Mõningad uued (soodsad) leiud

september 16, 2013


Ongi minu tormiline nädalavahetus läbi, algas see siis Buduaari turuga, kust mina endale kahjuks midagi ei leidnud. Sellegi poolest käisin Sikupilli Seppäläs kus toimus ulmseline tühjendusmüük, sest tegu on pisikese uuenduskuuriga sealsetes kauplustes. Muidugi olen ma üsna tark ja viskasin tšeki minema, seega saan öelda ligikaudsed hinnad.
Alustan siis ülevalt poolt ja liigun alla.

Meigikott - Seppälä - u 3 eur
Mu vana meigikoti vanus on hetkeks vist 5 aastat ning arvan, et ka endal on natuke vaheldust vaja. Sellel meigikotil on hea eelis see, et on olemas 2 sahtlit, üks pintslite jaoks kus on ka veel väike tasku vati, testrite, peegli jms sisse pistmiseks. Teine sahtel on suur, kuhu mahuvad kõik muud igapäevased meigitarbed. Minul jäi veel ruumi ka üle, seega hea sisukas kotike. Loodan et ta teenib mind sama hästi kui eelmine, muideks minu vana kotike on samuti pärit Seppäläst :)

Must topp - Seppälä - 3 eur
Selle kohta mul ilmselt midagi asjalikku pole öelda, et sellest suisa arvustust teha. Suur eelis on see, et see on vägagi mõnusast materjalist, mis ei tohiks pesemise käigus välja venida ning pikkus on ka normaalne. Lisaks veel väga odava hinnaga!

Ripsmekoolutaja - Seppälä - u 2 eur
Ma ei mõista, kuidas ma oma eelmise koolutajaga üldse midagi koolutatud sain, sest see vahe on ikka väga-väga suur! See teeb ripsmed nii ilusti kaardu ja on ka väga armsa disainiga, roosa ja mustaga. Mugav on ka seda kasutada, sest eelmise koolutaja kaustamiseks, pidin näpud läbi väiekste aukude ajama, aga selle toote puhul pole see tarvis, soovitan osta kõigil, kes on koolutajaotsingutel! 

Näomask mustikaga- Seppälä - 0,70 eur
Varsti teen sellest ka review-i, sest ma olen nende kohta palju head kuulnud ja ootan katsetamist väga. Mask lubab puhastada ja niisutada nahka ja seda hetkel nägu mul vajabki, pidev sooja ja külma vahelduvus. Uisutrennid kuivatavad ikka väga korralikult näonahka, mis on selle spordiala üks miinus, koguaeg peab kreemitama ja ennast mäkerdama.

Ja nüüd minu saadetise juurde Hiinast.

Paki saamine on ikka üks uskumatult tore asi! Põnevusega saab saadetist oodata ning veel suurema huviga pakki avada, paki sisu võib kaasa tuua kas positiivse emotsiooni või sootuks pettumuse.
Tegemist on meigipintslitega, mis ma soetasin endale umbes 7-8 euro eest Hiina leheküljelt aliexpress. 
Juba alguses torkas mulle silma selle üsnagi uhke pakend, kus olid minu uued kaunitarid üksteise ritta seatud. 
Kaasas on 2 pintslit ripsmete jaoks (ripsmehari,ripsmekamm) 2 huultele, 6 silmade jaoks, millest üks on lainerijoone tõmbamiseks ning 2 puudri/päikesepuudri jaoks. Arvasin, et pintslite karvad on sellised kõvad ja odavamavõitu, aga tegelikutl on need siidpehmed ja ülimõnusad, ma juba ootan nii suure põnevusega millal saan neid esimest korda katsetada! 

Muidugi mõtlesin ma ka oma ostudega, teie, kallite lugejate peale ning sahtlis ootavad 3 toodet giveaway jaoks. Kokku on kingikotis juba 5 asja! :)
Vaid 20 liitujat puudub giveaway alustamiseks.

Homme Oriflame seerumi review, olge armsad,
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Kas see netipood on usaldusväärne, oled seal ka varem tellinud ?

    VastaKustuta
  2. Ja, ma olen sealt päris mitmeid ajsu tellinud, riietega võib siiski natukene mõne suuruse võrra eksimist olla (tegemist ju siiski pisikeste hiinlannadega), kuid teised tooted on küll korralikud ja hea kvaliteediga. Kvaliteet oleneb muidugi ka hinnas, kui on ikka väga odav toode on ka kvaliteet natuke nõrgem.
    Ooteaeg on küll pikk, tavaliselt üle kuu aja, aga lõppkokkuvõttes on sealt ikkagi soodsam tellida :)

    VastaKustuta