Külaskäik Holika Holika Tartu poekesse

august 13, 2017

Hei, mõnusat pühapäeva kõigile!
Minu nädal on uisulaagri pärast olnud küll ülimalt tegus, kuid kolmapäeval ootas mind külla Holika Holika tiim, kes on nüüdseks minu armsas kodulinnas oma poekese avanud. Kes aga veel niipea Tartusse sattumas ei ole, siis on kõik tooted saadaval ka nende e-poes: https://www.holikaholika.ee/ :)

Holika Holika kauplus asub aadressil Turu 34 ning on avatud E-R 10-18 L 10-14. Kaupluse pildid räägivad küll enda eest, kuid siiski ei saa mainimata jätta seda, et tegu on tohutult hubase ning mõnusa interjööriga kauplusega :)
Holika Holika värvilistes pakendites tooted on ainuüksi juba ise põnevateks disainielementideks ning huvitav fakt on ka see, et poes olev Holika Holika Fortune Wheel logo on pärit otse Koreast. 
Varasemalt tegutses Holika Holika veebipoena ning nende toodetest olen rääkinud: siinsiin ja siin.
Hetkel on aga kuni esmaspäevani (homse õhtuni) kaupluses ja veebipoes tooted -15% soodsamad ning kaupluses lisandub igale ostule riidest näomask, suurest maskivalikust leiab lemmiku igale nahatüübile ning lõhnaeelistusele. Minuga tuli kaasa näiteks värskendav kurgimask.
Nüüd, kui Holika Holikal on täiesti oma poeke, siis on kogu tootevalikuga tutvumine palju mugavam ning muuhulgas saab tooteid poes testrite abil katsetada ning klienditeenindajalt nõuandeid küsida. 
Kui mõelda aga toodete hinnaklassile, siis minu arvates on tooted väga heas hinnaklassis ning pigem isegi soodsamapoolsed. Näiteks 250ml 99% Aaloe vera geel, mis on muuhulgas ka tänavusel aastal Iluguru tunnustuse saanud, maksab vaid 8,95€.
Sisuliselt leiab Holika Holika kauplusest kõiki erinevate iluvaldkondade tooteid. Ka meestele on oma pisike näohooldussari olemas, kuid suur osa tooteid on otseloomulikult ka sellised, mida oma kallimaga üheskoos katsetada saab :)
Õige pea lisandub tootevalikusse ka rohkem juuksehooldustooteid, hetkel tuli minuga poest kaasa värskendav sprei juustele, kuid suure suure õhinaga jään ka Holika Holika uusi šampoone ja palsameid ootama. 
Meigiriiulitest tuli minuga kaasa ülimalt vahvas pakendis Gudetama lauvärvikvartett toonivalikuga Red Velvet, et vaikselt värvikirevaks sügiseks valmistuda. 
Nüüd aga põgus pilguheit minu ostukorvi :) Kuna aaloe sari pakkus mulle väga suurt huvi, siis tulid kaasa minuga koguni kolm toodet: aaloe vera geel, dušigeel ning näopuhastusvahend. Munakese sees on kooriv näohooldus ning harjastega toode on samuti näohoolduseks mõeldud ning baseerub soodal. 
Lisaks veel tulid minuga kaasa erinevad maskid: kurgimask, millest juba varasemalt rääkisin, Pig Nose puhastavad ninakleebised ning kolmeosaline komplekt huulte hooldamiseks. Täpilise muffinikese sees peidab ennast virsikulõhnaline huulepalsam ning spreipudelis on värskendav ingellik juuksesprei. Suurest huvist soovisin proovida ka puhastusvahu vahustajat, mis peaks näohoodlustooteid paremini vahtu ajama ning selle võrra ka tootekoguseid vähendama. Selles pisut pahura ilmega muffinikarbikeses on aga punakate toonidega lauvärvid sügiseks :)

Anna mulle kommentaarides teada, milliseid Holika Holika tooteid oled Sina proovinud ning jaga oma muljeid kui oled jõudnud juba Holika Holikal külas käia :)

Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Whaat?! Nii tuus, et neil on oma päris pood ja veel Tartus! Ükspäev pärast tööd võtan ette ja siis loodan, et päris tervet poodi koju kaasa ei vea :D

    x
    Piia
    selfmadeblog.ee

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, ma olin ka nii nii vaimustuses kui Instagramis vihjet Tartu poekese kohta nägin! Eks oma silm on ikkagi kuningas ning "päris" poes šoppamine annab parema ülevaate kui netipood. Eriti vahva on muidugi see, et nad just Tartu kasuks otsustasid, enamasti lähevad ikka kõik poed esmalt pealinna ning seejärel hargnevad mujale.
      Hahahha, fingers crossed, tean mida tunda saad! :D

      Kustuta