Tootearvustus: looduse käepikendus VIVI toodete näol

juuli 31, 2016

Hei hei!

Täna räägin teile Eesti jaoks uuest kosmeetikabrändist nimega VIVI, kelle esimene esinduskauplus avab Sikupilli keskuses oma uksed juba homme 1. augustil! PS! Avamise puhul on igale VIVI liikmeks registreerijale 16-eurone aaloega rikastatud näokreem kingituseks. Täpsem info: http://vivicosmetic.ee/et
VIVI kosmeetika on inspireeritud loodusest ning mulle tohutult meeldib see, kuidas on VIVI, kui bränd iseennast kirjeldanud (tekst on saadaval ka tõlgituna eesti keelde, kuid see kõlab minu arvates palju lustakamalt inglise keeles):
"We are not playing with the words "natural" or "safe" either! We said "no" to toxic preservatives, synthetic colours and fragrances, widely-used yet harmful emulsifiers and other substances that one could not read names of without curling their tongues."
VIVI tooted on tehtud mitmete looduslike õlide ning ekstraktide baasil, et anda kasutajale parim looduslik nauding!
Täna vaatame, mida suudab pakkuda VIVI näonaha hoolduseks ning proovime keratiiniga rikastatud juuksemaski. 

1) VIVI näomask oliiviõli ja rohelise teega
Mis tootega on tegu?
Mask tagab kooriva efekti, puhta ja pehme näonaha, pulbriline konsistents väikeste koorivate osakestega ei kahjusta naha kaitsekihti.

Tegemist on savipulbrist maskiga, mis on pakendatud tagasihoidlikult maitsekasse 50g purgikesse. PS! Lihtne disain on see, mis mind VIVi toodetega esmakohtumisel kõige rohkem köitis - lihtsuse võlu!
Mask tuleb endale ise kokku segada vahekorras 1:1 ehk 1 spl maskipulbrit ning 1 spl kraanivett või roosivett (mina olen savimaske proovinud ka maitsestamata jogurtiga segades, nii annab mask nahale ka veidike niisutust).
Eks selle segamisega ole selline lugu, et kord õnnestub, kord mitte, mõnel korral tuleb liiga paks, teisel korral liiga vedel. Eksperimenteerimise rõõm! Minule on meelepärane veidikene paksema koostisega mask.
Juba pulbri kujul paiskub pakendist tugevat rohelise tee lõhna ning see muutub veelgi intensiivsemaks veega segades. Lõhn pole muidugi küll miski, mille tõttu toode meeldejäävaks peaks saama, kuid siiski õhkab sellest looduse värskust ning puhtust.
Savimaskide suureks miinuseks on minu jaoks see, et need on normaalsele nahale ehk liiga kuivatavad, rasuse naha jaoks jällegi suurepäraseks päästerõngaks. Mis mulle selle maski juures meeldib on see, et seda saab kasutada kui koorijat. Ehk teisisõnu ei pea ootama 5-10 minutit, et näha tulemust vaid selle maskiga võib nägu kõigest paar minutit masseerida ning koheselt maha pesta. Minu naha jaoks pole selline kasutusmeetod nii kuivatav ja kurnav ning tulemus on palju palju leebem. Toode koorib nahka mõnusalt, sest selles sisalduvad keskmise suurusega, kuid samas pehmed terakesed, mis surnud ja väsinud naharakke eemaldada suudavad.
Tuleb tunnistada, et selle maski "leiutaja" oli tõeline geenius, sest oliiviõli lisamine kuivatavasse savimaski on lihtsalt võrratu idee! Oliiviõli muudab toote pehmeks ja samaaegselt niisutavaks. Minu jaoks oli see tohutult meeldiv üllatus!
Peale kasutamist on nahk lihtsalt niiiiiiiiiiiiiiiiii pehme ja siidine ja sile ja mõnus ja oh...!!!!! Nüüd ma tean, mis on sametpehme naha saladus.
Mulle väga meeldib ka see, et toode ei pane nahka punetama, varasemalt on savimaskid minu näkku umbes tunniekseks punased laigud tekitanud, sel korral polnud tarvis isegi mitte niisutavat kreemi, kuigi VIVI müügiesindaja soovitas mul siiski seda peale kasutamist teha, et aidata nahal kiiremini koorimisest taastuda.
Kui mask oleks koheselt kokku segatud, siis paneks minusugune laiskvorst ka maksimumpunktid, kuid sel korral peab toode leppima tubli 9-ga.

VIVI näomask oliiviõli ja rohelise teega on saadaval VIVI kaupluses Sikupilli keskuses ja http://vivicosmetic.ee/ hinnaga 14.00 eur.
Hindeks 9/10

2) VIVI Keratiiniga rikastatud mask
Kahjuks räägin teile tootest, mida teil ilmselt koheselt poelettidelt võimalik leida pole, kuid sügisel peaks see ilmselt ka VIVI poekesse jõudma!
Tegemist on keratiini sisaldava maskiga, mis juukseid 15-20 minuti jooksul taaselustama peaks.
Mina viisin maski katsetused maksimumini - hoidsin maski peas maksimaalse aja ning lisaks selle kammisin ka juustesse, et oodata sügavuti niisutamist ning ka väikest sirgendavat efekti (keratiin peaks ju ka juustele sirgendavalt mõjuma, või..?).
Mask on suurepärane ning mul on siiralt kahju, et sellest testerpakendist mulle tootest vaevu üheks peatäieks mahtus. Tahan sellega etteruttavalt öelda seda, et ma olen totaalselt müüdud!
Mulle meeldib väga maski libe, kuid paks koostis, mis võimaldab kenasti maski juustesse paitada ning samuti ei kao mask juustest ka peale TT-harjaga läbi kammimist. Minu arvates meenutab maski koostis kõige tavalisemat rammusamat kehakreemi, seestõttu said esmakordselt "kreemitamist" tunda ka minu kiharad.
Erinevust oli tunda koheselt peale seda, kui mask juustesse sattus. Juuksed olid libedad, kuid hoopis teistmoodi kui tavaliste niisutavate maskidega. Juuksed olid samas karedad, kuid loomulikult libisevamad. Selle kummaliselt mõnusa pehmustunde põhjustajaks võib ilmselt olla see, et ka selles juuksemaskis pole kemikaale, mis juuksed "fakelt" pehmendaks. Maski on kerge juustest välja pesta ning vau kui meeldivalt need peale pesu lõhnavad! Kerge tsitruseliste segu, mille sisse oleks justkui grammike meestelõhna mässitud :) Kahjuks kaob lõhn juustest siis, kui juuksed on kuivanud ning sellest on üpriski kahju.
       Enne ------>Pärast
Pehmus, siledus ja läige on garanteeritud, juuksed tunduvad hoolitsetud ning katsudes palju tervemad. Sirgendav efekt minu karmidele lainetele aga ei mõjunud, samas ei ole ma ka 101% kindel, kas see toote ülesandeks üldsegi olema pidi. Nagu pildilt näha võib lisandus ka tublisti kohevust ja volüümi.

VIVI Keratiiniga rikastatud mask on loodetavasti õige pea kaupluses ning e-poes saadaval :)
Hindeks 10/10

Hüüamärke ja kiidulaulu sai nüüd küll mitme postituse jagu ning ilmselt on teil sellest nüüd kergelt imal olla, kuid oh andestage minu vaimustust nende kahe toote vastu.. :)

Eliise

You Might Also Like

8 comments

  1. Väga huvitavad tooted ning tundub et tasuvad proovimist :) Mainin et juuksemaski teksti osas on naljakas kirjaviga: maski asemel on kirjutatud "samuti ei kao pask juustest peale TT-harjaga läbikammimist" :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Appii aitäh sellele kirjaveale tähelepanu juhtimise eest..!:D Piiinliiiiik :D

      Kustuta
  2. Su juuksed on nii kaunid! Ma olen enda juustega praegu nii hädas, muudkui langeb neid välja :( Oskaksid sa äkki öelda mis aitaks väljalangemise vastu? Aitäh :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suur suur tänu!!! :)
      Minul on kusjuures hetkel täpselt sama jama. Kunagi pole olnud nii, et peale kammimist tuleb puntrana juukseid, sama lugu ka peale pesu.
      Ise arvan, et see võib mõne aine puudusest olla, kuid samas vitamiinide võtmisega kiirustama pole hakanud veel.
      Kunagi proovisin ma Futura Silica tablette juuste kasvatamiseks, aga see peaks aitama ka väljalangemise vastu, sest sisaldab olulisi vitamiine juuste tervise heaks. Ma arvan, et üks käik apteeki ei teeks paha, nad kindlasti oskavad miskit veel paremat soovitada nt välispidiseks kasutamiseks :)

      Kustuta
  3. Hei!

    Aitäh väga põhjaliku arvustuse eest! :) Esitan aga ühe vähe rumala küsimuse nüüd - kas ma olen ainus, kes VIVI kodulehelt selle liitumiskingituse detailsemat infot ei leidnud? Registreerusin ära, kuid täpsemaid juhiseid kingi kättesaamise osas ei saanudki... ehk oled nii pai ja oskad natuke aidata ses osas?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei!
      Suur suur aitäh kiidusõnade eest, ma ise muretsen kogu aeg, et ehk olen ma liiiiiga põhjalik ja see pikk pikk lugemine väsitab inimesi.. :D
      Tegin ka ennast kasutajaks ning tõepoolest ei saanud samuti infot selle kohta. Tõenäoliselt saab kingituse kätte poe kassast, kuid mille alusel... ?
      Ühesõnaga saatsin VIVI tiimi kirja ning vaatan, mida nad mulle vastavad. Lisan vastuse eraldi kommentaarina :)

      Kustuta
  4. Hei!
    Tahtsin küsida, et kui su vanemaid pilte vaatan, siis on sul küllaltki õhemad juuksed kui praegu ja oskaksid sa öelda, et mis oli see vahend vms mis sul juuksed paksemaks tegi? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei!
      Tegelikult on mul kogu aeg paksud juuksed olnud, kuid ma olin ise nii tubli, et keerasin need igal kümnel viisil tuksi.. Mu juuksed tundusid õhemad seetõttu, et need olid 1) blondeeritud 2) retsi sirgendamist saanud 3) järgulised
      Nüüdseks olen aga kõikidest pahedest eemale hoidnud ning juuksed tunduvad paksemad seetõttu, et need pole enam nii rikutud. Lisaks veel on need ühepikkuseks kasvanud ning seetõttu moodustavadki sellise pahmaka nagu mul hetkel on.
      Võib-olla võisid abiks olla ka Hairbell juuksepalsam ja šampoon, kuid minu arvates aitasid need juukseid pikkuse mõttes kasvatada, paksuse lisandumist eriti ei mäleta. Hairbelli müüakse nüüd vist Hairjazz nime all...
      Uhh... miskit asjalikku siit pikast tekstist vist isegi ei tulnud ning tuleb tunnistada, et mul on lihtsalt kogemata kolme inimese eest juukseid antud... :D

      Kustuta