Tootearvustus: Imeline looduskosmeetika!

november 07, 2013

Hei minu armsad lugejad!
Sain eile kätte oma esimese pakikese oma esimeselt toetajalt ja selleks oli http://www.looduskosmeetika.eu/

Miks eelistada looduskosmeetikat?
Natureva OÜ näol on tegemist Võrus tegutseva pereettevõttega, kes toodab looduskosmeetikat käsitööna. Looduskosmeetika tooted on mõeldud inimestele, kes hoolivad iseenda ja oma lähedaste tervisest ning looduse heaolust. Natureva kõik tooted on valmistatud naturaalsetest õlidest, võidest ja vahadest, ühtegi keemilist ainet lisamata. Seega ei sisalda meie looduskosmeetika sünteetilisi värv-, lõhna-, säilitus- ega ka muid naha seisukohast ebavajalikke ja kahjulikke lisaaineid, mis on tihti allergiate jm nahahädade põhjustajateks. Looduskosmeetika toodetes, kus võimalik, eelistame eestimaist ja öko toorainet. Kõik tooted on tehtud käsitsi ja pole midagi ebatavalist, kui sama toode on oma konsistentsilt, värvilt, lõhnalt pisut erinev kui eelmine kord. Selle põhjuseks võib olla see, et kõik koostisained mõõdetakse käsitsi ning ka külmpressitud õlide värv ja lõhn võib partiides erineda.
Esimesena vaatas minu pakist vastu makadaamiapähkliõli, mille suurest soovist kirjutasin ka siin!

Mis tootega on tegu?
100% puhas külmpressi makadaamiapähkliõli. Kerge,  mitterasvane ja hästiimenduv makadaamiapähkliõli sisaldab rohkelt nahale kasulikke rasvhappeid. On kõrge oleiin- ja palmitoleiinhappe sisaldusega. Oleiinhape muudab naha pehmeks,  elastseks, uuendab naharakke ning on põletikuvastase toimega. Linoolhape aitab taastada naha kaitsevõimet ja säilitada naha niiskusetaset.
Makadaamiaõli on taimsetest õlidest kõige kõrgema palmitoleiinhappe sisaldusega. Palmitoleiinhape leevendab naha- ja põletusvigastusi ja on üks aktiivsemaid mikroobide vastaseid aineid seebumis. Vananedes väheneb tunduvalt selle kasuliku rasvhappe sisaldus ja seepärast sobib õli suurepäraselt vananevale nahale.

Eelkõige kasutan ma seda juustel, sest makadaamiapähkliõli kasulikkusest on ilmselt enamik meist kuulnud. Looduskosmeetika leheküljelt sain aga seda teada, et toode sobib ka näol kasutamiseks. Kindlasti proovin ka selle võimaluse ära, kuid hetkel tundub, et mu nägu on pisut veidi üleniisutatud. Kui keegi soovib erinevate kaustamisvõimaluste kohta lugeda, saab seda teha siin.
Nagu juba mainisin kasutan seda oma juuste toitmiseks ja elustamiseks. Tegin täna suure pai oma juustele, kui neile seda toitvat õli andsin, sest juuksed on pehmemad kui kunagi varem ning samuti ka väga läikivad. Tegin ka fotod selleks, et näeksite millised võlud tootel on: 
Enne kasutamist 
Pärast kasutamist

Nagu ka pildilt näha tegi juukseõli ka lokid kaunimaks. Samuti tunduvad juukseotsad tervemad ja kiharate kvaliteet on tõsiselt paranenud, nad pole enam nii kuivad ja elutud. Toote hea omadus on see, et koguse ja hinna suhe on väga hea 5,90 euro eest saab makadaamiapähkliõli 30ml, mis on piisav ja arvan, et sellest jätkub pooleks aastaks. 
Makadaamiapähkliõli kohta pole mul ühtegi halba sõna, sest see tagab suurepärase tulemuse ja on mugavas ning eestlaslikult tagasihoidlikus pakendis
Toodet saab osta internetipoest http://www.looduskosmeetika.eu/ hinnaga 5,90 eur.
Hindeks 5/5 

Teise tootena leidsin oma pakist rohemündiga huulepalsami.

Mis tootega on tegu?
Rohemündi õrna lõhnaga huulepalsam pehmendab, niisutab ja kaitseb huuli suvel ning talvel. Huulepalsam sisaldab rohkelt kakaovõid, mis on sügavniisutava toimega ja hoiab ära kuivusest tingitud huulte lõhenemise.

Esimesena meeldis mulle muidugi mõnus mündilõhn (meenutab rohelist Jenkki nätsu). Huultele kandes veendusin, et kindlasti pole toote juurde lõhn see, mis mulle meeldib. Tegemist on niisutava ja parandava huulepalsamiga, sest minu katkised ja kuivad huuled leidsid oma probleemile kohe lahenduse. 
Proovisin ka püsivust ning toode imendub lõplikult huultesse 1,5 tunni möödudes, mis on suureks plussiks, sest ei pea pidevalt uuesti peale kandma. Teine pluss on see, et see ei jäta huultele valget kihti peale, vaid on täiesti läbipaistev ja annab armsa loomuliku läike. 
Võin käsi südamel öelda, et nii head huulepalsamit pole ma veel kunagi kasutanud ning see tõesti parandab lõhenenud huuli. 
Toodet saab osta internetipoest http://www.looduskosmeetika.eu/ hinnaga 2,90 eur.
Hindeks 5/5 

Need olid minu elu esimesed kogemused looduskosmeetikaga ja nüüd olen ma veendunud, et looduskosmeetika on tunduvalt asjalikum tavalisest kosmeetikast. Kuna hinnaklass on neil isegi sama, kohati ka odavam on palju mõistlikum osta tooteid, mis on loodusest pärit, seda enam kui need on toodetud Eestimaal! Olen väga suures vaimustuses looduskosmeetikast ja olen täiesti kindel, et tooted mida tutvustasin täna jäävad pikaks ajaks minu ilurutiinide juurde. 

Suur aitäh veelkord http://www.looduskosmeetika.eu/ 'le, kes minuni need uskumatult head tooted toimetas!
Kirjutamiseni,
Eliise

You Might Also Like

7 comments

  1. väga põhjalik ja huvitav postitus, PARIM BLOGI :)

    VastaKustuta
  2. Oi ma väga tänan, ma muretsesingi et ehk on liiga pikk ja põhjalik, aga tundub et asjata muretsesin :)
    Ma annan endast parima, et see veel paremaks muuta, aitäh nii toreda komplimendi eest! :)

    VastaKustuta
  3. Pigem pikk ja paljuütlev kui lühike ja mitte midagi ütlev postitus. Mulle meeldib ka su blogi just väga hästi seletatud arvustuste, piltide pärast. :) Juuksed on tõesti säravad ja ilusad! Üks blogis ka nendest ja oli vaimustuses.
    Endale meeldib ka pigem looduskosmeetika ja olen hakanud vaatama mida sisaldavad tooted mida muidu kasutan.

    VastaKustuta
  4. Väga hea postitus, sain jälle listi ühe looduskosmeetikapoe, kust tulevikus midagi ehk tellida :)

    VastaKustuta
  5. Mozza: Aitäh, et oma arvamust nii hästi avaldasid, eks ma ikka üritan muudkui paremaks oma blogi muuta :)
    See on tõesti hea juukseõli, samaväärne Macadamia firma omaga, kui mitte parem, sest saab ka mujal kasutada.
    Muideks, täpselt samamoodi olen ka hakanud mõtlema, et mida endale peale määrin, sest kokkuvõttes teeb see suur keemia rohkem kahju kui kasu, mis algul tundub.
    Mõnusat lugemist Sulle edaspidiseks!

    Kairi: Kindlasti soovitan seda väga, sest need tooted on küll kullast ja otseloomulikult on väga kiire ja sõbralik teenindus :)

    VastaKustuta
  6. Täiesti nõus, sain ka nende e-poest jojobaõli ja savimaski ning olen superrahul ja hinnad on väga head! Pole veel jõudnud arvustust kirjutada, kuid peagi on seda oodata http://mskiku.blogspot.com :))

    VastaKustuta
  7. Jään Sinu arvustust ootama :)

    VastaKustuta