Outfit: 17.05

mai 17, 2015

Tänast ilma just kiita ei saa ning kleidiilm polnud see ammugi mitte, kuid ometigi näitan teile oma uut Sheinsidest pärit kleidikest.
Tegelikult möödus minu päev täiesti koduselt, õppida on meeletult palju, kuid samas on mul pea täis tuhandeid postitusi, seega tegin rööprähklemist (multitaskingu eestikeelne variant?) ning tegelesin nii ühe kui teisega. Sel nädalal ootavad teid ees maitsvad retseptid, ostusoovitused ning ka üks tagasihoidlik ja väga algeline meigiõpetus. Olge valmis! :)

Kleit - http://www.sheinside.com/ - 17.33 eur
Pintsak - H&M (ostetud Humanast) - 5 eur
Kingad - TrendExpress - 32 eur
Kõrvarõngad - IluExpress - 1,5 eur
Kleit ise on imearmas ning ideaalne suveks. Lillede toonid on erksad ning riie hea kvaliteediga. Kleit on tehtud lausa topeltkangast.
Kui muidu istub kleit nagu selga valatult, siis nii alusseeliku kui ka pealisseeliku pikkus on minu jaoks natukene lühike. Alusseelik katab täpselt tuhara ääre ära, kuid kui peaks tulema tuul... Siis on küll päris piinlik...

Ilusat algavat nädalat teile! :)
9-10 paiku loosin välja ka Instagrami loosimise võitja! 
Eliise



Jälgi mind/Follow me: Facebook | Instagram

You Might Also Like

2 comments

  1. Väga ilus kleit! Aga mina ei saa ka aru, mis mood nende kleitidega tulnud on. Kas on napilt üle tagumiku või on liiga pikk, aga sellist enda jaoks ideaalset pikkust pole ma üldse kohanud enam..

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh suur tänu Sulle, armas Gerli!! :)
      Nõustun täielikult, ma vahel tunnen ennast võib-olla ehk liiga vanamoodsana, sest sellised napid pepuääreni kleidid mulle kohe üldse ei meeldi, aga ometigi kõik kannavad neid. Ma lihtsalt tunnen ennast väga-väga ebakindlalt. Minu jaoks on ideaalne pikkus umbes 5cm põlvest kõrgemal, parajalt pikk, kuid samas mitte liiga pikk, et jalad paksuks teeks (osad kleidipikkused on minuga seda teinud:/)

      Kustuta