Linea Natura loosimise võitja

juuni 22, 2015

Ma saadan teile kõige suuremad kallistused ja kõige pikemad paid! Taaskord suutsite mind üllatada, sest seekordsel loosimisel oli osalejate arv meeletult suur ning mul on nii nii hea meel, et loosin välja kingitusi, mis minu lugejates tõelist huvi äratavad. Pean teiega nõustuma - see komplekt on tõesti väga ahvatlev.
Ma tegelikult ei tea, kas teised blogijad näevad nii palju vaeva sellega, et välja selgitada võitjat - minul kulus täna selleks peaaegu et 2 tundi. Pidin Wordi copima kõik osalejad nii Facebookist, blogist ning ka need, kes said jagamisel lisahääle. Noppisin välja need, kes olid kirjutanud mitmeid kordi Facebooki postituse alla (et ikka kõigil oleksid võrdsed võimalused) ning hiljem valisin Random.org abil mitu erinevat võitjat, sest ma olen pedant likede kontrollimisel (+ veel Bloglovini ja GFC kontrollimisel). Kujutage ette, ma teen seda iga kord nii, kuigi ma võiks ju minna lihtsama vastupanu teed ja lihtsalt scrollida ja kellegi peal hiire seisma jätta, aga miskipärast ei tundu see mulle kuidagi aus... Jällegi mõtlen sellele, et te olete väärt iga minu pühendatud minutit! :)
Oh aga mida ma patran, tänane võitja on olnud väga tubli ning täitnud kõiki tingimusi ja komplekt on tal kohe suure auga välja teenitud:

Palju palju õnne armas Helis, võtan Sinuga ühendust ning selgitame välja, millise komplekti omanik Sinust saab! :)

Minu poolt suur kniks kõigile, kes osalesid ning eriti suur tänu Linea Natura'le, aitäh aitäh aitäh! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments