooni väljaloputamine, ning see võtab omajagu aega ja nii mõnelgi korral olen ka pärast juuste kuivatamist kookoshelbeid oma lokkide vahelt leidnud ... Ja proovige siis inimestele seletada, et need valged tükid su peas on kookoshelbed - vaadake, mis nägu nad teevad, minu juuksur sai küll näiteks kõhutäie naerda!

Lush Curly Wurly šampoon on saadaval Lush esinduskauplustest Ülemiste keskuses, Foorum keskuses ja Lush Eesti Facebook lehe kaudu hinnaga 16.90 eur.
Hindeks 8/10

Ja nüüd jään teiepoolseid soovitusi Lush'i tootevalikust ootama, sest need kaks toodet andsid mulle katsetamiseks nii suurt uudishimu, et järgmisel Tallinna külastusel sean oma sammud küll Lush'i poodi, et oma varusid täiendada! :)
Eliise 

You Might Also Like

0 comments