Tootearvustus: minul on ka nüüd pintsetid millega on (peaaegu) valutu kulme kitkuda!

august 27, 2015

No umbes 2 nädalat olen teile lubanud postitust Avoni maailma kõige parematest pintsettidest, millega on niiiiiiiiiii mugav kulmude eest hoolt kanda. Muidugi võib juhtuda ka seda, et teie jaoks tunduvad need täiesti tavalised, kuid minu igapäevases kasutuses on olnud väga lihtsad pintsetid, mis teevad kulmude kitkumise tõeliseks põrguks ning ma pole isegi varem selle peale tulnud, et ehk võiks omale miskit korralikumat soetada. Sellega vabandan ka oma eufooriat, head teed vanad ja krõkad kulmukitkujad!
Avon kahepoolsed pintsetid

Tegemist on tegelikult täiesti tavaliste pintsettidega. Need on valmistatud metallist ning kitkuv otsik on otsast kitsenev ning peenike, et üleliigsetele kulmukarvadele võimalikult hõlpsalt ligi pääseda. Lisaks on teisel pool ka väikene kammike, mille abil kulmukarvad ritta kamandada, et üleliigsed tegelased paremini välja paistaksid - kusjuures väga kaval ja mugav lahendus, pole seda varem taibanudki, et kui enne kitkumist oma kulmud läbi kammida, siis on nendega palju mugavam toimetada. Kammi saab kasutada ka juba ära kitkutud karvakeste ära pühkimiseks.
Otstest on pintsetid tõepoolest väga peenikesed nagu eelpool mainitud, kuid see-eest ka üsnagi teravad. vaatama peab seda, et pintsettide vahele saaks vaid kulmukarvake, mitte nahk, sest muidu võib see päris palju liiga teha. Kuna aga kitkujad on otsast peenikesed saab karvanääpsule väga lähedale mistõttu pole kitkumine enam nii valus kui varem (vähemalt minu puhul).
Tööd teeb toode väga hästi ning lisaks kõigele näeb must disain väga šikk välja :)

Kammiga pintsetid on saadaval Avoni 13. kataloogis (tootekood: 3773 9) tutvumishinnaga 3,29 eur (tavahind 5,00 eur)
Hindeks 10/10

Loodan, et postitus teie jaoks liiga hilisõhtusse ei jäänud :)
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. Ooo, tundub põnev (ja vajalik)! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma tõesti ei uskunud, et pintsettidel ka erinevus võib olla ning seetõttu tuli see toode mulle suure positiivse üllatusena, loodan, et varsti on toode kataloogides olemas :)

      Kustuta
  2. Need juba müügil Avoni järgmises kataloogis K13 ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh info eest, nüüd sai ka hind juurde lisatud ;)

      Kustuta