Tootearvustus: parim alternatiiv jumestuskreemile - Oriflame A-Z Hydra multifunktsionaalne näokreem

juuni 06, 2019

Kes vähegi oma ülikooliaega mäletavad või ka praegu oma õpingutesse sukeldunud on, teavad, et kevad on alati tudengielus kiire aeg - eksamid, arvestused, jooksvad tööd ja lisaks veel ka ilusad ilmad, mis kangesti õue jalutama kutsuvad! Kõige tipuks on meie perega liitunud ka Shoony, kes täesti 90% ajast oma armsate silmadega minu tähelepanu endale võita suudab, kuid temast saan teile täpsemalt rääkida mõnes järgnevas postituses!

Oriflame The ONE A-Z Hydra
Kuhu ma aga oma pideva kiirustamisega jõuda tahtsin on tegelikkuses hoopiski Oriflame uus ja minu jaoks lausa ka revolutsiooniline The ONE A-Z Hydra kreem. Just see toode on minu parim abimees kiiretel hommikutel näo niisutamiseks ning jume andmiseks. Ja muidugi ka nendeks suvehõngulisteks jalutuskäikudeks, kuna kreem sisaldab endas SPF30, mis ei lase intensiivsetel UV-kiirtel ninaotsal punaseks minna!
The ONE A-Z Hydra kreem SPF30 - toon Ivory
Oriflame The ONE A-Z Hydra
Mis tootega on tegu? 
The ONE A-Z Hydra kreem pakub parimat igapäevast ilulahendust.
Jumestuse ja nahahoolduse hübriidis on 10+ kasutegurit. Katab, korrigeerib, täiustab, peegeldab valgust, niisutab, ergutab ja on niiskuskindel, saastevastase ja SPF 30 kaitsega.
Hooldav ja jumet korrigeeriv kreem on õhuliselt kerge ja loomuliku katvusega. Vaid ühe muretu sammuga tervema ja õnnelikuma välimusega nahk.
Oriflame The ONE A-Z Hydra
+ Kui otsid oma meigirutiini kergemat ja õhulisemat alternatiivi jumestuskreemile, siis on A-Z Hydra kreem sulle just õigeks kaaslaseks. Kerge ja kreemjas tekstuur muudab lihtsaks pealekandmise ning suudab tõenäoliselt võita ka nende südamed, kes jumestuskreeme igapäevaselt kasutada ei eelista.
+ Toonivalik pole A-Z kreemidel just kõige suurem, kuid kuna pigmendi osakaal pole tootel niivõrd märkimisväärne, siis ühildub kreem suhteliselt hõlpsalt naahtooniga. Minu jaoks on hetkel sobivaim toon Ivory, mis annab minu kahvatule nhale kaunist ja sooja jume.
Oriflame The ONE A-Z Hydra
+ Niisutavate komponentide tõttu on kreem mõnusalt pehme ning sarnaneb oma koostiselt klassikalisele päevakreemile. A-Z kreemi on ühtlase tulemuse saamiseks võimalik peale kanda nii sõrmeotste, pintsli kui ka jumestusšvammiga ning neist viisidest lemmikuim on minu jaoks viimane, mille abil on hea kanda nahale ühtlane ja õhuke kreemikiht.
Oriflame The ONE A-Z Hydra
Vasakul - näonahk ilma Oriflame A-Z Hydra kreemita | Paremal - näonahk Oriflame A-Z Hydra kreemiga toon Ivory
+ Õrna, kuid loomulikku katvust pakkuva kreemiga on võimalik saavutada väga naturaalne, kuid samas päikese paitatud jumet rõhutav meik, mida kroonib kaunis ja värskendav kuma. Tänu niisutavatele omadustele täidab toode ka päevakreemi niisutavaid ülesandeid ning turgutab nahka igapäevaselt.  
Oriflame The ONE A-Z Hydra arvustus
- Kuna tegemist on siiski niisutava ja kergema katvusega "päevakreemiga", siis pole kahjuks ka kreemi pigment kuigi kaua püsiv, mistõttu tuleks kreemiga päeva jooksul korduvalt oma nägu värskendada, et tulemus püsiks ühtlasena. Kuid jällegi ei kaalu see miinus üle kreemi üldisi omadusi, seega on tegu siiski minu uusima igapäevase lemmikuga meigirutiinis!

Oriflame The ONE A-Z Hydra kreem SPF30 on saadaval neljas erinevas toonis Oriflame kataloogidest ja kodulehelt https://ee.oriflame.com/ hinnaga 11.50 eur. 
Hindeks 9/10

Kuna kevad on minuni nii palju põnevaid tooteid toonud, siis kirjutan peagi veelgi oma uutest lemmikutest, püsige lainel! :)  
Eliise 

You Might Also Like

0 comments