Outfit: 3.03

märts 05, 2019

Oh, teate, mul on nii suur igatsus kevade vastu tekkinud, et ma lausa ei suuda ära oodata seda, et tänavad lumest puhtaks saaksid ning võiksin oma talvised jalavarjud nt tossude või hoopiski nende roosade TOMS'i Paxtonite vastu välja vahetada, millega juba vaikselt nädalavahetusel tänaval hiilimas sain käia... Ja seda kuni uue lumevaibani, mis umbes 4h pärast piltide tegemist maad kattis... Ma olin juba nii nii valmis kevadtunde südamesse laskmiseks, oeh! 

 Kampsun - Reserved | Teksad&mantel - Zara | Papud - TOMS (Open24.ee) | Kott - Parfois | Käekell - MK (Goldtime)

Kui mõned aastad tagasi ma veel proovisin katsetada teiste toonidega, siis nüüd tõstan käed üles, sest roosa on ja jääb "minu värviks" ja paratamatult ilmub seda ka järjest rohkem minu garderoobi tagasi. Need TOMS'i super-hüper mugavad Slipon'id on nii oma praktilisuselt kui ka toonilt täielikult 10/10st valik, seega olge valmis, et neid hakkate ka järgnevates outfiti-postitustes tihedamini kohtama!

Põhjus, miks TOMS mind nii väga kõnetanud on, seisneb selles, et iga ostetud jalatsipaari eest saab 1 abivajaja endale ühe paari  jalanõusid kingituseks - tõeline jagatud rõõm ning pai ühiskonnale, sest üheskoos on selle projekti raames kingitud abivajajatele juba 86 millionit jalatsipaari! 
Kogu TOMS tootevalikuga saad tutvuda Open24.ee veebipoes, kust kusjuures ka minu härra endale kevadeks uued papud välja lubas valida :) 


Loodan, et postitus andis sulle juba kevadisteks look'ideks veidike inspiratsiooni ning õige pea plaanin üllatada juba uute postitustega! :)

Kalli ja pai
Eliise

You Might Also Like

1 comments