Tootearvustus: matid huuled, kuid läikivad juuksed Avoniga

jaanuar 12, 2016

Hei mu kullakesed! Harjumatu on see, et vahele on jäänud pea nädalane paus, kuid püüan oma "võla" kenasti kustutada ning paar huvitavat toodet taas teieni tuua. Tegemist on Avoni uudistoodetega. Kusjuures, ei kulunudki väga palju aega, et neist minu meigirutiinis või juuksehoolduses uued lemmikud saaksid... Seega 3-2-1 olge kiidulauluks valmis! :)

1) Avon Advance Techniques rasu imav kuivšampoon
Tuleb tunnistada, et minu eelnevad kogemused kuivšampoonidega on üsnagi tagasihoidlikud ning kasutanud olen neid pigem hoopiski juuste kohevaks muutmise eesmärgil, mitte seetõttu, et järgmist pesukorda edasi lükata. Minu eelmine kuivšampoon käitus juustega selliselt, et muutis nad kergelt heledamaks ning tegi õrnalt "jahuseks", seetõttu pidi olema väga hoolas sellega, et juuksed saaksid kindlasti peale kuivšampooni juustesse pihustamist kammitud.
Põhjus, miks ma kuivšampoonid oma juuskehooldusest kõrvale olen lükanud, on see, et need pidavat ummistama poore ning minu puhul on need ka juukseid tublisti juurtest kuivatanud, kuigi eks see üks eesmärkidest olegi.
Põhjus, miks mulle see toode aga meeldib ongi see, et see muudab juuksed "matimaks" ehk teisisõnu imab tõepoolest rasu endasse ning ei kuivata ülemäära juukseid. Mulle meeldib väga väga see omadus, et sellesse kuivšampooni pole lisatud valgeid osakesi, mille "kaotamisega" peaks harjaga kõva vaeva nägema ning samuti on see ju suur pluss neile, kellel on tumedad juuksed - toode sobib kõikidele juuksetoonidele. 
Kui anda tootele veel plusspunkte, siis mina kiidaksin toote juures kõige kõige rohkem imehead lõhna!! See on tõesti nii nii mõnus - kergelt ehk puuviljane, minu arvates isegi suhteliselt troopiline. Lõhn püsib juustes tõeliselt kaua ning jätab juustest tõesti väga värske mulje - hästi lõhnavad juuksed=puhtad juuksed (seega petukaup!) :D
Lisaks saan südamerahus kasutada volüümi andva tootena ka seda kuivšampooni, sest see tõepoolest aitab juuksejuuri ka veidike tõsta, kuid samas tuleb siinkohal olla ettevaatlik, sest tootel on ka läiget andev toime, mis liigses koguses võib muutuda aga.... vastupidise efekti tekitajaks ehk teisisõnu - liiga palju head ei ole ka hea! 
Kuivšampoonile omased omadused täiesti olemas - imab rasu (mitte küll täielikult, kuid siiski mingil määral), parandab juuste väljanägemist ning teeb juuksed selliseks nagu oleksid need värskelt pestud! :)

Avon Advance Techniques rasu imav kuivšampoon on saadaval Avoni kataloogides alates 21.01 tutvumishinnaga 3,99 eur (tavahind 6,30 eur).
Hindeks 9/10

2) Avon True Colour Perfectly matte huulepulgad
Ma lausa jumaldan matte huulepulkasid ning nüüd on minu huulepulgakollektisoonis neid tervelt 3 tükki rohkem! Kohe saate täpsemalt teada, millised värvid on minu lemmikud, kuid esmalt vaatame üle üldised omadused.
Matid huulepulgad on küll imekaunid ning nö "uus trend", kuid sageli on lisaks ilusale tulemuseks "kingituseks" ka tavapärasest kuivemad huuled, sest matistavate omadustega huulepulgad tavaliselt endas väga palju niisutavaid osakesi ei sisalda, sest vastasel juhul omandaksid need õlidest tingutuna läike. See huulepulk ei niisuta küll huuli, kuid siiski libiseb väga mõnusalt mööda huulepinda ning võib-olla ehk isegi üllatavalt palju. 

Huulepulgad on täielikult matid ning need kes tõepoolest läikest puudust tunnevad, siis sobivad huulepulgad hästi kokku ka erinevate huuleläigetega, selle all mõtlen seda, et huuleläige ei nühi huulepulka maha jms probleemid. 
Kuna matid huulepulgad tungivad huulte sisse üsnagi intensiivselt, siis püsivad need kauem ka huultel peal, kui tavalised läikega huulepulgad. Minu maksimumiks on 3h ergast värvi, mille järel tuleks huuli uuesti värskendada, kuid minu arvates on see lausa imetlusväärne tulemus. NB!Sama püsivus ei pruugi kehtida aga kõikidel värvitoonidel!

Toon Berry Blast
Kuna ma just lõpetasin jutu püsivuse teemal, siis alustan juttu huulepulgatooniga, mille põhjal 3h püsivust aluseks võtsin. See on imekaunis ja ülimalt naiselik toon Berry Blast!
Kuna tegemist on väga intensiivse tooniga, siis on selle tooniga mõnes mõttes kõige lihtsam, kuid mõnes mõttes ka kõige keerulisem. Selle värv on niivõrd tugev ja kirgas, et piisab lausa ühest kihist, et huuled oleksid kaetud. 
Mille suhtes aga ettevaatlik tuleb olla, on see, et huulekontuuri joonistamisel tuleb äärmiselt ettevaatlik ja tähelepanelik niivõrd kontrastse tooniga olla, sest lainetav huulejoon pole just parim tulemus, mida mõne pidulikuma ürituse jaoks soovida... 
Külm punane sobib minu arvates ideaalselt just sügis/talviseks perioodiks ning minu huultel on see toon vaid kiidusõnu saanud! Ühtlasi on tegu ka minu uue lemmikuga meigikotis L'Oreali La Vie En Rose sarja lillaka J'Lo kõrval! ;)

Toon Posh Petal
Tõeline beebiroosa roosamanna unistus! Imearmas ja pehme heleroosa teeb huultest tõelised ja õrnad musihuuled, millele on kindlasti raske "ei" öelda... 
Küll aga tuleb tooni noomida kõige rohkem püsivuse poolest, sest kõigist kolmest proovitust tahab see kõige kiiremini huultelt maha lipsata. Samuti tuleb seda peale kanda mitme kihina, et huulepind kenasti kaetud saaks. 
Tuleb tõdeda, et see pole küll "minu tassike teed", kuid ometigi on just see toon viimastel päevadel mitmeid kordi minu huultele sattunud ning samuti saanud komplimente just tooni erilisuse tõttu. Kui nüüd aus olla, siis selliseid matte beebiroosasid toone poeriiulitel tõepoolest küllsuses ei leidu, seega midagi täiesti uut! :)

Toon Au Naturale
Toon Au Naturale on kooslus soojakast virsikuoranžist ning nude toonist, mis on saavutanud üsnagi huvitava koosluse. Kuna tegemist on heledama tooniga, siis oleks mõistlikum seda peale kanda mitme kihina, kuid selle tooni puhul saab endale veidikene laiskust lubada, sest tegemist on niivõrd õrna tooniga, et väikest "möödapanekut" keegi märgata ei tohiks.
Vastukaaluks eelnevatele on see minu arvates ideaalne igapäevaseks kasutamiseks, et anda huultele loomulik ja soe, oranžika alatooniga värvus. Erinevalt roosakast Posh Petalist püsib see peal samuti üsnagi pikalt ning isegi kui peaks "maha kuluma", siis pole seda eriti märgatagi.
Seda tooni soovitan pigem kevadiseks ja suviseks kasutamiseks ning eriti kauni koosluse saavutab see pastelsetes toonides riietega! Ohh... imekaunis! :)

Avon True Colour Perfectly matte huulepulgad on saadaval 15 erineva värvitoonina Avoni kataloogides alates 21.01 tutvumishinnaga 3,99 eur (tavahind 8,20 eur).
Hindeks 9/10


Olge armsad ja tublid ning hoidke ikka oma huultel ja juustel silma peal, et neile veidike poputust ja hellitust lubada :)
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. jEPIKAJEE.sain eile just oma avoni konsuldandi käest kauba ja uue kataloogi . Nägin seal seda kuivshampooni ja nüüd sinu arvustust lugedes tean , et see saab mu uueks lemmikust . Toode läheb tellimusse:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Loodan väga, et toode ka Sinule sobib, sest minu juuksetüübiga on sellel küll võrratu kooslus :) Uskumatu, et kuivšampoon võib juukseid niisutada ning seetõttu minu suureks lemmikuks see saigi... noh ja muidugi see lõhn!:) :)

      Kustuta
  2. Nii see kuivshampoon paar nädalat tagasikäes ja vaieldamatu lemmik. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suurepärane kuulda, aitäh, et oma muljeid jagasid! Kindlasti on see abiks ka teistele lugejatele, sest 2 arvamust on alati parem ning kindlam kui üks :)

      Kustuta