Tootearvustus: hüvasti ludus ja peadligi juuksed - appi tõttab Dove!

jaanuar 12, 2015

Ma olen endale blogimisest nädalake puhkust võtnud. Ma ei tea kas asi on selles, et jälle on kõik ülepea kasvanud või ei suuda ma jälle rutiini sisse elada, aga mul on tunne, et selle ühe nädalaga on kool minu viimsedki energiavarud välja pigistanud ja ma olen nagu tühjaks pigistatud sidrun... :(
Küll aga püüan teiega olla nii palju kui võimalik ja täna räägiksin teile Dove üsnagi uuest tootesarjast, mis suudab kõikide nende silmad särama panna, kes vaevlevad probleemiga, kui juuksed ei taha üldse kohevad olla.
Pean tõdema, et mind on õnnistatud väga paksude ja kohevate juustega, kohati kutsutakse mu juukseid ka parukaks, sest neid on tõesti nii nii palju ning paraku on see sari just neile, kellel selle kohevusega nii palju vedanud ei ole. Seetõttu sain ma need tooted viimse piirini proovile panna ning koos minuga saate näha, mida need 4 abimeest minu juba niigi kohevate juuksetuustidega peale hakkasid :)

Ma alustaksin šampoonist ja palsamist, seejärel räägiksin oma suurest lemmikust vaht-maskist ning kõige viimasena juuri tõstvast viimistlusvahendist :)

1) Dove Oxygen &  Moisture šampoon ja palsam
Mõlemad (ja ka kõik teised selle sarja tooted) on lõhna poolest väga-väga sarnased. Võib-olla tundub algul natukene liiga vängena, sest lõhn on tõepoolest vägagi tugev. Dove toodete lõhnad on üldiselt kõik väga sarnased ja kes on vähegi Dove juuksetoodetega kokku puutunud, teab millest räägin. Paraku ei oskagi ma seda lõhna millegagi sarnastada - see lihtsalt on Dove lõhn! :D
Mõlemad tooted on suurtes 250ml tuubides, mis on kauni helesinaka ja valge disainiga - lihtsuses peitub võlu! :)

Dove Oxygen & Moisture šampoon
Šampooni juures meeldib mulle meeletult selle tihedus. Sellest on tingitud ka see, et toodet kulub väga vähe, kuna see vahutab päris korralikult (tean tean, see viitab keemiale). 
Kuna ma pesen šampooniga ainult juuksejuuri, siis oli ka peale pesemist näha juures kerget kohevust, kuid mitte olulist. Mille kallal aga nuriseda anna on see, et pea läheb tunduvalt kiiremini mustaks kui teiste šampoonidega :/
Hindeks 6/10

Dove Oxygen &  Moisture palsam
Kahjuks pean palsamit arvustades alustama sellest, et erinevalt šampooni koostisest on see veidikene liiga vedel. See on vedelam kui šampoon - kujutate seda ette? See lausa libiseb juustelt maha. 
Kuigi positiivne on see, et seda ei pea väga kaua peas hoidma :)
Palsam minus paraku erilisi tundeid ei tekitanud, lisas küll juustele nõksu kohevust, veidike pehmust ja kerget läiget, kuid siiski ei ole see just see, mida ootaksin ühelt kohevust pakkuvalt palsamilt (kuigi, ega see just minu juuksetüübile mõeldud polegi). 
Ühe plussina lisaksin ka selle, et tänu sellele palsamile on juuste kammimine väga lihtne ja pusad on kiired kaduma :)
Hindeks 7/10

Kuid nüüd saate näha tulemust mõlema toote koosmõjul: 
Nagu näha on natuke (minimaalselt tegelikult) kohevust, natukene sära, kuid šampooni ning palsami plussideks minu puhul on see, et need muudavad juuksed kergesti kammitavaks, ei vaja pikka ooteaega ning suudavad anda juustele pehmust ning siledust.

Dove Oxygen Moisture šampoon ja palsam on saadaval kõikides hästivarustatud kauplustes kumbki hinnaga 5,99 eur.


2) Dove Oxygen  & Moisture vaht-mask
Nagu lubatud, räägin teile kogu komplekti kuuluvast lemmiktootest.
Selleks on minu jaoks täiesti uus ja huvitav vaht-mask, mis on peidetud 200ml purgikesse ja mis on oma koostiselt väga eriskummaline.
See on tõesti nagu sametine vaht, mis hakkab nahaga kokkupuutel veidikene krõbisema nagu tavalisedki vahud, kui mullikesed selles lõhkema hakkavad :)
See on väga väga tihe ning meeletult niisutav turgutus juustele, mille eest on kindlasti iga juuksetüüp väga tänulik.
Peas peab hoidma seda umbes 3-5 minutit ning juba esimesel kokkupuutel kiharakestega suudab toode oma toimest märku anda. 
Juuste välimus enne ja pärast kasutamist on nagu öö ja päev:
Kui ma pidin kõhklema šampoonis ja palsamis, siis selles maskis kindlasti mitte, sest see annab tõepoolest kohevust, lisab kuhjaga pehmust ja annab juustele elujõudu. Kammitavusest rääkimatagi... kamm lausa libiseb mööda juuksed mängleva kergusega.
Minu südame on see võitnud ning hoolimata pikast koostisainete nimekirjast kasutan seda rõõmsalt edasi ja soovitan ka teistele, kes vajavad tõesti seda kohevusehoopi oma juustele :)

Dove Oxygen & Moisture vaht-mask on saadaval kõikides hästivarustatud kauplustes hinnaga 7,49 eur.
Hindeks 9/10


3) Dove Oxygen & Moisture juuksejuuri tõstev pihusti 
Minul lihtsalt ei ole õnne Dove juuksespreidega, need lihtsalt ei sobi mulle ja ma ei oska neid seda "vauu-efekti" üles leida. See peaks nimelt  mõjuma juuksejuurtele vägagi mõnusa "kohevuslaksuna".
Küll-aga on hästi mugav toote juures selle väga peenike pihusti otsake, millega on tõesti väga kerge juuksejuuretele ligi pääseda :)
Ma ei saaks öelda, et see on kuidagimoodi juustele kahjulik - seda kindlasti mitte. Selle eesmärgiks on ju tõsta juuksejuuri, mistõttu kulub seda vähe, sest toodet tuleb ainult juuksejuurtele panna. 
See suudab ka neid pisut tõsta, tekitades juuksejuurte ümber tugeva kihi, mis suudab juuksed peanahast eemale "sikutada" ja neid seetõttu kohevamaks muuta, kuid ma ei tundnud, et see muutus nii suur oleks. Mul on muidugi ka väga rasked juuksed ja seda, et toode sellega hakkama saaks ongi liiga palju nõuda, sest minu peas olevaid "traate"(nii armastab mu sõpruskond öelda) ei suudagi miski taltsutada.
Nagu pildil on näha, siis teeb see juuksejuured tõesti kohevamaks ja tõstab neid veidikene, kuid minul isiklikult seda toodet vaja ei lähe :)
Küll aga soovitan seda neile, kellel on tõesti mure sellega, kui juuksed on laisad ning ei taha kohe üldse "püsti" püsida :)
Küll aga hoiatan teid selle eest, et juuksejuuretele see väga ei meeldi ja päeva lõpuks muutuvad need väga väga mustaks :/

Dove Oxygen & Moisture juuksejuurei tõstev juuksesprei on saadaval kõikides hästivarustatud kauplustes hinnaga 6,29 eur.
Hindeks 6/10


Kuidas on lood teie juustega, kas pigem hoiavad peadligi ja vajaksid sellist mõnusat "särtsu" või on teid juba niigi mõnusa kohevusega õnnistatud? :)

Imelist nädalat teile!
Eliise

You Might Also Like

6 comments

  1. Vauu kui ilusad juuksed sul on!! :')

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh aitäh, Sinu kiidusõnad on ood minu kõrvadele ja silmadele - õnneks olen ma nad nüüd enam-vähem korda saanud, tuleks seda pikkust ka juurde, siis ma oleks ise ka nende üle väga uhke :)

      Kustuta
  2. Võibolla veidi vale postitus, mille all küsida, aga mis on Sinu kõige-kõige lemmikum juuksemask?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Küsida tohib alati, ükskõik kus :) - minu kõige lemmikum läbi aegade on siiski Tahe Keratin Gold mask, seda saab ILU'st ja hind jääb 10 euro kanti, aga mina kasutasin seda üle aasta ja see oli igati oma hinda väärt :)

      Kustuta
  3. Vau, polnnud varem tähelegi pannud, aga su juuksed on tõesti pikaks kasvanud...Ainult järkus lõikuse asemel meeldiks mulle sirge või vähem järkus rohkem, aga see juba täiesti maitse asi ;)
    Küsiks sult selle kohta, et kas oled märganud suurt erinevust kallimaid nö salongitooteid kasutades ja odavamaid nn supermarketi tooteid kasutades?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, aitäh!!!! :)
      Mul olid kunagi ühes pikkuses juuksed ja nende hooldamine oli kohutav, kuna mul on juuksed nii paksud siis need läksid kogu aeg sõlme ja tekkisid suured pusapallid nii, et neid pidi lausa välja lõikama, kuigi nõustun sinuga, tahaks isegi ühes pikkuses juukseid :)
      Mina erinevust ei märka, tulemus on ikka sama ja tegelikult on osad salongitooted isegi hullemini keemiaid täis tuumapomm kui odavad poetooted. Minu juuksed pole õnneks väga valivad ning välimuse ja juuste seisundi järgi ma ei saaks ise arugi, kas nüüd kasutasin mõnda 10eurost palsamit või 2eurost. Maskidega on natuke teine lugu, kuid muus osas on küll täiesti ükskõik - peaasi et puhtaks peseb :D

      Kustuta