Tervis: mis on ilujoogipulber ja kauniks muutev toidulisand?

juuni 07, 2016

Hei!
Kuidas teil energia ja vitamiinidega lood on? Nüüdseks on ehk hulleim periood möödas, kuid märtsis ja aprillis tundsin mina enda küll nagu tühi tühi sidrun. Ma tean, et vaevlen suure D-vitamiini puuduse käes (nagu ka paljud teised põhjamaalased), kuid immuunsuse tugevdamiseks hoian oma toidulisandite menüüs alati ka C-vitamiini.
Täna räägime Nutrilite Truvity sarja vitamiinidest ning võlupulbrikesest, mis lausa pakatab imetervislikust C-vitamiiniallikast greibist.

Esmalt saavad vastuse need inimesed minu tutvusringkonnast, kes pidealt minu kummalise roosa joogi kohta on küsinud. Naljatades olen öelnud, et see on võluvesi või printsessivesi.. Tegelikult pidasin aga rõõmsalt 30-päevast ilujoogikuuri.

1) Truvity by Nutrilite ilujoogipulber
Mis tootega on tegu?
Igapäevaseks kasutamiseks mõeldud ilujoogipulber täiendab ja täiustab sinu igapäevast ilurežiimi, varustab naha tervist toetavate toitainetega ja vähendab päeva jooksul väsimust. Kahe juhtiva kaubamärgi - Artistry ja Nutrilite'i – ekspertteadmiste alusel välja töötatud nutrikosmeetiline ilujoogipulber on täis toitaineid, mis aitavad sul hakata end seesmiselt hästi tundma nii, nii et sinu nahast õhkub sära ja see näeb välja terve.
  • Sisaldab patenteeritud fütokeramiidi kompleksi*, mis sisaldab nisukeramiide. 
  • Sisaldab acerola-kirsi ekstraktist ammutatud C-vitamiini.
  • Müügil maitsva greipfruudi maitsega.
  • Pakendatud mugavalt ühe portsjoni kaupa, 8,2 g pulkade kujul.
  • C-vitamiin soodustab normaalselt kollageeni tootmist, mis aitab nahal normaalselt toimida.
  • Tsink aitab nahal terveks jääda.
  • C-vitamiin aitab vähendada väsimust ja kurnatust.
  • Ilujoogipulbri koostisained toetavad normaalset kollageeni tootmist, mis soodustab naha normaalset funktsioneerimist ja vähendab väsimust ja kurnatust.
  • Suurepärane maitse ja toitainesisaldus tagavad toote värskendava toime, mis aitab sul hea välja näha ja end hästi tunda, alustades sinu seest.
  • Jooki on mugav ja lihtne valmistada ja tarbida tänu eraldiseisvatele välja mõõdetud kogust sisaldavatele pulkadele, mida müüakse kergesti planeeritavate 30 päeva varu sisaldavate pakkide kaupa – lihtsalt lahusta vees ja naudi kord päevas.
Minu varasemad kokkupuuted igasuguste pulbrijookidega on olnud sellised, mis näole hapu grimassi tõmbavad, kuid see jook suutis ümber lükata kõiksugused eelarvamused pulberjookide suhtes. Tegemist on kiiresti lahustuva ning imemaitsva joogiga! 
Joogi lahustamiseks sobib üks kõige tüüpilisem 240ml-suurune joogiklaas, kuid mina lahustasin jooki hoopiski oma kaasaskantavasse 300ml'sesse "võta-kraanist-joogipudelisse", külm vesi on soovitatavalt kohustuslik! Suurem kogus vedelikku teeb joogi küll lahjemaks, kuid minu arvates on pulber siiski piisavalt magus ning rikkaliku maitsega, et 50ml siia-sinna olulist maitsevahet sisse ei tekita. 
Jah, nagu ka juba mainitud, siis on tunda troopilist, kuid magusat greipi, mis üsnagi mõnusat maitseelamust pakkuda suudab.
Mina võtsin joogi igal hommikul endaga kooli või nädalavahetusel treeningutele kaasa, et jook ära tarbida päeva esimeses pooles, kuid miks mitte hellitada end võlupulbriga vahetult enne magama jäämist?
Jook ise on heleroosa ning meenutab värvuselt heledamapoolset greibi viljaliha ja see on meeletult nunnu! :)
Ainus, mis pulbripakikeste juures häirima jäi oli see, et need ei tahtnud iga kord rebimise peale avaneda, seega hoidke käärid vahetus läheduses. 

2) Truvity by Nutrilite kauniks muutev toidulisand
Mis tootega on tegu?
Õhtul kasutamiseks mõeldud kauniks muutev toidulisand toimib täiuslikus harmoonias sinu igapäevase nahahooldusrežiimiga, pakkudes sinu nahale kaitset ja kosutust seestpoolt, siis, kui sina magad. Kauniks muutev toidulisand sisaldab toitaineid, mis parandavad naha välimust ja enesetunnet, kaitstes rakke oksüdatiivse stressi eest ja aidates nahal normaalselt toimida. Kahe juhtiva kaubamärgi -Artistry ja Nutrilite'i – baasil välja töötatud Truvity by Nutrilite eesmärgiks on tagada sinu nahale tõhus ja tõeliselt kõikehõlmav nahahoolduslahendus ning kollektsioon lubab sul rõõmu tunda võluvast, säravast, uuel tasandil terve välimusega nahast.
  • Sisaldab patenteeritud fütokeramiidi kompleksi* – see on spetsiaalne looduslikke gluteenivabasid nisukeramiide sisaldav valem.
  • Sisaldab taimedest ammutatud ekstrakte pakkuvat kompleksi PhytoInfuseTM**.
  • Sisaldab C-vitamiini, mis toetab kollageeni teket ja naha normaalset toimimist.
  • Esitatud tabletikujul ja müügil mugavates ühe kuu varu sisaldavates pakkides.
  • Manustatakse 2 tabletti (ühe mullipaki sisu) päevas, õhtul, enne magama heitmist.
  • Tõhustab organismi loomuliku taastava unetsükli kasulikke toimeid –kauniks muutev toidulisand  töötab siis, kui sina puhkad.
  • Tsink ja C-vitamiin aitavad rakke kaitsta osküdatiivse stressi eest, mida võivad esile kutsuda igapäevased keskkonnamõjud (nt. osoon, saaste, liigne päike) või kiire või pingeline elustiil.
  • C-vitamiin aitab kaasa normaalsele kollageeni tootmisele, aitab nahal kinni hoida hüaluroonhapet ja vett ning säilitada prink, elastne välimus.
Vastukaaluks hommikusele võlujoogile tarbisin 30 päeva jooksul ka õhtuseid iluvitamiine, mis samuti tsinki ning C-vitamiini sisaldavad, lisaks ka A-vitamiini.
Väga mugav on see, et tabletid on ära jaotatud pisikestele tabletiketastele just selles koguses, millisena neid päevaselt tarbida tuleb. 
Eriti hea variant on see seetõttu, et väga mugav on kaasa võtta tablette reisile või mõnele muule väljasõidule. Ei mingit terve lehe kaasavõtmist või tablettide väljalõikamist. 
Tabletid on mõnusa suurusega, kuid kindlasti tuleb neid võtta veega.
Naljakas on see, et neid tablette võttes tuli välja, et õhtuti olen ma palju hoolsam tabletivõtja kui hommikuti. Hommikud on minu jaoks sellised, kus ma püüan haarata kõike ning teha võimalikult palju ning seetõttu ununevad tabletid peaaegu 70% juhtudest, seega sinnapaika teised vitamiinikuurid jäänud ongi. Õhtuti aga harjus sisse väga hea "vitamiini-rutiin", sest vitamiinid olid mu öökapil ning tahes tahtmata olid need enne magama jäämist alati mu vaateväljas ning tabletid ei ununenud mitte ühelgi õhtul :)

Truvity by Nutrilite vitamiinikuuri kokkuvõte: 
Minu jaoks on see olnud üks tohutult põnev katsetus, sest varasemalt pole eriti toidulisanditega blogialaselt kokku puutunud.
Tuleb tunnistada, et suurimat heaolu pakkus mulle ilujoogipulber maitse poolest, sest see on tõesti võrratu ning eriline. tablettide suhtes jään neutraalseks, sest erilist vaimustust tablettide võtmisest vist tunda ei saagi? :D
Suures osas lubasid toidulisandid parandada naha seisukorda ning oma tõetera võib selles ehk tõepoolest sees olla, kuid kindlasti on tooted abiks neile, kes soovivad asuda võitlusesse kortsude ning elastsuse kadumisega. 
PS! Uuringud on näidanud, et naha elastsuse, säravuse ning sileduse tagamiseks on kollageeni imendumine tablettidest 90% -liselt tõenäoline (artikkel: http://www.sensa.ee/ilu/kollageen-on-nahale-vajalik)
Väsimuse ning kurnatuse paranemise kohta ei oska kahjuks sõna sekka öelda, sest minu kuur lõppes maikuus ning ilmselgelt on mai kogu aasta kõige pingelisem aeg kõikjal. Mind ei aidanud sellest suurest ülekoormusest isegi mitte puhkusereis, seega võite järeldada, et isegi võlujook ning -tabletid ei saanud sellega hakkama, mis on täielikult mõistetav ning andeksantav. 
Ülimalt põnev oleks olnud aga uurida nt A ja C-vitamiini ning tsingisisaldust organismis enne ja pärast kuuri, need tulemused ütleksid ilmselt nii teile kui ka minule palju rohkemat. Kahjuks on iseenda sisse väga raske näha, seega peame jääma vaid väliste järelduste juurde.

Truvity ilukomplekti maksumus on 109 eurot, kuid ilmselt on võimalus ka tooteid eraldi osta, täpsem info aga Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com.


Uhh, saite nüüd teksti ja infoga üle valatud, kuid loodan, et nii mõnigi leidis omale siit midagi informatiivset tulevaseks sügiseks või järgnevaks kevadeks :)
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. Ma seda jooki tarbisin just sõbra pool. Väga hea oli aga sellist hinda ei taha küll välja käia :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nõustun, hind on tõepoolest krõbedavõitu! :/

      Kustuta
  2. Kirjutasin selle ka kunagi ammu ühe postituse alla, kuid sa ei vastanud. Kommentaariks oli siis see, et miks teed vaid sulle saadetud/sponsoreeritud asjadest postitusi? Arvan, et hinnataks rohkem ausaid, enda ostetud riietest ja toodetest postitusi, kunagi sul veel paar tk oli sellist, aga enam ei ühtegi?? Uskumatu..

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tänud tagasiside eest.
      Midagi uskumatut selles minu arvates pole ning niimodi riielda pole samuti mõistlik, eks see ole igaühe oma otsus, millest oma blogis kirjutada.
      Blogimine on viinud mind sellisesse situatsiooni, kus ma olen ise omale aastas mõned üksikud ilutarbed ostnud, sest testimiseks saadetakse niivõrd palju tooteid, et jätkub nii mulle kui ka teistelegi. Seega - kui ma kirjutaks ainult iseenda ostetud toodetest, siis haigutaks blogis suur tühjus, riietega sama lugu!
      Ma arvan, et pole vahet selles, kas toode on mul ostetud ise või saadud testimiseks - ma vingun ja kiidan niikuinii! :D
      Seega - rahu, rahu ja ainult rahu!
      Mõnusat suve! :)

      Kustuta