Kingiloos: saa ka Sina Linea Natura abil omale pikad ja terved juuksed

juuni 15, 2015

Minu rõõm oli piiritu, kui nägin rekordarvulisi külastusi päeval, mil postitasin oma kogemuse Linea Natura toodetega, mis minu juuste olukorra tunduvalt paremaks muutsid. Aitäh teile!
(postituse link: http://iluexpress.blogspot.com/2015/06/tootearvustus-suveks-rapuntsliks.html
Kuna näha oli suur põnevust ja huvi, siis otsustasime koos Linea Natura tiimiga, et teeme ka minu lugejatele pisikese üllatuse.
Loosi läheb juuksehoolduskomplekt (šampoon, juuksekreem ja 12 raviampulli) ning see, milline sari loosi võitjale kuuluma saab, selle saab võitja valida ise ning soovi korral aitab Linea Natura superabivalmis tiim leida just selle õige tootekomplekti.
Valikus on: taimse platsenta ning bambuseekstraktiga hooldussari stressis juustele, siidiproteiiniga sari õrnadele ja kahjustatud juustele, mesilaspiimaga sari kuivadele ja tundlikutele juustele, linaseemneõliga sari keemiliselt töödeldud juustele, antibakteriaalne kõõmavastane sari, juuste väljalangemisvastane ravikomplekt.

Osalemiseks toimi nii:
♥Ole Iluexpressi sõber kas Facebookis, Bloglovinis või Google Friend Connectis
♥Kirjuta üks vahva kommentaar, et saaksin Sind loosis kirja panna 

Lisahääle saamiseks:
♥Jaga postitust Facebookis avalikult

Võitja kuulutan välja 22.juunil! :)
Head loosiõnne!

You Might Also Like

11 comments

  1. Ma väga vajaksin seda, et mu juuksed ka kasvama hakkaksid! Hetkel oleks nagu "piir" ees, üle mille nad kasvada ei taha :( oman lokkis ja väga kahuseid juukseid.

    VastaKustuta
  2. Sõbraks hakatud! Nüüd sooviks vaid sama kauneid kiharaid :) Päikest!

    VastaKustuta
  3. Ma sattusin Su Linea Natura tootarvustuse (ja selle enne-pärast pildi) nägemist ja lugemist nendest toodetest niiii vaimustusse, sest mul endal on kahjuks enda lolluse tõttu juuksed suht hõredad ja lühikesed ja vajavad hädasti midagi sellist, mis tõesti aitaks saada tagasi juuste kohevuse ja sära, aga siiani pole kahjuks õnnestunud ühtegi sellist toodet leida.. :)
    Osalen ka, äkki veab ;)

    VastaKustuta
  4. Minu juuksed elasid läbi tohutu seikluse ning nüüd on plaanis hakata neid ravima. Mis oleks veel parem ravi, kui Linea Natura tooted ;)

    VastaKustuta
  5. Osalen, sest tahan armastada oma juukseid! :)

    VastaKustuta
  6. Minu juuksed vajaksid seda komplekti väga, sest need on nii lühikesed. Ehk need tooted aitaksid mu juustel kasvada :). Jagasin ka Facebookis :).

    VastaKustuta
  7. Minul oli kuskil 3-4 aastat tagasi ilusad pikad juuksed, kuid ühel hetkel need lihtsalt murdusid ära ega ole enam edasi kasvanud. Ei kasuta sirgendajat ega fööni ning üritan siiski hoolitseda enda juuste eest, kasutanud olen igasuguseid imevärke, kuid pikkust nad ei viska :(. Seega oleks selle toote proovimine minu viimane õlekõrs.

    VastaKustuta
  8. Tahaksin väga-väga Linea Natura tooteid proovida :) osalen!

    VastaKustuta
  9. Sain proovida Natura Linea shampooni ja kreemi ja väga meeldis! Nagu oleks juuksurist välja astunud. nii mõnusalt siidised juuksed olid. Nüüd tahaks endale ka seda komplekti, eriti oleks vaja juuste väljalangemise pärast. Usun, aga tahaks veenduda, et need tootes aitavad mind ;)

    VastaKustuta