Tootearvustus: L'OCCITANE teab, mida Sinu näonahk kevadeks vajab

aprill 29, 2019

Hei, armsad! Ma loodan, et teie kujutlusvõime on tänaseks postituseks valmis, sest tänaste toodete lõhnakirjeldused lausa nõuavad elavat kujutlusvõimet ning loodan väga, et suudan kõik need võrratud lõhnad kasvõi tekstina teieni tuua!
Jutt käib L'OCCITANE värskendavatest kevadisi hoolitsusi pakkuvatest maskidest ning vitamiinide ning energiabuustiga üllatavast näokoorijast. Kuna L'OCCITANE on minu jaoks täiesti uus bränd, siis kirjutan postitust eriti suure elevusega, et ka teid uute tooetega tuttavaks teha ning silmaringi ilumaailmas laiendada.

L'OCCITANE'i ilutooted on inspireeritud Prantsusmaal asuva Provence'i loodusest ning selle parimaks näiteks on toodetes kasutatavate taimede ja eeterlike õlide looduslik päritolu. Toodete valmistamisel on kasutatud mitmeid Lõuna-Prantsusmaa taimi nagu lavendel, mandel, raudürt, pojeng, Korsika käokuld, aga ka näiteks Aafrikast pärinev paljukiidetud ja populaarne sheavõi. Täna saate muuhulgas tuttavaks ka näokoorijaga, mis sisaldab pomelot! Kõlab põnevalt? Loeme siis lähemalt!
1) L'OCCITANE Rahustav näomask 75ml
Mis tootega on tegu? 
Rahustav jogurtilaadne koostis Ardéche orus kasvavate mustsõstarde ekstraktiga, mis sisaldab rikkalikult naha loomulikku kaitsevõimet tugevdavat kaltsiumit ja magneesiumit. Mustsõstraseemned rahustavad ja värskendavad nahka ning toovad esile selle loomuliku sära. 95,3% looduslik koostis. Sobib kõikidele nahatüüpidele.
+ Kreemja ja tõepoolest jogurtise koostisega mask on minu jaoks esmakordne seesuguse konsistentsi poolest. Piisavalt sidus ning tihe koostis võimaldab maski kenasti kas sõrmede või maskispaatliga peale kanda. Kusjuures, selleks, et mask kenasti oma tööd teha saaks piisab vaid kergest tootekogusest, muideks, õhemat kihti on pärast ka lihtsam maha pesta. 
+ Mustsõstrad on minu suvised lemmikud ning toode annab perfektse ettekujutluse sellest, kuidas võiks lõhnata ideaalne mustsõstrajogurt - mahedalt, kuid seejuures ka parasjagu marjaselt!
+ Maski pealekandmine on tõeliselt rahustav ja mõnus protseduur, millele lisavad meeldivust ka koostises olevad mustsõstraseemned, mis õrnalt nägu masseerivad.
+ L'OCCITANE jogurtine mask toimib eelkõige niisutava ja kergelt toitvana, kuid seejuures on maski poolt pakutavad hoolitsused piisavalt mõõdukad, mis võimaldaksid maski ka mitu korda nädalas kasutada. Tänu toitvatele omadustele, annab jogurtine mask nahale pehmust ning elastset struktuuri,

- Minu suureks ülatuseks hakkas mask nii mõnelgi kasutuskorral päris tugevalt näos kipitama, et pidin nii mõnelgi korral vaid paariminutilise maskitamisega piirduma. Maski koostisaineid uurides selgus, et maski koostises on kasutatud mitmeid erinevaid alkohole ning paraku esinebki minu näonahal ülitundlikkust alkoholi suhtes. Seega ku isa tead, et sul tuleb sageli alkoholi sisaldavate näohooldustoodetega probleeme, tasuks otsustada nt mõne teise maski kasuks, millest allpool juttu tuleb :) 

L'OCCITANE Rahustav näomask on saadaval https://www.ilu.ee ning I.L.U kauplustes hinnaga 28,00 eur. 
Hindeks 7/10

2) L'OCCITANE Sügavniisutav näomask 75ml
Mis tootega on tegu?
Sügavniisutav mask on rikastatud mineraalide rohke Réotier allikavee, hüaloroonhappe ja vett siduvate molekulidega. Mask ahendab poore ning jume muutub säravaks ja värskeks. KASUTAMINE ÖÖMASKINA: kanna nahale õhuke kiht ning lase mõjuda üleöö, hommikul loputa. NIISUTAJANA: kui nahk vajab ekstra niisutust, kanna 10 minutiks rikkaliku kihina nahale. Eemalda ülejääk paberrätiga.

+ Niisutavad tooted on alati need, millest tunneb minu näonahk puudust, seega on mul siiralt hea meel, et saan talvejärgsel perioodil tutvustada teile just sügavniisutavat maski, et kevadisele päikesele niisutatud näonahaga vastu astuda :) 
+ Tootel on äärmiselt meeldiv ja värske lõhn, mis on minu jaoks ühtlasi ka väga rahustav - rahustava aroomi tõttu on maski kasutamine tõeline nauding ning kiire uinumise salajane komponent!
+ Sinise värvuga assotsieerus minu jaoks koheselt see, et maski koostis võiks olla suhteliselt vedel või koguni geeljas, kuid tegelikkuses on mask siiski kreemjas ning sarnaneb klassikalisele toitvale öökreemile. 
+ Kahe erineva kasutusviisi peitmine ühte tootesse on minu jaoks alati väga teretulnud ning rõõmuga katsetasin ka selle toote puhul mõlemat kasutusviisi. Minu lemmikuks kujunes siiski nö "kiirem variant", kus soovitud niisutav tulemus on saavutatav umbes kümne minuti jooksul. Miks? Kohe saad teada :)
+ Maski poolt pakutav lõpptulemus on tõepoolest eelkõige suunatud naha niiskusetaseme tõstmisele ning sellega saab toode 100% hakkama! Tänu naha niisutamisele paraneb ka naha "visuaalne tervis" ning otseloomulikult ka elastsus ja pehmus sarnaselt eelmise maskiga. Kuna niisutav mask aitab niivõrd hästi nahale uut elujõudu ning enegiat anda, eelistan maskitamist tegelikkuses just hommikuti kas meigivabadel päevadel või enne päevameigi tegemist. 
- Olgugi, et tootekirjelduse järgi pole maski mahapesemine kiirmeetodil vajalik, siis soovitan seda siiski siiralt teha, sest vastasel juhul jääb nahk pärast kasutamist üsnagi kleepuv ning kergelt isegi kihelev.  NB! Öömaskina kasutamisel tuleks kasutada väga õhukest tootekogust - seda samuti selleks, et vähendada toote kleepuvust. 

L'OCCITANE Sügavniisutav näomask 75ml on saadaval https://www.ilu.ee ning I.L.U kauplustes hinnaga 34,00 eur. 
Hindeks 9/10


L'OCCITANE Puhastav ja matistav näomask 75ml
Mis tootega on tegu? 
Matistav savilaadne koostis värskelt korjatud Provence'i tüümianiga, mis sisaldab rohkelt nahka täiustavat ja poore ahendavat tsinki. Nahk jääb täiuslikult puhas, sile ja särav. Sobib kombineeritud ja rasusele nahale. 93,1% looduslik koostis.
KASUTAMINE: kanna 1-2x nädalas rikkaliku kihina nahale ja hoia kuni 5 minutit, seejärel loputa, masseerides samaaegselt ringjate liigutustega.

+ Võrreldes teiste maskidega on savilaadse maski koostis märksa sidusam ning tahkem. Küll aga on koostises tunda ka niisutavaid õlisid, mis savimaskile võide taolist koostist annavad. Kuna koostis on suhteliselt tahke, siis soovitan seda maski just eelkõige sõrmedega peale kanda ja suhteliselt tubli kihina, et savimask kuivama ei hakkaks. 
+ Maski lõhnas on koheselt tunda vürtsikat tüümiani, mis minu jaoks on tegelikult täiesti uus lõhn just ilutoodete hulgas. Varasemalt on tüümian mulle tuttav olnud toidumaailmast ning usun, et seda ka sulle, kuid tuleb tunnistada, et ma poleks isegi osanud ette kujutada, et tüümian nii hästi ka näohooldusesse sobida võiks. 
+ Minu normaalse/kuivemapoolse naha jaoks tegelikkuses savimaskide kasutamist ei soovitatagi, sest need võivad nahakuivust veelgi süvendada. Kuid juba pärast pealekandmist tundsin, kuidas selle savimaski abil oma nahka hoopiski niisutada ning toitvate shevõi ning päevalilleseemne õli abil turgutada saan.  
+ Ausalt öeldas olid mul just sellele maskile kõige väiksemad ootused pandud ning minu suureks üllatuseks on just puhastav ja matistav näomask minu lemmik L'OCCITANE maskide hulgast! Ma pole varem katsetanud mitte ühtegi savilaadse koostisega maski, mida oleks niivõrd lihtne maha pesta ning muuhulgas on maski sees ka pisikesed koorivad terakesed, mis aitavad nahka siluda ning õrnalt koorida. Tänu maski niisutavatele õlidele ning kergele koorivale toimele on näonahk pärast klaar ning sile ning visuaalselt sametiselt matt. 
+ Kõige vägevam omadus selle maski puhul on see, et mask aitab ahendada ka vistrikest tekitatud punetust ning laienenud poore (eriti ninal ning T-tsoonis). Seega soovitan siiralt selle maski kasutamist just neile, kellel on probleemne näonahk või liigne punetus/põletikulised vistrikud.

L'OCCITANE Puhastav ja matistav näomask 75ml on saadaval https://www.ilu.ee ning I.L.U kauplustes hinnaga 28,00 eur. 
Hindeks 10/10

L'OCCITANE Näonaha koorija 75ml
Mis tootega on tegu? 
Moosilaadse tekstuuriga koorija sisaldab Korsikal kasvava Pomelo ekstrakti, mis sisaldab rikkalikult koorivat puuviljahapet. Lisatud puuviljaseemned eemaldavad nahalt surnud naharakud. Nahk jääb siidiselt sile ja särav. Sobib kõikidele nahatüüpidele. Toode võib ajaga värvi muuta tänu looduslikele komponentidele, kuid toote omadused sellest ei muutu.
KASUTAMINE: kanna 1-2x nädalas rikkaliku kihina nahale ja hoia kuni 5 minutit, seejärel loputa, masseerides samaaegselt ringjate liigutustega.

+ Kui te arvasite, et imeliste lõhnadega olen nüüd lõpetanud, siis tegelikkuses jätsin oma lõhnalemmiku postituse lõppu - L'OCCITANE suutis mind selle näokoorijaga värskendava lõhnaga lihstalt jalust rabada! Kuigi koostises peaks olema pomelo, siis minule meenutab toote lõhn hoopiski punast väga väga mahlast ja magusat apelsini... Uskuge mind, üks klaasike värskelt pressitud apelsinimahla on must have selle koorija kasutamise ajal! 
+ Ka värvuselt meenutab toode samuti rohkem apelsini ning selle moosjas koostises oleks justkui ka peenikesed viljaliha tükid sees, lisaks selle muidugi ka pisikesed liivatera meenutavad koorivad osakesed. Pisikeste teradega näokoorijad on minu absoluutsed lemmikud ning võidavad alati minu südame juba esimese kasutuskorraga, nii ka see L'OCCITANE koorija! 
+ Koorimine mõjub nahale otseloomulikult ülimalt lõõgastavana ning geeljasse koostisse on lisaks peidetud veel ka komponente, mis aitavad pärast koorimist nahal särada! Ma lihtsalt armastan koorija poolt pakutavat värskust ning läiget minu näonahal! Nii nagu koorijatele kombeks, aitab toode eemaldada väsinud naharakke ning seeläbi näonaha pindmist kihti visuaalselt kaunimaks muuta. 
+ Kõige tipuks jääb koorija tulemust kroonima ka ülimalt värske lõhn, mis pikaks ajaks nahale püsima jääb ning alati suviseid mõtteid pähe toob! :) 

+/- Kuna minu näonahk on miskipärast oma iseloomult kuivale kalduvaks muutunud, soovitan ka teistel, kellel on kuiv nahk pärast antud koorija kasutmaist pakkuda nahale lisaniisutust näokreemi abil. 

L'OCCITANE Näonaha koorija 75ml on saadaval https://www.ilu.ee ning I.L.U kauplustes hinnaga 28,00 eur. 
Hindeks 8/10


Aitäh, et veetsid minuga koos aega ning loodan siiralt, et leidsid enda jaoks uue ja põneva ilu-uudise, mille abil oma nahale üks pikk ja turgutav kevadine pai teha!
Muuhulgas on mul L'OCCITANE'ga varuks teile ka üks üllatus Instagramis, seega hoia minu kontol silm peal! :)

Eliise 

You Might Also Like

0 comments