Tootearvustus: kevadlemmikud 2019

aprill 15, 2019

Oh mu armsad, te ei kujuta ette, kui võõras, kuid samas ka õnnelik tunne minda valdas kui selle blogipostituse kirjutamist alustada sain... Ma olen kõike seda siin igatsenud nii nii kaua , et seda on lausa raske sõnadesse panna ning seetõttu otsustasin teid täna tibake toimuvaga kurssi viia ning põimida postitusse ka pisut iluteemat, sest mul on nii mitu toodet, mis lihtsalt nõuavad kasvõi paarisõnalist kajastust siin ja praegu.
Kuid ikkagi, kuhu ma kadunud olen olnud?
Raamatutesse - anatoomia, histoloogia, parasitoloogia, biokeemia... you name it!
See semester on oma koormuselt eelmise suhtes täiesti vastupidine olnud. Ja tõesti enam mitte nii päikeseline ja üdini lõbus õppimine vaid raske, tõsiselt raske. Kuid sellegipoolest tunnen, et minu tulevik on neid pingutusi väärt, sest isegi siis kui praegu on raske, siis on minu ümber niiiiii palju vägevaid inimesi, kellega koos sellest kõigest läbi minna nii täna, homme kui ka mitmete aastate jooksul.
Küll aga on lootustandev asjaolu, et kontakttunde hakkab järjest vähemaks jääma ning selle võrra rohkem hakkab tekkima ka aega muude toimetuste jaoks. Seega juba see, et täna olen siia tagasi jõudnud valmistab mulle suurt rõõmu ja on tegelikult üpriski mõnusaks puhkuseks :)

Kui tulla aga ilutoodete juurde, siis plaanisin teile täna tegelikult hoopiski üht mõnusat Insta-postitust teha, kui ühtäkki avastasin, et tähemärke jääks postituse tarbeks liiga väheseks, seega tuli välja, et sellest Insta postitusest tuleb siia kirja panna üks pikem kevadiste ilu-uudiste blogipostitus.
Enne veel kui jõuan päris ilutoodeteni, juhin tähelepanu ka nendele kampsikutele, mida pildilt näha on, sest just need kampsunid otsustasin kevadise suurpuhastuse käigus oma kapist välja tõsta ning Yaga.ee kontole üles laadida. Seega, kui just sinul on riidekapist puudu mõnus kardigan või soe kampsun, siis heida julgelt pilk peale minu Yaga poekesele: https://www.yaga.ee/iluexpress
Ahjaaa, ja kui ka teilgi on kapis mõningad riided uut omanikku ootamas, siis kasutage julgelt Yaga müügiplatvormi! ;)
Kevadega seostuvad minu jaoks otseloomulikult kevadlõhnad ning miskipärast on mul ka oma lõhnakogus vastavalt aastaajale lemmiklõhnad välja kujunenud. Minu kevadine lemmik Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo on teie ees ning kuigi see lõhn oli minu suureks unistuseks juba eelmise aasta veebruarist saadik (kui toimus Marmin Managementi pressipäev), siis õnnestus mul see lõhn enda kollektsiooni saada alles novembris, sest Marmini üritusel olevas õnneloosis mul nii palju õnne polnud, et toode täissuuruses endale võita. Kuid tilgatumaks kasutatud kergelt rabarberilõhna ja vaniljesegu meenutava lõhna tester viitas sellele, et ühel päeval peab just see lõhn minu riiulitele oma koha leidma - ja leidiski!
Küünelakid on küll minu jaoks üle pika aja midagi täiesti uut, sest olen juba mitu mitu aastat geelküünte kandja olnud, kuid pidin need nüüd kevadeks õendustoimingute praktikumide tarbeks eemaldama. 
Mul on siiralt hea meel, et essence shine, last and go lakid minuni täpselt pärast geelide eemaldamist jõudsid, sest tegemist on tõesti ülimalt hea koostise ja püsivusega lakkidega, mis on tegelikult mind geelküünte tagasipaneku osas kahtlema pannud. Miks? Sest fakt on see, et arstiõppes tuleb kliinilisi kokkupuuteid nii ehk naa iga natukese aja tagant ning geelküünte pidev paigaldamine ja eemaldamine oleks väga tüütu ja ühtlasi ka kulukas protsess. 
Shine, last & go lakid on üle pika aja esimesed, mis minu küüntelt maha kooruma ei hakka ning eristuvad teiste hulgast väga kiire kuivamisega. Muuhulgas on lõpptulemus samuti väga sarnane näiteks geellakile, seega tundub, et pean veel nii mõnegi teise tooniga oma kollektsiooni täiendama! :) 
Küüntelt saame sujuvalt edasi liikuda kätele, mis on osaliselt samuti just tänu koolitööle ning tihedale antiseptikumi kasutamisele niiiiiiii kuivaks muutunud. Lisaks sellele on kevad teadugipoolest just see aeg, mil tasuks käte eest eriti tublisti hoolt kanda, et säilitada nende normaalne niiskustase ja vältida kätekuivust.
Erboriani This is the hand BB-kätekreem on nahakuivusega võitlemisel oma sametise koostise ja kiire imendumisega olnud minu parim kaaslane ning väärib igati kiitust ja pikka paid! Just sellist mõnusat ja pehmet paid nagu on kreem minu kätele viimaste kuude jooksul teinud. Ei mingit kleepuvust, ülitugevat lõhna ega ka rasvaseid ja libisevaid peopesasid pärast kreemi kasutamist. Olgugi, et esialgu võib kreemituub tunduda pisike, kuid tegelikkuses on see toode minu kreemiriiulilt ainus, mis mahub reaalselt kõikide jopede ja mantlite taskusse - eks ikka selleks, et igal hädavajalikult hetkel kreem minuga kaasas oleks! :) 
Kevadistest meigitoodetest räägib selle L'Oreal Paris Rouge Signature huulevärvi toon ilmselgelt enda eest! Sooja alatooniga nude-huulevärv on just see, mis sobib täiuslikult igapäevaseks kasutamiseks. Mugava ja täpse aplikaatori tõttu on ülimalt loomuliku lõpptulemusega huulevärvi pealekandmine lausa mängleva kergusega teostatav. Ning huulevärvi magus lõhnanoot tekitab minus alati kange tahtmise päikesepaistelistel päevadel jäätise järele haarata.... Selle huulevärvi eeliseks ongi muideks imetlusväärselt hea püsivus ning ei mingit kulumist ka pärast jäätisega maiustamist! 
Ma usun, et NYX Cosmetics Can't Stop Won't Stop meigisarja väljatulek ei saanud tõelistel meigihuvilistel kohe kindlasti niisama kõrvust mööda minna ning ei läinud ka minust. Tänu NYX'i pressipakile jõudis minuni nii mitugi 24h-pikkust püsivust lubavat jumestuskreemi ning ka peitekreemi ning just viimane on minu arvates üks hädavajalikumaid kevadisi meigitooteid. Miks? Sest minu puhul paistab kevadväsimus koheselt tumedate silmaalustena välja ning kuna Can't Stop Won't Stop  peitekreem on niivõrd hea püsivuse ja katvusega, siis kasutan seda viimasel ajal ikka üpriski tihti, et kavalalt väsimus näolt pühkida (või siis hoopiski kinni tupsutada, hiihhihi) :)

Kuulge, see oli ülimalt mõnus jutustamine ning mulle tundub, et peaksin lausa tihedamini oma hetke lemmikuid siia kirja panema, mis te sellest arvate?  
Igal juhul igatsen teiega lobisemist niii väga ning teadke, et ma ei ole teid kohe kuidagi moodi unustanud! 

Kallistan ja loodan, et olen peagi siin tagasi! 
Eliise 

You Might Also Like

0 comments