Tootearvustus: aitäh, Gyada Anti-Frizz sari, et päästsid minu kahused juuksed!

juuni 30, 2019

Hei, armsad! Olen nüüd täielikult suvelainel ning seetõttu ka ajaliselt rohkem siin teiega - seda ikka selleks, et tuua teieni põnevad ilu-uudiseid suve sisutamiseks!Suviste postituste jada alustan aga sedapuhku juuksehooldusest pajatava postitusega ja seda www.wakuorganics.ee veebipoest leiduvate Gyada Cosmetics toodetega. Waku Organics veebipoes pakutavad tooted on kõik looduslikud, orgaanilised, sertifitseeritud ja keskkonda säästvad, mistõttu teevad tooted pai nii loodusele kui ka sinu kehale!
Muuhulgas on terve juulikuu kõik tooted veebipoes -40% soodsamad - sellise diiliga kõlab üks südasuvine šoping ju päris hästi?!

Tänases postituses olev kõnealune Gyada Cosmetics on julmusevaba öko-, bio- ja vegan looduskosmeetikatoodete Itaalia kaubamärk, kelle eesmärgiks on pakkuda ainult looduslikest koostisainetest kvaliteetseid kosmeetikatooteid.
Jadeiit, itaalia keeles „La Giada“, on kaunis kivim, mis koosneb erinevatest helklevate kristallidega õrnrohelistest mineraalidest. Nii on ka iga Gyada toode just kui kalliskivi, mida on hoolega valmistatud. Gyada toodete äärmiselt suur tõhusus ja kvaliteet on saavutatud tänu sellele, et Gyada kasutab ainult mahedatel taimsetel ekstraktidel põhinevaid looduslikke koostisaineid. Kõik tooted on parabeeni-, silikooni-, ftalaadi- ja niklivabad ning lisaks kõigele pole toodetesse lisatud ka tehislikke värvaineid.
Väike rõõmusõnum ka tartlastele: Gyada tooteid saab uudistada, nuusutada, katsuda ning soetada ka Tartus Ökosalongist Vikerkaar http://ökosalongvikerkaar.ee
Minu vannitoariiulil on mõnda aega katsetamiseks olnud Gyada Anti-Frizz sarja juuksehooldustooted pusavastaseks hoolduseks ning vaatamegi ühes koos, missuguste omadustega leidsid tooted tee minu südamesse! 
GYADA Anti-Frizz Shampoo siluv ja kaitsev šampoon 250ml
Mis tootega on tegu? 
Šampoon karedatele, sirgetele ja lokkis juustele, mis lähevalt kergelt pusasse. Tänu õrnatoimelistel pindaktiivsetel ainetel põhinevale koostisele sobib lõhenenud otstega, katkema kippuvatele juustele. Argaania-, lina- ja avokaadoõli pehmendava toimega segu moodustab juustele kaitsva kihi. Kassinaerise ekstrakti vaik, hüdrolüüsitud sojavalgud ja tugevalt niisutavate omadustega roosi- ja päevalillevesi taastavad juuste pehmuse ning siidisuse. Aitab vähendada juustes staatilist elektrit ja kahusust.

+ Paksude juuste puhul on paksu koostisega šampoonid alati parajalt tüütud, kuid õnneks on sellel Gyada Anti-Frizz šampoonil mõnusalt vedel koostis, mida minu silmis omakorda isegi lahjendama ei peaks (kuigi tootekirjelduse järgi tagaks lajendamine šampooni õrnema toime).
+ Kergesti vahutavat ja voolava koostisega šampooni on lihtne juustesse kanda ning samahästi ka mugav välja loputada - tänu seesugusele koostisele on ka kasutatavad tootekogused tagasihoidlikud ning rõõmu šampoonist jagub pikaks ajaks.
+ Troopilised ning puuviljased lõhnad on alati minu lemmikud ning see tsitruseline šampoon kuulub kindlasti oma värskendava lõhnaga minu lemmikute hulka!
+ Šampoon aitab kenasti puhastada peanahka ning tagada puhtuse pesujärgselt mitmeteks päevadeks, minu puhul näiteks vähemalt kolmeks päevaks. 
+ Hoolimata sellest, et šampoon toimib väga tõhusalt puhastavana, ei kuivata toode ei peanahka ega juuksejuuri tänu koostises olevatele niisutavatele õlidele.
+ Tänu Anti-Frizz omadustele aitab šampoon vältida ka nt nn "beebijuuste" poolt tekitatavaid pisipusasid ning kahusust juuksepiiril. 

GYADA Anti-Frizz Shampoo siluv ja kaitsev šampoon 250ml on saadaval https://www.wakuorganics.ee/ soodushinnaga 8.58 eur (tavahind 14.30 eur)
Hindeks 10/10

GYADA Anti-Frizz siluv juuksepalsam 200ml
Mis tootega on tegu?
Gyada tõhus pusasid lahtiarutava toimega kreemjas juuksepalsam sobib ideaalselt kuivadele, kahustele ja keemiliselt töödeldud juustele andes neile kauni sära, taastades ja toites juuksestruktuuri. Sisaldab väärtuslike taimeõlide segu, mis koos võiseemnikuvõi, kassinaerise ning hüdrolüüsitud nisu- ja sojavalkudega aitab muuta juuksed pehmemaks ja siidisemaks.

+ Taaskord tuleb Anti-Frizz sarja puhul jagada ohtralt kiitusi toote koostisele - palsamil on paksemavõitu kreemjas juuksemaski meenutav struktuur, mistõttu saab seda lausa mängleva kergusega juustesse siluda ning soovi korral ka tõhusama efekti saamiseks juustesse pusaharja abil kammida.
+ Palsami soovituslik toimeaeg on vaid 1-2 minutit, mis on suurepärane just kiireteks hommikuteks, kuid kuna palsami koostis lubab seda hõlpsalt ka maskina kasutada, siis olen palsamit nii mõnelgi korral ka kümmekond minutit juustes hoidnud, et saavutada maksimaalne efekt. Soovitan siiralt ka seda varianti katsetada, et juuksed eriti pehmed pesujärgselt oleksid!
+ Reetsin juba eelmise punki all palsami efekti - tegemist on tõesti mõnusalt pehemendavat ja niisutavat elamust pakkuva palsamiga, mis juukseid siludes suudab tagada ka paremat kammitavust ning nö "elutervemat" väljanägemist.
+ Niisutavad õlid aitavad juustele anda ka pisut loomulikku "raskust", et kiharad oleksid paremini kontrollitavad ning pesujärgselt kahuvabad ja ka visuaalselt nõtkemad - just sellised kiharad, mida sina ja sinu sõbrannad katkematult silitada tahaksid! :)

- Toote lõhn ei lähe paraku kokku aga minu lõhnaeelistustega, mistõttu jääb see ka ülihästi toimiva palsami juures ainsaks miinuseks.

GYADA Anti-Frizz siluv juuksepalsam 200ml on saadaval https://www.wakuorganics.ee/ soodushinnaga 10.74 eur (tavahind 17.90)
Hindeks 9/10

GYADA Anti-Frizz Spray siluv juuksesprei sirgetele ja lokkis juustele 125ml
Mis tootega on tegu? 
Juuksesprei uudne, värske ja kerge koostis on mõeldud loomulikult sirgete või lokkis kahuste, töödeldud ja tõrksate juuste taltsutamiseks. Orgaanilisi taimseid ekstrakte sisaldaval segul on hooldav ja antistaatiline toime. Aitab vähendada kahuefekti, muutmata juukseid rasvaseks või raskeks. Toote mõju ilmneb kohe. Annab loomulikku sära ja kaitseb juukseid välismõjude eest.

+ Sarnaselt šampoonile on siluval spreil taaskord meeldiv sidrunilõhn, mistõttu saan pärast igat juuksepesu siiski meeldivas sidruniaroomis hõljuda, hoolimata eelpoolmainitud palsami ebatavalisest lõhnast! :)
+ Spreil on tõepoolest kerge koostis, nii nagu väidab ka tootekirjeldus ning kerge koostis annab tootele ka paremat lenduvust - seda ikka selleks, et kiharad saaksid kerge vaevaga ühtlaselt hooldava seguga kaetud.
+ Hoolimata kergusest parandab sprei lisaks palsamile veelgi juuste tekstuuri, aidates neid paremini kontrollida ning saavutada soovitud tulemust - olgu selleks kas hästi defineeritud lokid või hoopiski sirged kahuvabad kiharad. 
+ Kuna ka spreil on pusasid hästi taltsutav toime, olen nii mõnelegi jonnakamale pusale otse spreid peale pihustanud veidike suuremas koguses, et pusa lahtikammimine oleks lihtsam ning juustele võimalikult vähe kahjustav. 
+ Anti-Frizz spreid võib kasutada nii niisketes kui ka kuivades juustes, mistõttu olengi seda kasutanud vahetult pärast pesu rätikukuivades juustes ning ~2-3 päeval pärast pesemist kuivades juustes, kui tekib vajadus lisada juustele veidike rohkem struktureeritust, mis neid paremini soovitud vormis hoiaks. 
+ Võib-olla te märkasite, kuid palsami puhul ei maininud ma mitte sõnakestki läike kohta... Tõsi ta on, palsam juustele kuigi palju läiget ei anna, kuid see-eest suudab sprei juustele loomulikku läiget pakkuda, et kogu Anti-Frizz sarjale täiuslik punkt panna!

GYADA Anti-Frizz Spray siluv juuksesprei sirgetele ja lokkis juustele 125ml on saadaval https://www.wakuorganics.ee/ soodushinnaga 11.46 eur (tavahind 19.10 eur)
Hindeks 10/10

Selleks, et aga postitus kõige paremini kokku võtta näitan teile aga enne-pärast pilte, et saaksite oma silmaga näha, millest ma küll terve postituse jutustanud olen ning kuidas Anti-Frizz sari minu kahused kiharad vaid ühe pesukorraga kontrolli alla suudab saada, muutes nad niiiiiii pehmeks, siledaks ja totaalselt kahuvabaks:
Enne | Pärast 
Loodan siiralt, et mõni "kahupea" leiab samuti just Gyada toodete abil oma juustele lahenduse, sest ma olen tõesti nendest toodetest lihtsalt niii niiii lummatud! Mu juuksed oleks justkui sirgendatud, kuid tegelikkuses piisab vaid sellest tootekomplektist ning pusaharjast - ei mingit kuumust ega lisatöötlust! Kõige tipuks on tooted veel ka julmusevabad ning priid kahjulikest silikoonidest, parabeenisest, niklist, ftalaatidest - oh Gyada, kuidas ma sind armastan! <3 nbsp="" p="">
Mõnusat algavat nädalat teile kaunitarid!
Eliise 

You Might Also Like

0 comments