Tootearvustus: kreemist võluväel puuder ning hüvasti laialivalgunud ripsmetušš

juuli 20, 2015

Kätte on jõudnud viimane postitus toodetest, mis pärinevad Avoni pakikesest. Viimase postituse jätsin aga kirsiks tordil - räägin teile superpõnevast Mega Effects Mascara veekindlast ripsmetušist ning Luxe sarja sametisest kuid samas kreemjast jumestuskreemist.


1) Avon Mega Effects Mascara veekindel ripsmetušš
Avastasin oma blogist ka kahe aasta taguse postituse sama tuši kohta (tavaline variant, mitte veekindel) ning kuna tol hetkel ei olnud ma eriti kogenud arvustaja, siis ei olnud ka selles arvustuses midagi eriti informatiivset. Tookord oli minu jaoks küll kasutamine veidike ebamugav, aga efekt pikendav ja tihendav, vaatame, mida suudab pakkuda veekindel variant.
Tušš näeb ilma korgita välja nagu pintslike tindipotis ning aplikaatori kasutamine on tehtud väga mugavaks, sest seda saab vastavalt vajadusele painutada.
Harjased on tihedalt üksteise kõrval ning paigutatud ka erinevate nurkade alla, ilmselt selleks, et tagada võimalikult tihedad ja volüümikad ripsmed. Kuna harjased on üsnagi tillukesed, siis on aplikaatoriga väga mugav pääseda ligi ripsmepiirile. Samuti muudab kasutamise mugavaks ka see, et pintslikene on ripsmekaare järgi kaardus. Harjased on kummist, kuid ainus mis mind veidikene häiris oli see, et neile kogunes liiga palju tušši.
Tuleb tõdeta, et tegelikult pole see kasutamine midagi nii ebamugav. Aplikaatoriga pääseb ideaalselt ligi ripsmepiiriline ning seeläbi on väga lihtne ripsmekarvu juurtest tõsta, see annab koolutatud tulemuse ning lisab ripsmetele ka pikkust. Kindlasti ei tasu mainimata jätta ka seda, et tušš suudab lisada ripsmetele nii pikkust kui ka tihedust ning seda päris tublisti. Ainus mis mind aga veidike häirima jäi on see, et see kipub natukene silmalaugusid määrima ja kuna tegu on veekindla tušiga, siis pole see eemaldamine just kõige lihtsam... 

Tuši püsivus on lausa imetlusväärne - see ei pudene üldse. Ma võin teile seda lausa käsi südamel öelda, mitte ühtegi tillukestki ripsmetušipurukest. Samuti elavad ripsmed üle ka kõige hullema vihmasaju, sest see on tõepoolest vägagi veekindel. Mis puutub aga tuši eemaldamisse, siis lihtsalt niisama veega see maha ei tule, kuid samas ei lähe tarvis ka suurt meigieemaldusarsenaali, minu tuši eemaldas ainuüksi mitsellaarvesi.

Avon Mega Effects Mascara veekindel ripsmetušš on saadaval Avoni kataloogides, 10. kataloogis soodushind 5,49 eur (tavahind 10.00 eur).
Hindeks 9/10

2) Avon Luxe matistav jumestuskreem - toon begie linen
Ohh ma jumaldan Luxe sarja toodete pakendeid. Esiteks on juba neil kaunid lillad karbikesed, mille seest piiluvad välja aga kuldsed kaaned või korgid. Minu Luxe jumestuskreem on just oma kuldse korgi tõttu saanud väga palju tähelepanu sõbrannadelt, kes minu meigikotis ikka aeg-ajalt avastusretki teevad :)
Lisaks on Luxe toodetel imehea värskendav lõhn, minule meenutab see kerget apelsinilõhna. Kreem on oa purgikese sees pehme ning oma tekstuurilt sarnane tavapärasest paksemale näokraamile. nahaga kokkupuutes muutub see aga siidjaks ning nagu võluväel kaob kreemjas olemus. See puutub pigem puudritaoliseks mistõttu on seda mugavam nahale kanda, et tagada võimalikutl matt tulemus, sest kreemi koostis on tõepoolest vägagi matistavate omadustega.
Nahal jääb see ülimalt meeldiv ning kuna see on niivõrd sametine ja kerge, siis tekib tunne nagu polekski miskit nahal. See ühtlustub imehästi nahatooniga ning ei jäta rante ega laike nagu seda kipuvad tegema jumestuskreemid. See katab küll üsnagi tublisti, kuid selleks, et saada kauakestev ning täielik katvus tuleks alla kanda ka jumestuskreemi ning seejärel seda matistavat kreemi. Tulemus jääb tõepoolest täiesti matt ning mina nimetaksin selle pigem puudriks kui jumestuskreemiks. peale kandmiseks kasutasin oma sõrmekesi, sest meigišvammide ja pintslitega jamamisel oleks toodet ilmselt päris palju kaotsi läinud, sest tegelikult kulub seda päris tubli kogus.
Ainuüksi sellest tootest ei piisa veatu ning pikaajalise jumestuse tagamiseks. Kui kanda näole vaid puudrit püsib see seal kaunina vaid maksimaalselt 3 tundi. Koos jumestuskreemiga püsib tulemus peaaegu et 3x kauem. Matistav jumestuskreem ei lase nahal muutuda läikivaks ning samuti on positiivne see, et poore see ei ummista ning nahk saab hingata ka meigikihi all.
Kui tootes olevate koostisainete nimekiri poleks nii kirju ja pikk saaks see minult küll maksimaalse hinnangu. 

Avon Luxe matistav jumestuskreem hetkel Avoni kataloogides saadaval pole, kuid ilmselt ilmub see sinna õige pea :)
Hindeks 8/10


Tänaseks on minu arvustustepagas tühjaks saanud, kuid õige pea üllatan teid ka uute toodetega! :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments