Tootearvustus: Vestige Verdant orgaaniline näomask

märts 31, 2014

Täna räägiksin suure rõõmuga ühest kodumaisest firmast, mis on väga lühikese ajaga saavutanud naiste (ja ehk ka meeste?) seas suure populaarsuse.
Nagu pealkirjast võib lugeda on tegu Vestige Verdantiga.

Mis on Vestige Verdant?
Meie orgaaniline bioaktiivne näomask on põhjaliku uurimustöö tulemus ning pälvinud Terviseameti heakskiidu kasutamiseks inimnahal.
Vestige Verdant on sümbol värskusest, õitsema puhkevast naturaalsusest. Sellest, mis on päris. Nende väärtuste eest me seisame ning need on tunnused, mida kõrgelt hindame.
Ühtlasi usume, et orgaaniline, keemiavaba kosmeetika on ainuõige tulevikusuund ning kosmeetikatooted peavad olema tervist tugevdavad, mitte tervist ohustavad. Öeldakse, et “ilu nõuab ohvreid”, meie teame, et ilu tuleb hüvedega.

Täpsemalt toimib Vestige Verdant mask alljärgnevalt:
  • Sügavpuhastav ja niisutav toime tuleneb mitmete bioaktiivsete koostisosade ning looduslike mineraalide koosmõjust, mis taastavad naha tervisliku pH-taseme. Selleks, et hoida nahka värske ja tervena ning näida ja tunda end tõeliselt puhanuna igal ajahetkel, tuleb vältida kunstlikke ained, mis on ärrituse üheks suurimaks põhjuseks.
  • Kahjustavaid jääkained eemaldav toime on tagatud humiinhappe küllusliku kogusega meie tootes. Humiinhape ning mineraalid seovad tugevalt kahjulikke jääkaineid naha alumistes kihtides ning eemaldavad need organismist. See efekt on koheselt märgatav näonahal, ent suudab hõlpsalt võidelda isegi tselluliidiga.
  • Näonahka silmnähtavalt tervistava toime tagab bioaktiivne fulvohape. Fulvohape on võimas looduslik elektrolüüt, mis tasakaalustab ning pikendab naharakkude eluiga, hoides seeläbi Sinu nooruslikku ilu. Meie soov ei ole ainult, et hoiaksid oma tervist, vaid et näeksid hingematvalt kaunis välja terve elu vältel.
  • Näonahka siluv toime on tagatud bioaktiivse hümatomelaanhappega. Pea 20% meie toote koostisest on harukordne aine, mis pärsib vähirakkude teket, parandab naha tekstuuri ning kiirendab pindmiste mikrohaavade paranemist.
Stay Healthy. Be Gorgeous. Feel Verdant.
Nagu ma olen aru saanud, leidub minu blogis palju selliseid lugejaid, kes sooviksin, et toodetele väga-väga karmi pilgu peale viskaksin, seega proovin ma endast parima anda, et kõik head ja vead võimalikult hästi välja tuua. 
Enne toote kättesaamist uurisin selle kohta veidikene internetist ja oh imet, mis inimesi häirib. Nimelt leidsin ma halvustavaid kommentaare selle disaini kohta?! Pakki avadest tundsin ma lausa hirmu, et mis sealt üpriski peenest valge ja musta disainiga karbikesest välja tuleb. Ja teate mis? Ma ei suutnud lihtsalt kuidagi mõista seda, kust selline virin tulnud on. Mulle vaatas vastu armas plastikust musta värvi topsikuke, mis oli tegelikult minu ootustest 2-3x suurem (eeldasin, et toodet jätkub u 5 kasutuskorraks, aga tegelikkuses kindlasti 15-ks kui mitte rohkemaks). 
(Topsik on tegelikult ääreni täis, aga kuna ma olin nii põnevil proovimisest, siis unustasin enne pildid teha, oh mind). Mask on pruuni värvi ja lõhnab täpselt nagu muda või muld. See viitab sellele, et toode on tõesti tehtud naturaalsetest koostisainetest. Koostis on selline natukene terav ja minule meenutab veidikene koorijat. 
Mis puutub pealekandmisesse, siis see on natukene keeruline, kui kasutada käsi. Pigem soovitaksin näomaskide jaoks mõeldud pintsleid või muid abivahendeid. Lõpuks sain sellega hakkama, kuid paraku panin vist liiga õhukese kihi, sest see hakkas juba mõne sekundi pärast kiiresti-kiiresti kuivama. 
Peal hoidsin maski 7 minutit, kuid peale 2 minuti möödumist hakkas mask kokkutõmbuma? ja nahka pisut kiskuma. See tunne oli natukene  ebameeldiv ja ajas sügelema, aga eks ilu nõuabki ohvreid. 
Kuna 7 minuti möödudes oli mask näo külge "kinni kuivanud", siis oli veidike raskusi selle eemaldamisega. Maha pesemiseks kasutasin tselluloosist näopuhastuspadjakesi ja need tegid selle toimingu oluliselt lihtsamaks. 
Algul ma olulisi muutusi tähele ei pannudki, kui ainult seda, et nägu oli palju pehmem kui enne. Selleks, et suuremaid muutsudi märgata ja uurida, tegin enne-pärast pildid, et vaadata, millised muutused toimunud on. 
Otsaees olevad punetused ja armid on justuki tagasi tõmmanud ja palju heledamaks muutunud kui varem. Samuti on näonahk heledamaks tõmmanud, ilmselt on selles "süüdi" sügavpuhastav toime, mis eemaldab põhjalikult igasuguse mustuse. Küll-aga jääb nahk peale kasutamist väga kuivaks, seega tuleks kasutada kindlasti niisutavat kreemi, et niiskusekadu liiga suur poleks. 
Tootel peaks olema ka tselluliidivastane toime, mis võimaldab maski kasutada kõikidel kehapiirkondadel, on keegi antud toodet ka mujal proovinud, peale näopiirkonna?

Toodet saab osta Kaubamajast, ILU kauplustest või http://www.vestigeverdant.com/ hinnaga 39.00 eur.
Hindeks 7/10

Mõne aja pärast läheb käima ka Vestige Verdanti kingiloos, kus sama toote omanikuks saavad lausa 2 lugejat! :)

Eliise

You Might Also Like

10 comments

  1. See mask on minu wishlistis olnud sellest ajast saadik kui Cairzu tegi oma blogis sellest juttu need ennem ja pärast pildid olid ikka super. Teie puhul on ka seda tulemust märgata (Y) , kahju ainult et pole võimalik seda osta. Minu rahakoti jaoks on see liiga kallis :/

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma pean sellega veel natukene harjuma, sest tulemus on küll hea, aga kasutamine veel veidi harjumatu :D Täiesti mõistan Sind, sest maski kohta on hind tõesti väga-väga krõbe, aga mul tuleb kohe ka kingiloos, ehk veab seal ;)

      Kustuta
  2. Mask tegi näo tõesti pehmeks. Ehk oleks parem peale kanda enne dušši- lihtsam maha pesta. Ehk teeks mõni taskukohasem muda/savimask sama töö ära? Disain meeldib küll väga- luksuslik :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, see duši mõte on päris hea, samuti oleks väga mõnus seda ka vannitades kasutada, peab ära proovima ;)
      Vot seda ma ei oska öelda, sest pole üldse kursis erinevate näomaskidega, kui otsida siis leiaks kindlasti midagi sarnast. Minule meeldib ka disain, ei saa mida aru, mida inimesed selles halba näevad :D

      Kustuta
  3. Mask tegi naha tõesti pehmeks. Parem peale kanda enne dušši- lihtsam vee all maha pesta. Ehk teeks mõni taskukohasem muda/savimask ka sama töö ära? Tegi mu kuiva naha veelgi kuivemaks kuid samas ka puhastas tõesti sügavuti, avas poorid. Rasusele nahale kindlasti tubli abimees. Disain meeldib väga- luksuslik :)

    VastaKustuta
  4. Mulle meeldib küll toote disain, elegantne must tops valgete kirjadega. Arvustuste järgi on tegu imemaskiga, kahju aind et hind krõbe :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Lihtsuses peitub võlu, ütleks ma selle disaini kohta väga lühidalt :) Imemaskiks teda päris nimetada ei saa (minu arvates), aga suurepäraseks kodumaiseks tooteks küll, on mille üle uhkust tunda, et meie tublid eestlased on saanud valmis nii hea loodusliku toote. Mitte kuskil laboris kokku keeratud möksiga, mis lausa upub parabeenidest ja muudest kahjulikest säilitusainetest. Selle looduslikkuse tõttu see hind nii kalliks vist kipubki jääma, paraku :(

      Kustuta
  5. Mulle tundub see mask intrigeerivalt ahvatlev juba ammu :) aga soolane hind on siiani ostmises kahtlema pannud :/

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nõustun, hind on tõesti vägaaaa krõbe! :(

      Kustuta
    2. Milline oleks hind mida naised ostaksid seda toodet

      Kustuta