Tootearvustus: tee oma näonahale niisutav üllatus

veebruar 12, 2015

Hei armsakesed, ka täna jätkan www.allorganic.ee toodetega ning seekord räägin oliivi sisaldavast näokreemist, mis on saadaval nende netipoes, kuid otseloomulikult ka kõikjal edasimüügipunktides.
Hoiatan teid juba ette, et siit tuleb üks niisutuspomm!

1) La Clarée Oliv' Regulating Face Care - Puhastav ja rasueritust reguleeriv kreem rasusele nahale

Mis tootega on tegu?
Aktiivsed taimsed koostisosad puhastavad naha sügavuti ning reguleerivad naha rasueritust. Toode on antiseptiline ja põletikuvastane ning vähendab kortsude teket. Nahk saab niisutatud* ning muutub taas säravaks ja värskeks.
AKTIIVSED TOIMEAINED
Oliivilehetõmmis 10%: vabade radikaalide vastane, antioksüdant.
Piparmündilehevesi 10%: põletikuvastane, antiseptiline, desodoreeriv, värskendav ja toniseeriv.
Lavendliõievesi 3%: rahustab, jahutab ja parandab nahka.
Shea-või 2%: toidab, kaitseb kuiva eest ja parandab.
Riisikestapulber 1,5%: eemaldab laigud ja võitleb naha ebatasasustega.
Titaaniumdioksiid: stabiilne UVA- ja UVB-kaitse.
Sidrunikooreekstrakt: toniseeriv ja antiseptiline.
ALPAFLOR ® Alp Sebum: uus rasusele ja tundlikule nahale välja töötatud toimeaine, mis ahendab nahapoore ning vähendab põletike teket.

Täissuuruses toode on küll 50ml, kuid mina sain testimiseks pisikese testrikese, seega hoiatan teid ette, tegelikkuses kreem nii pisikeses purgikeses kindlasti ei ole :)
Kreemi head omadused võtavad küll silme-eest kirjuks ja minul tekkisid kreemile vägagi kõrged ootused. Etteruttavalt võin öelda, et kreemi kohta käivad kõik need omadused 100% ning positiivseid külgi on sellel küll ja veel.
Kreem ise on hallika värvusega ning taaskord oma lõhnalt väga sarnane aaloe veraga, mida imekombel kreemis isegi pole, ehk ajan seda mõne muu lõhnaga hoopiski segamini? Igal juhul on see minu ninakese jaoks väga meeldiv ja puhas rõõm minna magama kandes nii head lõhna oma näol.
Kreem tundub küll esmapilgul paksuna, kuid nii kui sõrmekesed purki saab lühatud sulab see näppude all pehmeks ja õrnakoeliseks, mistõttu on seda väga mugav nahal laiali hõõruda ning samuti kulub seda kasutamisel ka päris tagasihoidlikus koguses.
Tulemuseks on siidpehme nahk ja täielik niisutus. Minule meeldib seda näiteks rohkem kanda jumestuskreemi all, sest kuna see imendub väga kiiresti, siis ei pea kaua ootama, millal ühele kreemile teise peale saab panna. Otseloomulikult on see ideaalne kaaslane ka õhtuti peale naha puhastamist, et enne magama minekut oma nagale veel üks eriti mõnus ja pehmendav pai teha :)

La Clarée Oliv' Regulating Face Care - Puhastav ja rasueritust reguleeriv kreem rasusele nahale 50ml on saadaval http://www.allorganic.ee/, Tartu ja Tallinna Kaubamajades ning veel paljudes teistes edasimüügikohtades hinnavahemikus 37-38 eur.
Hindeks 9/10



Mõnnat peagi saabuvat nädalavahetust! :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Kõige naturaalsem niisutaja on kookosõli, see tõesti niisutab vägaväga hästi. Juustele on see ka väga hea! Soovitan teha nädalas korra kookosõli maski: määri juuksed õliga kokku ja jäta vähemalt 30'ks minutiks peale. Mida rohkem seda hoiad, seda pehmemaks ja niisutatuks see su juuksed teeb :) (kookosõli on nt kaubamaja toidumaailmas natuke alla 6€). Võiksid teha enne ja pärast maski tegemist pildid :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kookosõlist maski tegin ka enda juustele - mõjus tõesti väga väga turgutavalt, kuid selle väljasaamine oli ikka paras peavalu :D Näonagale pole kookosõli veel proovinud, kuid teen seda kindlasti ;)
      Aitäh soovituse eest, jätan meelde :)

      Kustuta