Kingiloos: võida omale imelised Joico juuksehooldustooted!

märts 30, 2015

Pole juba pikka aega teile miskit head välja loosinud ning võin etteruttavalt öelda, et lisaks sellele loosile ootab teid järgmisel nädalal veel üks eriti mõnus loos ees.
Tänases postituses (http://iluexpress.blogspot.com/2015/03/tootearvustus-laikivad-hollywoodilikud.html) rääkisin imedest, mida tegid minu juustega Joico tooted ning just selle sama šampooni ja palsami loosin ühele oma õnnelikule lugejale välja :)
Auhinnad paneb välja lahke www.salon24.eu
Seekordse loosimise auhinnaks on:

  • Joico K-Pak Color Therapy šampoon
  • Joico K-Pak Color Therapy palsam


Osalemiseks toimi nii:
♥Ole Iluexpressi sõber kas Facebookis, Bloglovinis või Google Friend Connectis
♥Ole ka Salon24.eu sõber Facebookis: https://www.facebook.com/salon24.eu?ref=ts&fref=ts
♥Anna kommentaariga oma osalemisest teada

Lisahääle saamiseks:
♥Jaga postitust Facebookis avalikult

Võitja kuulutan välja sel pühapäeval 5. aprillil! :)
Head loosiõnne!

You Might Also Like

25 comments

  1. Jah, ma sooviks võita need imelised Joico juuksehooldustooted :)
    Kõik tingimused ka täidetud :)

    VastaKustuta
  2. Muidugi osalen!

    Olen ka juba alla andnud shampoonide-palsamite suhtes, sest pole midagi, mis mu juuksed pehmeks teeks.. jäävadki vist kahuseks ja kuivaks :/ Väljanägemiselt on sarnased nagu Sul :)

    VastaKustuta
  3. Mina osalen hea meelega. Kuidas sa koostisega rahul oled? On koostisosad sobilikud? Ma hädas erinevate toodetega. Kui alguses tundub, et kôik hea, siis peale mônda pesu juuksed rasked. Ja mul isegi olnud nii, et tulen juuksurist ja pean kodus pead pesema, kuna pea lihtsalt sûgeleb meeletult.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma olen väga-väga laisk koostisosades sobraja, kuigi mida pikem on ainete nimekiri seda kiiremini toode letile tagasi ka läheb. Need tooted aga oma koostiselt väga puhtad ei ole ning eks see šampoonis/palsamis sisalduv keemia olegi see, mis juuksed nii pehmeks, siledaks ja läikivaks teeb. Hmm.. endal pole sellist kokkupuudet veel olnud, tavaliselt on mu pea peale pesu must ja juuksed rasked siis, kui palsamit või maski on sattunud peanahale/juuksejuurtele või kui ma olen laisalt juuksehoolustooteid välja pesnud. Samas pea sügelus võib ju viidata ka mõnele ärritusele.. äkki Sul on mõne toimeaine vastu allergia..? :/

      Kustuta
    2. Palsamit ma kasutan vähe. Ma rohkem ôlide kasutaja, mida panen hiljem juustesse. Nt see sinu kiidetud dove shampoon oli super. Pidin pesema pead iga 4-5 päeva tagant, kuna juuksed olid puhtad ja pehmed. Aga peale 10 pesu see shampoon enam ei sobi mulle. Juuksed jäävad raskeks. Vaja uut katsetada. Kahju on, et shampooni ostsin selle kôige pisema kogusega pudeli aga üle poole mul veel alles. Aga mulle nt ei sobi schwarzkopfi tooted. Juuksevärv kulub maha ja muud juuksetooted ajavad pea sûgelema ja juukseid pese iga päev.

      Kustuta
    3. Tean, tean tean seda muret! Mul on täpselt sama asi kui pesen pikemat aega mõne kindla tootega. Juuksed lihtsalt harjuvad ära ja siis ongi halb tulemus. Soovitan Sul teha sama, mida teen mina. Mul on umbes 2-3 erinevat šampooni, millega vaheldumisi pesen. Nagu aru olen saanud, siis Sinu pikkadest šampooniotsingutest on alles jäänud mitmeid erinevaid ning võiksid neid nüüd uuesti proovida aga vaheldumisi - kord üks kord teine, vaata kas see aitab :)
      Schwartzkopfi ma kah väga ei kiida, selle brändi tooteid ongi mul vist elu jooksul vaevalt 2-3 kokku olnud, tundub jõhker keemia ja minule tegi kasu asemel hoopiski kahju.

      Kustuta
  4. Osalen

    marit_lember@hotmail.com

    VastaKustuta
  5. Osalen :)

    annaliisa294@hotmail.com

    VastaKustuta
  6. Osalen ! :)
    reilikoplimets@hotmail.com

    VastaKustuta