Outfit 30.03

aprill 01, 2014

Hei hei! Kuna ma pühapäeval Emajõeäärses "võsatukas" oma uue nahktagiga eputamas käisin, siis mõtlesin, et ega ma kitsi pole neid pilte teiega jagama.
Nimelt sain oma Sheinsidest tellitud nahktagi kätte, mis oli paraku oodatust natukene lühem, kuid mis seal ikka, jääbki minuga viieteistkümne soojakraadiseid kevadilmasid ja sooje suveõhtuid ootama.

Kaelakee - http://www.sheinside.com/ - 2,88 eur
Jakk - http://www.sheinside.com/ - 32,42 eur
Pluus - New Yorker - 4,95 eur
Vöö - H&M - 7 eur
Teksad - Terranova - 9,99 eur
(minu arvates istub see tagi seljas lahtiselt palju-palju paremini)
Olge armsad!
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. hei :)
    väga armas blogi sul :)
    tahaxin teada et mis juuksuris ja kosmeetiku juures sa käid v tead ehk kedagi soovitada tartus? :)
    ja kui viitsid siis võixid teha mingi postituse oma kõigi aegade kõige lemmikumatest toodetest, sest kui kogu aeg tuleb uus lemmik, siis on suht raske jälgida.
    edu, oled superlahe :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. hei, suur tänu Sulle!! :)
      Juukseid ma enam värvida ei lasegi, püüan oma tooni saada, aga juukseid lõikan ainult kuumade kääridega Seleene ilusalongis juuksur Reelika juures. Kosmeetikuga pole mul varem kokkupuuteid olnud ja seega ei julge umbropsu ka kedagi soovitada.
      Jumestustoodetest on minu kõige lemmikumad: Fit Me jumestuskreem, Loreali Wings ripsmetušš ja Avoni Color trend tootesarja huulepulk toonsi Flirt (need kolm on lihtsalt asendamatud minu meigikotis). Juuksehooldustoodetest on millegi tõttu suur lemmik Fructis goodbye damage sari, mis teeb oma tööd väga hästi ja on samuti ka vägagi taskukohane :)
      Aitäh Sulle, armas oled, tegid mu õhtu palju palju paremaks!! :)

      Kustuta
  2. See outfit sobib Sulle nagu valatult. Teeb kuidagi naiselikuks ja isegi vanemaks, heas mõttes. Väga kena! Peab enda tagid ka kapipõhjast välja otsima, mantli jaoks on mõni päev juba liiga soe :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ohh, ma tänan Sind Kairii! :)
      Ma vist pean ootama veel, et mitte ennast ära külmetada, sest praegu on väljas sellline tuul, et puhub pikali, kui nina toast välja pista :D

      Kustuta