Tootearvustus: ideaalne katvus näole ning imearmsad beebiroosad musihuuled Avonilt

juuni 29, 2015

Taaskord saabus minuni pakk Avonilt ning lähema kolme nädala jooksul saate lugeda toodetest meigipõhja, silma-, huulemeigi kohta ning lisaks veel veidike ripsme- ning lõhnajuttu. Avastasmisrõõmu on kuhjaga kindlasti nii teile kui ka minule.
Täna räägin teile erilisest puudrist, mis tegelikult toimib justkui jumestuskreemina ning lisaks veel ühest imearmsast beebiroosast huuleläikest.

1) Avon Ideal Flawless kreempuuder - toon nude
Ma pole eriti suur puudrite kasutaja oma elu jooksul olnud. Hetkel kasutan päevameigiks vaid vineraalpuudrit, kuid rohkemad kokkupuuted puuduvad. See puuder ei olegi minu arvates õige puuder, sest see on oma koostiselt pehme ja kreemjas ning selle koostise tõttu on see väga sarnane jumestuskreemile.
Kreempuudriga on kaasas pehme tupsuke, mille jaoks on eraldi "taskuke" kreemikarbis, mis teeb kasutamise mugavamaks, sest ilma eraldajata peaks aplikaator pidevalt kreemi sees istuma ning ma miskipärast arvan, et see ei ole just kõige parem variant?
Aplikaatoriga on väga mugav kreempuudrit peale kanda ning laiali hajutada jättes suhteliselt loomuliku ja ühtlase tulemuse.
Mis puutub aga kreempuudri omadustesse, siis minu jaoks oli see kogemus veidikene kummaline. See on küll hea koostisega, mis lubab seda näole laiali hajutada. Tulemus on suhteliselt matt ning see on jällegi põhjus, miks võiks selle kohta puuder öelda. Mina annan igal juhul rohelise tule pigem matile kui läikivale tulemusele.
Püsivus on sellel samuti suhteliselt hea ning kusjuures kui kasutada kreempuudrit, siis silmameigi alla primerit pole tarvis, minul hoidis see väga hästi silmameiki "kinni" päeva lõpuni. Katvus on selle toote suurimaks plussiks ning kui näonaha olukod on kehv, siis on see ideaalseks kaaslaseks, kuigi tasub olla ettevaatlik sellega, et katmisega poore veelgi rohkem ei ummista.
Mis aga minu jaoks toote kummaliseks tegi oli see, et nahal sellega just kõige parem tunne ei olnud. Minu arvates on selle koostis ehk liiga tihe ja tugev, mis nahal väga hästi hingata ei lase, kuid samas katab see selle-eest vägagi hästi. Punnide tekkimist ma küll ei märganud, aga veidikene kihelema ja sügelema tahtis ajada küll. Lisaks veel ei meeldi mulle ka see, et kreempuudril on väga tugev spetsiifiline jumestustoote lõhn, mis mind natukene hirmutab. Kusjuures, kreempuudris on ilmselt ka suhteliselt palju niiskust, sest kui ma kreemikarbi avasin, siis olid kreempuudri peal pisikesed niiskusetäpikesed.
Minu testitud toon nude jäi suhteliselt loomulikuna ning sobis mulle väga hästi, sest see ühildus väga hästi minu nahatooniga.
Sobilik neile, kes vajavad midagi väga väga katvat ning usun, et päris korraliku "maski" saab endale veel siis, kui kanda kreempuudrit jumestuskreemi peale, kuid mina sain ilusti hakkama ka lihtsalt kreempuudriga.

Praeguses kataloogis Ideal Flaweless kreempuuder müügil pole, kuid oma hinna poolest peaks see jääma 10-11 euro vahele. 
Hindeks 6/10


2) Avon Ultra Glazewear huuleläige - toon Crystal Lilac
 Õnneks saame märkas positiivsematel nootidel jätkata, sest huuleläige, millest teile kohe juttu teen on saanud minu igapäevaseks kaaslaseks käekotis.
Huuleläike toon on imearmas beebiroosa ning annab ainult läiget, sära ja sädelevaid täpikesi see huuleläige ei paku.
Huuleläige on peenikeses 6ml tuubis, mis võimaldab seda igaks vajaminevaks hetkeks kotti pista. Huuleläike aplikaator sarnaneb kõikidele teistele tavaliseltele aplikaatoritele - see on pehme ning otsast veidike peenem, et oleks mugav kanda huuleläiget ka kitsamatesse huulepiirkondadesse.
Mulle meeldib väga huuleläike koostis, see on piisavalt paks ning venib väga vähe, mis tagab ka mittekleepuva tulemuse. Huuleläige niisutab õrnalt ka huuli ning kui läige on huultelt kadunud, siis on tegelikult endiselt tunda seda, kuidas huuled on hmm... mahlasemad? :)
Minule suure üllatusena on pigment huuleläike kohta suhteliselt tugev, mis on otseloomulikult toote suur pluss, sest huuleläike alla ei näe  ma vajadust kanda huulepulka. Nunnud beebiroosad musihuuled on tagatud vaid selle huuleläike abil! :)
Toon on minu arvates just ideaalne, sest see on suhteliselt loomulik ning suudab jätta ka hammastest valgema mulje. Huultel on see vägagi kerge ning selle kerguse tõttu vahel lausa ununeb, et läige huultel on. Kui võtta karmi luubi alla toote püsivus, siis minul püsis see kaunina umbes 1,5 tundi. Super töö Glazewear huuleläige, võitsid minu südame! :)

Praeguses kataloogis Ultra Glazewear huuleläikeid müügil pole, kuid oma hinna poolest peaksid need jääma 6-7 euro vahele (+ imelised sooduspakkumised).
Hindeks 10/10



Nautige selle nädala suveilmasid! :
Eliise

You Might Also Like

4 comments