Tootearvustus: uued tegelased näohoolduses - panda, nunnu notsu ja magus kirss!

märts 22, 2016

Hei hei armsad!

Korea kosmeetika on ilmselt teile juba tuttav mitme toote näol mõnest eelnevast postitusest ning tuleb tõdeda, et mida suurem on mul olnud võimalus antud tooteid proovida, seda rohkem ma neid ka armastama hakkan ning aina rohkem ja rohkem neid minu igapäevasesse iluhooldusesse trügib. Näiteks võin teile käsi südamel öelda, et Korea kosmeetikasarjades olevatest BB-kreemidest paremaid taolisi kreeme pole ma kunagi varem proovinud - tõeline kuld! Sama kehtib ka näohoolduse puhul, näokreemid ning näohooldusvahendid on lausa jumalikud. Tänases postituses keskendume samuti näonahale ning meigile. Säru saavad tumedad silmaalused, mahlaseks muutuvad huuled ning jätame hüvasti ummistunud pooridega T-tsoonis!
No vaadake ometi neid p a k e n d e i d! Üks nunnum kui teine... See kirisikujuline huuletoode on näiteks mul juba selle imekena välimuse pärast meigikotis ning pisike panda kaunistab minu lauapealset! Nüüd vaatame aga, kas lisaks vingeks disainielemendiks olemisele antud tooted ka ilumaailmas rahuldust suudavad pakkuda?

1) Termo-geel starter pooride puhastamiseks Holika Holika Pig-nose Clear Black Head Steam Starter
Pooride puhastaja on geelja koostisega ning pigem selline tahkem, tugevam ja kleepuvam, algul tekib tunne nagu oleks tegu tugevamat sorti geelja maskiga, kuid tegelikult on see hoopiski soojeneva omadusega toode. Nahaga kokkupuutel muutub see iseenesest kuumemaks ning seetõttu ka vedelamaks ning antud omadus teeb toote pealekandmise palju mugavamaks, sest algul on see üsnagi jonnakas ning nagu juba mainitud sai - kleepuv. 
Lõhna poolest meeldib mulle toode eriti, sest geelja puhastaja lõhn on eriti värskendav ning minule meenutab tugevalt mõnda tsitruselist võib-olla ehk isegi sidrunheina, kui olla täpsem. 
Minu näo probleemsed kohad on otsaesine ja nina, kuigi tuleb tunnistada, et õnneks väga suuri probleeme näonahaga olnud pole. Küll aga on ninal pisikesed ummistunud poorikesed just nende tumedamate täpikestega ning seetõttu oli mu huvi toote katsetamise vastu eriti suur, et näha, kas ja kui hästi see pisikeste poorikestega hakkama saab.
Toode on nagu tuubikesse pakendatud saun näonaha jaoks. Nagu ka juba enne mainitud sai, siis muutub toode nahaga kokkupuutel kuumaks ning probleemseid kohti kuuma kreemiga masseerides peaksid poorid avanema sarnaselt kuumas temperatuuris viibimisega (saunad, auruvannid näole). Tegelikkuses peaks toode lausa toimima nii, et kuumusega sulatab tumedad täpid, kuid minul siiski päris nii toode ei toiminud. See avas küll imehästi poorid, kuid selleks, et kogu paha kraam nendest pooridest kätte saada pidin ise veidikene kaasa aitama, kuid see kõik käis umbes 5x kergema vaevaga kui tavaliselt. 
Nahka see eriti ei pehmenda, võib-olla vähesel määral (kuid sile tunne võis ju tekkida ka sellest, et ummistunud poorid olid likvideeritud! :) ), kuid samas ei tasu muretseda ka selle pärast, et see naha olukorda kuidagi kehvendada võiks (tugev ärritus, nahakuivus).
Kindlasti jääb toode minu nahahooldusesse, sest oh kui kergeks see elu mustade täpikestega võitlemisel teeb! :)

Termo-geel starter pooride puhastamiseks Holika Holika Pig-nose Clear Black Head Steam Starter on saadaval http://koreacosmetics.eu/ hinnaga 7.50 eur.
Hindeks 9/10



2) Valgendav stick silmaalustele Tony Moly Panda's Dream Brightening Eye Base
Tõeline pandaunistus peaks selle toote kohta ütlema nii nagu on ka selle toote nimi. Tõenäoliselt ehk seetõttu, et see lubab kerge vaevaga kaotada väsinud, tumedad ja näotud pandasilmad? 
Tumedad silmaalused on minu suur probleem.. arvatakse, et asi võib olla veepuudusest, sest eriti suur veesõber ma pole. Alati joon siis kui on janu, aga tean et kui keha tunneb juba janu, siis on veekaotus organismis juba liiga suur...
Toode toimib nagu peitepulk, kuid on üllataval kombel täiesti valge! Küll aga pole toode nii valge nagu korrektorpliiats pinalis, mistõttu muretsemiseks pole põhjust. See on pigem hele hele läbikumav valge ning kenasti hajutatav. Samas jällegi oleks kindlasti mugavam toimetada beežikama tootega.
Kuna pulga koostis on kreemjas, siis on see veel eriliselt turgutav ja mõnus kosutus väsinud silmaalustele. Mina olen teinud nii, et esmalt tupsutanud pulgaga kreemi silmaümbrusesse ning seejärel ringjate liigutustega sõrmeotsaga laiali hõõrunud. Kreem imendub samuti hästi ning meigi alla on suurepäraseks kaaslaseks.
Pulk aitab silmaümbrust pehmendada ning selline kerge ringjate liigutustega masseerimine mõjub silmaümbrusele värskendava ning miks mitte äratavana. Naharakke toitva efekti tõttu lubab antud toode ka silmaümbrust siledamaks ning kortsuvabamaks muuta
Põhjus, miks see toode mulle väga meeldib peitubki selles pehmuses ja elastuses, mille silmad peale kasutamist saavutavad. Samuti suudab see tõepoolest silmaaluste ümbert väsimuse peletada muutes silmaaluseid heledamaks ning elavamaks. 
Ainus, mille kallal ma veidikene norin on siiski see, et toode on ehk liiga valge. Ma arvan, et toote kasutamine oleks siiski veidikene mugavam kui see oleks kerge beežika alatooniga. 

Valgendav stick silmaalustele Tony Moly Panda's Dream Brightening Eye Base on saadaval http://koreacosmetics.eu/ hinnaga 10.30 eur.
Hindeks 8/10


3) Huulepalsam Tony Moly Mini Berry Lip Balm #Kirss
See kena ja mahlane kirsike lõhnab täpselt sama hästi, kui hästi see ka välja näeb! Magus kirsilõhn on esimene, mis mind selles tootes paelus. 
Eelduste kohaselt peaks purgist vastu vaatama kirsipunane huulepalsam, kuid tegelikult on hoopiski tegu kergelt oranžika, lõheroosat meenutava huulepalsamiga. Tuleb tunnistada, et suurte koralltoonide armastajana on mul selle üle väga hea meel!
Palsami pealekandmine on mugav, see käib kas näpu või huulepintsliga. Mina olen proovinud nii üht kui teist varianti. Kuna toote pigment, millest kohe ka lähemalt juttu teeme, pole just kõige tugevam, siis pole vahet, kas teha seda näpu või pintsliga, sest isegi kui peaks näpuga veidikene eksima, siis pole viga, sest see väikene möödapanek kellelegi silma küll ei torka.
Huulepalsam aga minus erilist eufooriat peale mõnusa lõhna tekitanud pole. Sellel on küll väga väga kerge pigment, mis annab näiteks väsinud ja külmast kahjustada saanud huultele elujõulisust sisse ning aitab peita tuhmunud naharakke huulte pinnal, kuid paraku huulepalsamina see eriti pikka mõju ei avalda. Palsam imendub väga kiirelt huulte sisse, mida saab samas vaadelda kui head külge, sest palsam ei jää ebameeldivalt huultele paksu kihina ega jää kleepuma, kuid samas koheselt, kui kaob huulte pinnalt palsam, kaob ka tunne nagu oleks huuli niisutatud.
Huuled on vahetult peale kasutamist küll pehmemad, aga igaks juhuks peab palsamit ka endaga kogu päeva jooksul kaasas kandma, et vajadusel huuli taaskord turgutada. 

Huulepalsam Tony Moly Mini Berry Lip Balm #Kirss on saadaval http://koreacosmetics.eu/ hinnaga 6.90 eur.
Hindeks 6/10


Nii kiirelt selle nädala esimene postitus otsa saigi! :)
Päikest teile kullakesed!
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. See Holika Holika Pig-nose Clear Black Head Steam Starter, on mõeldud kasutamiseks esimese sammuna, sellele peaks järgnema peel-off mask, mis on neil endal seal kodulehel ka olemas. Selle pärast ei toiminudki eemaldajana vaid pooride avajana ainult.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh Sulle tarkade sõnade eest, olen nüüd ise teadlikum :) Kindlasti on ka teisele lugejatele kommentaarist abi :)

      Kustuta
  2. Mulle meeldib väga, kuidas kirjutad! Nii hea, sujuv lugemine :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suur suur aitäh, armas Celine, nende supermotiveerivate sõnade eest! :)

      Kustuta