Minu juuste uus elu tänu Alfaparf Milano niisutavale hooldusele

märts 04, 2018

Loodan, et see päikesepaisteline nädalavahetus möödus teil produktiivselt ning positiivselt!
Täna saan teieni tuua taas juuksejuttu ning just juukseteemalised postitused on alati kirjutamise ning katsetamise poolest minu lemmikud!
Kes on minu blogi pikemat aega lugenud, teab, et mul on tõeliselt vedanud paksude juustega, kuid nende probleemiks on sageli see, et vajalike toitaineid ei jätku piisavalt ning seetõttu vajavad paksud ning pikad juuksed pidevalt hoolt ja erinevaid turgutusi. Eriti karmiks muutub minu juuste olukord talvel, sest külmad talveilmad, suure amplituudiga temperatuurimuutused ning vähene vee tarbimine imavad juustest justkui kogu niiskuse :(

Selle olukorra parandamiseks seadsin sammud Võlumaa Ilusalongi, et proovida, kas mõni spetsiaalne juuksehooldus võiks parandada minu juuste väljanägemist ning parandada nende kammitavust, sest viimasel ajal olin just suurte pusade ning tuhmi väljanägemisega kimpus.
Broneerimissüsteemi kaudu aega valides polnud ma kindel, missugust hoolitsust minu juuksed täpsemalt vajaksid, sest valikus on 3 erinevat Alfaparfi Semi di Lino toodete poolt tehtavat juuksehooldust:
1) Taastav hooldus kahjustatud ja rabedate juuste kiudtüvele
2) Niisutav hooldus kuivade ja sassis juuste kiudtüve-sisesele kompleksile
3) Särahooldus normaalsete juuste soomuskihile
Mina valisin endale aja just särahoolduseks, sest mulle tundus, et minu juuksed on eelkõige  välimuselt elujõuetud ning vajaksid väikest säraboosti.
Nii vahva on see, et Võlumaa Ilusalongi koduleht on nii informatiivne - hoolitsuste lehel ringi uudistades avastasin, et sisuliselt kõikidele juukseid puudutavatele küsimustele saab sellelt lehelt oma vastused (vt lehe allosas), lisaks sellele on leitavad ka lühikirjeldused kõikidest hoolitustsest: https://www.volumaa.ee/teenused/juuksehooldused/
Salongi jõudes aga selgus huvitav asjaolu - nimelt olen juba 2 kuud kasutanud Alfaparf Milano Reconstruction sarja maski ja šampooni, mis sarnaneksid väga taastava hoolduse omadustele ning just neid samu rohelises kuues šampoone ja maske soovitatakse kasutada koos taastava hooldusega kahjustatud ja rabedate juuste kiudtüvele.
Juuksur Heli aga hindas minu juuste olukorda ning jõudsime järeldusele, et särahoolduse asemel vajaksid minu juuksed niisutavat hooldust, mis oleks taastavast hooldusest järgmine samm.
Alfaparf Semi di Lino Moisture niisutav hooldus kuivade ja sassis juuste kiudtüve-sisesele kompleksile
Hooldus põhineb Alfaparf Semi di Lino Moisture seeria toodetel ja Alfaparfi väljatöötatud juhenditel.
Hoolduses kasutatakse Beauty Genesis eliksiiri, mis sisadab argaaniapuu tüvirakke (intensiivistab rakkude loomulikku taastumisprotsessi), vitamiin F (annab läiget ning tervendab juuste välimust), linaseemne ekstrakti (stimuleerib juuste kasvu, väldib nende väljalangevust ja kõõma teket) ja UV-filtrit.

Pakume kahte protseduuri, mille valik sõltub kliendi juuste olukorrast:
  1. Sügavtoimeline intensiivhooldus väga kuivadele juustele
    1. ilma lisasoojuseta
    2. lisasoojusega
NB! Protseduur valitakse konsultatsiooni (5-10 min) tulemusena. Broneerimise aeg sisaldab ka konsultatsiooni, konkreetne protseduur broneerimisel ei kajastu.

Hooldus algab juuksepesu ja peamassaažiga(!!!), et valmistada juuksed ette hooldavaks argaaniapuu tüvirakkudel põhineval Beauty Genesis eliksiiriks, mis segatakse kokku Beauty Multipliers kontsentraadiga. Segu kantakse aga peale väga sarnaselt juuksevärviga. Ehk teisisõnu hakkab juuksur seerumit pintsliga salgukaupa niisketesse juustesse kandma. Seerumi lõhn on pealekandmisel suhteliselt tagasihoidlik ning meenutab tibake sellist nö "salongijuuksevärvi lõhna".
Pealekandmise kestuseks on ~20-30 min, millele järgneb vastavalt kas soojusega või soojuseta 15-20min mõjuaeg. Juuksur Heli otsustas aga soojusega variandi kasuks, et hooldus maksimaalselt soomuskihti tungida saaks.
Minu üllatus oli aga suur, kui Heli ütles, et spetsiaalse šampooni ega maskiga loputust ei järgne, et näidata mulle hoolduse mõju vaid Semi di Lino Moisture segu abil.
Juuste loputamise järgselt oli näha juba esmaseid muutuseid märgade lokkide tekstuuris - lokid olid palju rohkem "struktureeritud" ning parema väljanägemisega.
Hoolitsus ise mõjus mulle aga sirgendavana just selle tõttu, et föönitasime ning kammisime juukseid samaaegselt ning see võib luua teie kujutelma justkui oleks hoolitsus sarnaselt keratiinhooldusele sirgendav, kuid tegelikkuses on sirgendav efekt tingtud kuivatamisest.
Enne | Pärast
Pildilt on näha, et ligikaudu tunnike juuksehooldust mõjus minu juustele väga hästi ning tõi sisse kontrastseid muutuseid, mille käigus paranes:
  • juuste pehmus ning seda tõesti mitmekordselt!
  • nende kammitavus (mis oli enne hooldust väga suureks problemiks)
  • tunduvalt elujõulisem välimus, millega kaasneb sära ning palju paremini struktureeritud juukseotsad (puudub haralisus, takused otsad)
  • juuksekarva pind muutus pealt siledamaks ning vähenes juuste katkemine
Seega suur plaks ja pai juuksur Helile imetlusväärse töö eest! :)
Pärast hoolitsust jääb juustesse kergelt juuksevärvi meenutav lõhn, mis mind küll otseselt ei häirinud, kuid minu käest küsiti just lõhna tõttu pärast hooldust mitu korda, et kas ma olen juukseid värvinud :D 
Huvitav on ka see, et tulemus püsis juustel umbes 2 nädalat, kuid tegelikult võib tulemus ka kauem kesta, sest mina suutsin oma tulemust nullida spaakülastusega, vee sees olev kloor tegi oma töö :(
Selle kahe nädala sisse mahtus kokku 4-5 juuksepesu, mille käigus kasutasin Alfaparfi Precious Nature šampooni ja maski viinamarja ja lavendliga lokkis/laines juustele.


Alfaparf Milano Precious Nature Curly & Wavy Hair šampoon + mask
Sulfaadi-, parabeeni, parafiini-, mineraalõli-, värvaine- ja allergeenivabad tooted on olnud ideaalseteks kaaslasteks hoolitsusejärgsel perioodil. Precious Nature lokisarja toodetest on tunda intensiivset lavendlilõhna, mis ka hooldusvahendite koostisessse kuulub ning see poolmagus lõhn jääb ka järgnevateks päevadeks juustesse püsima!
Olgugi, et šampoonist puuduvad sulfaadid ning muud kummalised ained, millega juus varasemast harjunud on, toimib šampoon imehästi jättes peanaha puhtaks mitmeteks päevadeks seda liigselt kuivatamata.
Maski juures paneb mind rõõmu tundma see, et kreemja koostisega maski saab kasutada nii peapesu ajal kui ka selle järgselt. Sel põhjusel kasutan maski nii et esmalt kannan selle niisketesse juustesse ning lasen ~3 minutit mõjuda (PS! TT-harjaga läbikammimine aitab maskil veelgi paremini lokkideni pääseda). Pärast juuste loputamist lasen neil ~30 min kuivada ning seejärel sõrmitsen pähklisuuruse koguse juukseotstesse. Pärast šampooni ning palsami kasuamist on lokid hästi hooltisetud, struktureeritud ning muuhulgas ka paremini kammitavad, sest mask muudab juuksepinna palju siidjamaks ja pehmemaks.
Alfaparf Milano Precious Nature Curly & Wavy Hair šampooni kohta leiad rohkem infot siit: https://www.volumaa.ee/toode/sampoon-lokkis-juustele/ 
Alfaparf Milano Precious Nature Curly & Wavy Hair maski kohta leiad rohkem infot siit: https://www.volumaa.ee/toode/mask-lokkis-juustele/
Võlumaa salongi poolt on aga minu lugejatele järjekordne üllatus: kõik Alfaparfi tooted on kuni 26. märtsini koodiga iluexpressblogi -15% soodsamad. PS! Sooduskood kehtib ka salongis kohapeal!
Soovitan väga soojalt Alfaparfi toodetega tutvust teha, sest mina olen oma taastavasse Reconstruction sarja 3 kuuga niivõrd armunud, et pean juba õige pea uute pudelikeste järele minema.
Minu lemmikud Alfaparf Milano Reconsruction sarja šampooni ning maski leiad Võlulaekast või Võlumaa Ilusalongst Tartus, Aleksandri 6
https://www.volumaa.ee/toode/taastav-sampoon/
https://www.volumaa.ee/toode/taastav-mask/
Kuna need kaks toodet on olnud sõna otseses mõttes elupäästjateks minu juuksehoolduses, siis ehk oleks teil hoopsiki huvi täpsemalt lugeda, missugused tooted minu igapäevases juuskehoolduses oma koha on leidnud? :) Olen juba pikemalt mõelnud, et sel teemal oleks kirjutamist palju!
Tsekka ka eelmist positust Sothys näohoolduse kohta Võlumaa ilusalongis: http://www.iluexpressblogi.ee/2018/02/sothys-hooajaline-naohooldus-volumaa.html

Loodan et sul tuleb vahva nädal ning kirjutame peagi!
Eliise

You Might Also Like

2 comments