Soovid, soovid, soovid: mõned olulisemad ja vähemolulisemad soovid

märts 18, 2015

Tahtsin teile täna nii nii väga miskit postitada ja kuna ma ka kaubanduses olin ringi kolanud, siis tegin endale väikese soovidenimekirja ja rõõmuga jagan seda ka teiega. Ning teate miks? Mul oleks mõndade toodetega hädasti teie arvamust ja nõu tarvis :)

1. Aeg - jah võib ju jääda mulje nagu ma tahaks oma tuppa ilusat seinakella, kuid see pilt on vaid illustreerimiseks. Tegelikult olen ma kohutavalt kimpus ajaga ja kui seda vaid saaks kuskilt osta, siis ostaks ma seda kindlasti kilode viisi kokku. Suurem osa mu päevast kulub kas koolile või treeningutele, nädalavahetustel olen hõivatud oma keha piitsutamisega ning see on tekitanud olukorra, kus enam pere ja sõprade jaoks aega polegi ja sellest on meeletult kahju...

2. Nikon D3200 peegelkaamera (või ükskõik milline hea kaamera, mis muudaks mu pilte natukenegi paremaks) - kui ma tegin oma lugejate seas küsitluse, siis tuli välja, et minul lugejaid häirib kõige rohkem see, et pilte on vähe ja need on paha kvaliteediga. Nõustun täielikult. Te ei kujuta ette, kui palju võtab aega ainuüksi toodete pildistamine. Ma pean selleks tegema nii palju ettevalmistusi ja nii palju mässama valgusega, et pildid natukenegi paremad jääksid. Igast tootest tuleb teha vähemalt 15 pilti, et neist umbes 2-3 normaalselt pilti saada. Kogu pildistamisprotsess võib sageli võtta ligikaudu tunni just seetõttu, et mu digikaamera ei suuda mu nõudmisi rahuldada. Ning piltide töötluseks kuluv aeg on tavaliselt umbes pool tundi.
Kaamera ostuks ilmselt praegu kindlasti ei lähe, seega tuleb loota vaid imedele, et äkki ühel päeval saan ma suure kolaka vastu pead taevast alla sadanud kaameraga... :D
Muideks Nikon D3200 kaamera on saadaval üsnagi normaalse hinnaga http://www.euronics.ee/.

3. Korralikud jooksutossud - sel treeninghooajal olen hakanud rohkem rõhku panema jooksmisele ning kuna mu vanad jooksutossud on mind kenasti üle nelja aasta treeninud, siis vajaks need kindlasti väärikale pensionile saatmist. Seetõttu olengi hetkel otsimas uueks hooajaks omale jalavarje, mis oleksid mugavad ning eelkõige mõeldud jooksmiseks. Oskate siin ehk tuua soovitusi? :)

4. ja 5. Real Techniques vs Ecotools pintslid - see on nüüd küll koht, kus ma sooviksin kuulda teie nõuandeid. Ma avastasin oma sahtlipõhjast seisma jäänud meigipintslid (Aliexpressi "tippklassist") ning õppisin natukene, mida iga pintsliga täpsemalt teha saab ja mis kohti tuleks iga pintsliga rõhutada. Mu igapäevameiki on see palju palju paremaks ja loomulikumaks muutnud ja tänu sellele on mul tekkinud ka tahtmine soetada omale ühed korralikud meigipintslid. Eriti suurt puudust tunnen silmameigiks mõeldud pintslitest. 
Juba pikka aega olin ma täielikult Ecotools'i pintslite usku ja otsisin variante, kust saaks neid kõige soodsamalt (kõige taskukohasemad ja ilma ilmatusuure juurdehindluseta on need saadaval: http://www.iherb.com/), kuid samas mida rohkem ma Anna Elisabethi ja Miss Liina blogi loen, seda rohkem tekib mul ikka tahtmine kalduda Real Techniques pintslite poole, mis on paraku Ecotoolsi pintslitest ka kallimad ning minu jaoks tunduvad natuke ehk liiga suured, aga harjaste poolest vägagi kasutajasõbralikud ( ka Real Techniques pintslid on mõistlik tellida: http://www.iherb.com/) Ning nüüd ootangi ma teilt teie kogemusi kummagi brändiga ja otseloomulikult ootan ma ka seda, et teeksite mu elu veelgi keerulisemaks ja soovitaksite veel mõne kolmanda firma pintsleid... :D

Aitäh juba teile kõigile ette ära, kes mind natukenegi õigele rajale suunata oskavad :)

You Might Also Like

12 comments

  1. Eeldades, et sa kuulud nende inimeste hulka, kes on nõus natuke raha kokku hoidma ja jooksujalatsite juures pole mark ülioluline, siis soovitan näiteks külastada poodide Outlet'e. Ma küll ei tea, kas Tartus üldse neid Outlet'e on, aga näiteks Pärnus on Sportlandi ja Weekendi outleti poed täitsa olemas. Mina enda jooksukad sain Sportlandi outletist ja maksid kusagil 40-50 eurot (alghind oli kuskil 80-100 kanti). Ja ka väga korralikud ja head on. Seega soovitan uurida :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Täpselt nii ongi - rikas pole see, kes palju kulutab, vaid see, kes oskab kokku hoida :)
      Jaa, meil on olemas ka nii Sportlandi Outlet kui Weekend kauplus. Viimases olen käinud päris tihti piilumas, kuid kuna ma olen õnnistatud jalanumbriga 39-40, siis on väga paljud suurused otsas, kuid mõistlik pood on see tõesti.
      Aitäh Sulle! :)

      Kustuta
    2. Minul jalanumber üldse 41/42 ja imekombel Sportlandi omas oli päris mitu erinevat mudelit selles suuruses. Ja ma käin jalatsipoodides alati nii, et kõigepealt otsin oma suuruse, siis vaatan alles jalanõud ennast/proovin jalga ja alles siis vaatan hinda, sest teisiti ma lihtsalt ei saakski :D Kui leian mudeli, mis meeldib, siis ilmselgelt pole enam minu suurust... Aga sulle edu otsingutel ja ma usun, et varsti sa "neid õigeid" kohtad :)

      Kustuta
    3. Oeh vaeseke... Kuid suured tänud Sulle! :)

      Kustuta
    4. Kui suur jalanumber on probleemiks, siis ka poistele/meestele tehakse väga lahedaid ja isegi naistele sobivaid jalanõusid. Ning üks väga hea (odav) pood on sportsdirect, asub kahjuks Tallinnas Ülemiste keksuses, kuid minek on vaeva väärt.

      Kustuta
    5. Hihi kusjuures mu klassiõel olid ükskord kehalises maru vinged tossud ning uurisin ka, et kust sai (selline eriline Nike mudel, mida kohanud polnudki) ja siis tuli välja, et need on hoopiski pärit meesteriiulist :)

      Kustuta
  2. RT pintslid on IMEHEAD!! Sain endale juba pea kaks aastat tagasi vist ja no nii hästi säilivad, pehmed ja korralikud. Ainult pesta tuleb vähemalt 1x nädalas neid kindlasti, siis säilivad :) Pisikesel pintslil tulid karvad küll alles hiljuti ära, kuid mul läks sinna natukene rohkem vett vahele kui vaja :s

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma vist teengi nüüd nii, et silmameigi jaoks tellin Ecotoolsi omad (olen kuulnud, et RT silmameigi pintslid on natukene algaja jaoks liiga suured ja kohmakad :D), meigipõhja tegemise jaoks tellin aga RT omad :)
      Aitäh Sulle, et jagasid oma nõuandeid :)

      Kustuta
  3. Real Techniques´i pintslite kohta ei oska kommenteerida, aga kinkisin oma sugulasele jõuludeks Ecotoolsi pintslid. Minu arvates väga korralikud ja mõnusalt pehmed, eriti puudripintsel. Sugulane ise samuti rahul. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh soovituse eest, kusjuures üleeile tellisingi omale Ecotoolsi silmameigi pintslite kompleti ära :)

      Kustuta
  4. RT pintslid soovitan osta kaubamajast. Postikulu teeb põhimõtteliselt hinnavahe tasa ja kaup kohe käes. Ise tellisin kah RT silma- ja jumestuspintslid iherbist ja alles siis nägin kaubamajas neid. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Olen ise ka samale järeldusele jõudnud ja nii ei teki ka ohtu, et pakk tolli läheb :)
      Aitäh Sulle nõuande eest :)

      Kustuta