Outfit: 18.09

september 20, 2015

Hallid outfitid jätkuvad ning lõppu ei paistagi tulemas... Samuti ei paista lõppu tulemas sellele, kui saamatu ma fotograafias olen. Kuigi piltide graafika enam nii kohutav poelgi, sest olen häid nippe saanud selleks, kuidas oma kaamerast parimat välja võluda, kuid nüüd on "parimaks" kaaslaseks saanud mulle blogger - JPEG formaadis pildid kaotavad oluliselt graafikat... seega tuleb vist nüüd hakata pilte PNG formaadis salvestama, aga see tähendab mu arvuti jaoks mälumõrva.
Kampsik - http://www.romwe.com/ - 19.84 eur
Teksad - H&M - 12,99 eur
Papud - New Yorker - 12.95 eur
Kaelakee - Lovelywhosale (aga seda lehte enam ei ole vist?!) - u 6-7 eur

Pildil on mul seljas ülimuhe Romwest pärit kampsik, mis on küll materjali poolest erinev sellest, millisena ma seda ette kujutasin, (lootsin saada pehme ja sooja sügiskampsiku, kuid selle kampsuni materjal on tugev ja erilist sooja kül lei paku) kuid värv on küll perfektne ning kampsunit on väga mõnus kokku sobitada teksadega ja aksessuuariks mõni kaelakee või sall, sest vastasel juhul näeb see liiga morn välja...
Lisaks näitan teile ülimugavaid New Yorkeri papusid, mis on mul tegelikult plaanitud kooli vahetusjalanõudeks, aga kuna hetkel meil puuduvad võimalused jalanõude hoiustamiseks, siis on need mu igapäevasteks kaaslasteks saanud. Kooli vahetusjalanõud valin igal aastal New Yorkerist, sest ma saan loota sellele, et need peavad terve aasta vastu ning kui isegi peaksid katki minema, siis rahast eriti kahju ei hakka. Lisaks kõigele on need tõesti super super super mugavad!!


Ilusat uut nädalat teile! :)
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. Sa oled imeline! Ma esimese korraga ainult lugesin süvenenult ja vaatasin põgusalt pilte. Hoolimata sellest, et sa pöörasid tekstis tähelepanu kampsunile, jäi mulle silma ainult su naeratud ja juuksed. Ja hiljem vaatasin postitust uuesti, et outfiti vaadata :D Sa oled tõesti imearmas nii väljast kui seest (:

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh Su sõnad läksid mulle väga väga hinge, sest täna on minu jaoks kuidagi selline pahupidi pühapäev olnud ning Sinu kommentaar tõi küll naeratuse suule, aitäh aitäh aitäh, et aitasid mu päeva päästa!! :)

      Kustuta
  2. Ma ostsin eelmine aasta New Yorkeri baleriinasid kokku 4 paari erinevat värvi tööl kandmiseks. Hind oli paari kohta 4 eurot, seega väga hea diil, kuigi nüüdseks on nad kõik otsas... Selle hinna eest aga aastaks jalanõusid küll ja küll! :)

    http://www.sincerelybitter.com

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh Sul vedas ju täiegaaaa - 4 eurot on tõesti imeodav!. Minu suurimaks soodukaks, mida New Yorkeri kingadega olen saanud on 6,95 ja siis olin juba väga väga õnnelik ning selle raha eest käisid ikka väga hästi terve aasta :D New Yorkeri baleriinad on mu väga suured lemmikud mugavuse ja hea hinna poolest :)

      Kustuta