Tootearvustus: vannimõnud Maikellukesega!

november 18, 2013

Pean tõdema, et ma olen üks nendest inimestest, kellel on kodus vann, kuid siiski vanniskäik on unustatud aastateks, puhtalt ajanappuse tõttu. Kui Maikelluke andis mulle proovida mitmeid vannitooteid leidsin hetke oma pühapäevaõhtus ja sulpsasingi kuuma vette mõnulema pea tunniks.
Armas Maikelluke saatis proovimiseks mulle tooteid, millest kolme katsetasin ka ise (1 supsas kingikotti, sest see nägi nii armas välja, et ma ei raatsinud seda kasutada).
Maikelluke on armas kodumaine ettevõte Põlvamaal, mis tegeleb looduskosmeetikaga, mõeldes toodetele, mis pakuvad hellitust Sinu kehale, vaata, mida põnevat nad pakuvad SIIT!


Toodete juures paistab esimesena silma see, et nad on väga lihtsalt pakitud, mis teeb selle väga kodumaiseks ja nagu öeldakse - lihtsuses peitub võlu! Armsad läbipaistvad tsellofaanümbrised, mis on kinni köidetud tagasihoidliku nöörikesega. Paremat pakendit neile vist olla ei saakski, sest tooted isen äevadj uba nii ahvatlevad ja värvilised välja. 
Kõigele lisaks tungis pakenditest välja mõnus vürtside aroom ning see tekitas tuppa taas jõulutunde (nii nagu JOIK'i kreem). Lõhnade vastu pole mul midagi, seni kuni need ninale ei hakka, nende toodetega seda ei juhtunud, seega tegi see mulle ainult rõõmu! :)

Vanni minnes puistasin sinna "Harmoonia" tahket vannivahtu.
Mis tootega on tegu?
Lavendli, apelsini ning ylang-yalng eeterlikud õlid mõjuvad rahustavalt ja tasakaalustavalt. Pudista jooksva vee all tükkideks ning vaata kuidas vahumäed kerkivad. Naudi lõõgastavat vanniskäiku, mis pühib minema kõik muremõtted ja aitab leiada harmoonia. Vannivahust saab kuni kolm vanniskäiku.

Ma olen natukene õnnetu, sest ma ilmselt ei kasutanud toodet õigesti. Puistasin ta küll voolava vee all tükkideks, aga erilisi vahumägesid küll ei tekkinud. Tundub, et panin toodet liiga vähe, võtsin 1/3-ndiku aga oleksin vist pidanud pool panema. 
Siiski on tootel mõnus lõhn, selline troopiline, millele tungib ninna lisaks veel eeterliku õli lõhn. Väga mõnus ja paneb lõõgastuma. 
Loodan, et järgmine vanniskäik läheb siiski paremini :)

Toodet saab osta http://maikelluke.ee hinnaga 3,90 eur.
Hindeks 4/5

Järgmisena lisasin vette vannisula "Luksuslik trühvel"
Mis tootega on tegu?
Poeta see magusa šokolaadise trühvli aroomiga vannisula sooja vette ning lase sel aeglaselt kihisedes eraldada vanni niisutavat mandliõli, kakao- ja mangovõid. Naudi lõõgastavat vanniskäiku vähemalt 20 minutit. Võid vannisula ka mitmeks tükiks teha, siis saab ühest vannisulast 2-3 vanniskäiku.

Ma polnud ennem midagi sellist kasutanud, seetõttu esimene ja väga positiivne kogemus vannisuladega. 
Kui olin selle vannivette kukutanud, hakkas see kihisema ja eraldus väga-väga mõnus lõhnasegu, mis meenutas karamelli ja ka pähklikreemi. 
Mõned hetked hiljem kui vannisula oli "kadunud" tekkisid vee peale imepisikesed õlitilgad, mis naha sisse minnes tegid selle väga pehmeks ja elastseks, samuti ka hästi lõhnavaks.
Selle toote võiksid küll kõik vannitajad ära proovida, sest see teeb imesid ning minu jaoks tüütu kreemitamine jäi ära, sest vannisula teeb naha väga siidiseks. 

Toodet saab osta http://maikelluke.ee hinnaga 2,90 eur.
Hindeks 5/5 

Lõpetuseks koorisin oma keha kaneeli ja vanilje tahke kehakoorijaga.
Mis tootega on tegu?
Eelmise aasta paljude lemmik tahke kehakoorija on tagasi! Vürtsikas kaneel koos magusa vaniljega loovad tõeliselt mõnusa jõululise aroomielamuse. Koorijas sisalduv suhkur eemaldab surnud naharakud, kaneel aga ergutab vereringet ning annab sooja. Kasutamiseks võta see tükike dushi alla kaasa ning hõõru teda ringjate liigutustega eelnevalt puhastatud nahal. Lase mõni minut mõjuda ning loputa. Tulemuseks on magusalt lõhnav nahk mis on siidiselt pehme!

Mõistan täiesti miks see paljude lemmiktoode on. Tahket kehakoorijat proovisin esimest korda ning võib öelda, et armastus esimesest kasutuskorrast. Toodet on väga-väga mugav kasutada, parem kui tavalist kehakoorijat, sest see meenutab seepi, aga samas pole niivõrd libe. 
Mõnusad terad toote sees aitasid eemaldada kõiksugu väsinud ja vanad naharakud ja muutsid naha pehmeks ja lõhnavaks. 
Oma keha ei tohiks liiga tihti koorida, kuid iga dušiall käik lõppeb mul siiski alati see toode peos. Varsti hakkab see juba otsakorrale saama, nii lühikese ajaga...

Toodet saab osta http://maikelluke.ee soodushinnaga 2,61 eur (tavahind 2,90 eur).
Hindeks 5/5 

Aitäh armsale Maikellukesele, kes nii lahkelt need tooted minuni toimetas!

Mina aga jään homset päeva ootama, sest taas tuleb aasta võrra vanemaks saada! :)
Eliise

You Might Also Like

9 comments

  1. Hmmm... see vannisula tundus nii lahe, et pidin selle enda sõbrannale jõuludeks tellima :D

    VastaKustuta
  2. Ma olen kindel, et Sinu sõbranna on kingitusega vägaa rahul! :)

    VastaKustuta
  3. Tobe küsimus, aga kas pärast vanninautimist pesed selle vannisula vms, mis su nahasse imbus, maha?? Või võib ka kohe vannist välja tulla, ilma üle loputamata?

    VastaKustuta
  4. Ei ole midagi tobedat Siu küsimuses:)
    Mina pesin veel dušigeeliga ka üle (lihtsalt harjumusest), aga soovitaksin ikka veega ennast pärast üle lasta, sest muidu võib nahk natuke liiga rasvaseks jääda.

    VastaKustuta
  5. Palju õnne Sulle! :)

    VastaKustuta
  6. Loodan, et Sul oli vinge sünna! :) Võiksid lisada siia näiteks pildi oma sünnipäeva outfitist :)

    VastaKustuta
  7. Oli küll väga tore päev, aga kahjuks ei olegi pilti outfitist, sest tormasin terve päev ringi ja lihtsalt ununes see väike asi ära :(

    VastaKustuta