Ilutoodete soovitusi aastaks 2020

jaanuar 01, 2020

Kell on küll hiline, kuid ometigi saan teile soovida kõige kaunimat ja võimsamat alanud aastat ja seda nagu ikka aasta esimesel päeval. Juba nö "vanad olijad" võivad julgelt postitusse sukelduda, kuid uuematele jälgijatele sissejuhatuseks nii palju, et olen juba 5 aastat teinud oma blogisse aasta esimesel päeval oma lemmiktoodete kokkuvõtet - seda ikka selleks, et saaksite aastat alustada minu ilulemmikute uudistamisega ning panna soovinimekirjadesse uusi ja põnevaid tooteid, mida aasta jooksul katsetada. 
Varasemate aastate postitused leiad tänaste lemmikute lõpust ning soovitan siiralt vaadata ka just eelmiste aastate postitusi, sest neid lugedes meenus mulle endalegi nii palju põnevaid tooteid, mida taasavastada tahaksin! :)  
Kuna möödunud aastal võtsid arstiõpingud suurema osa minu vabadest hetkedest, siis oli 2019 aasta arvustuste maht üsnagi tagasihoidlik võrreldes varasemaga. Sestap kaasasin siia postitusse nii 10/10st hinnangu saanud ilutooted, kuid lisasin juurde veel ka mõningaid lemmikuid, mis minu südamesse aasta jooksul oma tee leidsid. 
Kui enamusele toodetele on juurde lisatud meenutuseks ka arvustuse link, siis mõningatele ilma arvustusesta toodetele olen lisanud e-poe lingi, et saaksite kasvõi tootekirjelduse abil minu lemmikuga lähemalt tutvuda. Kuid samas võtan südameasjaks selle, et õige pea ka need lemmikud saaksid oma arvustuse minu blogisse, sest oi kuidas nad seda väärivad! Mõnusat uudistamist!

Järgneva kategooriaga aga on nüüd selline lugu, et sinna sattusid täpselt 3 toodet, mis poleks kohe kuidagi ühessegi teise kategooriasse sobitunud.. Seega paralleelina eelmisele aastale on selleks kategooriaks "parimad kehahooldustooted" kuid võta siis näpust, kas parfüümvesi või jalakreem on kehahoolduseks mõeldud või mitte... :D 
3. Palmolive Berry Delight Body Butter Wash dušigeel

Tänaseks päevaks on minu ilusoovitused küll otsa saanud, kuid kui sellest jäi väheks, siis piilu üle ka varasemate aastate postitused:
2019
2018
2017
2016
2015

Kallistan kõvasti ja kirjutame peagi (sest sessiaeg on ju peaaegu nagu vaheaeg! :P )
Eliise 

You Might Also Like

1 comments

  1. Head seda aastat iluspekter.com tiimi poolt!!! :)

    VastaKustuta