Tootearvustus: ülim nahahooldus Dove dušivahtude abil

märts 08, 2018

Armsad naised, loodan, et teie naistepäev möödus võrratult!
Hetkel olen end tekikese sisse seadnud ning mõnus Dove duššivahu pirnilõhn on katmas minu keha. - suurepärane lõpp tsipake erilisemale päevakesele.
Ühtäkki mul meenus, et ma polegi teile oma uuest lemmikust rääkinud - häbi-häbi. Ma sain isegi Danerolt noomida, et ma pole nende võrratute toodete arvstust teieni toonud, sest ka tema on Dove dušivahtude tõeline fänn!  Nüüd aga loodan oma veakese parandada ning ka teile Dove dušivahtusid tutvustada, mis muuhulgas on paljukiidetud ka teiste blogijate seas ning kõige tipuks pärjatud ka Anne&Stiil ilulemmiku tiitliga!

Dove Shower Foam dušivahud - Revitalizing Pear, Pampering Pistachio ja Deeply Nourishing

 + Dušivahud on pakendatud kompaktsetesse 200 ml pudelikestesse, mille otsas on spetsiaalne pumbake, mis toodet vahtu ajab. Boonusena on pumbaotsik ka kergesti lukustatav mistõttu on dušivahtu ülimõnus endaga kaasa pista kas ärasõidule või trennikotti. 
+ Lõhna poolest sobib magusaarmastejatele kindlasti kas pistaatsiat ja mangooliat sisaldav vaht või hoopiski pirnilõhnaline vahuke, mis muuhulgas ka minu lemmik on, sest see lõhnab nagu tõeline pirnilimonaad, milel hulgas on ka tsipake aaloed tunda! Tagasihoidlikumate lõhnade eelistajatele sobib kõige paremini tõenäoliselt sinises kuues kõige klassikalisem Dove toodetele omase lõhnaga Deep Nourishing vahuke.
+ Ma ei suuda ära imestada toote leidlikkust ning kasutusmugavust! Pehme vaht, mis pumbakesest väljub sobib ideaalselt kasutamiseks ka ilma nuustikuta ning seetõttu armastan Dove dušivahtusid eelkõige pärast trenni duširuumis kasutada, sest koletüütu on vesist nuustikut edasi-tagasi mööda trennikotti tassida. Dušivahud on aga ideaalseks lahenduseks sellele probleemile, kuid kellel on aga soovi vahtu peale kanda nuusiku abil, siis ka see variant toimib suurepäraselt! Pumpa vaid 1-2 pumbatäit toodet nuustikule ning kogu keha saab pehme vahuga kaetud ning vahust jääb veel ülegi! :)
+ Nagu ma juba põgusalt mainisin, siis on vaht pehme ning "sidus" ja ühtlasi ka kontsentreeritud ehk teisisõnu sisaldab  juba üks pumbatäis vahtu piisavalt detergenti ning samuti ka lõhnaaineid, sest toote meeldiv lõhn jääb ka pärast kasutamist naha pinnale. Muuhulgas suudab pehme vaht ka õrnalt nahka niisutada, mis omakorda lisab kasutamisele naudingut ja võib näiteks nii mõnegi korral koguni dušijärgsest kreemitamisest vabastada.
+ Plusside rida täiendab ka üks salanipp - nimelt saab toodet ideaalselt kasutada ka raseerimisel oma pehme koostise tõttu.
Nagu te näete olen ma tootesse kõrvuni armunud ning seda on ka minu meespool, tema sõnul võiks tootele koguni hindeks 11/10 panna, sest tema kasutab dušivahtusid nii keha, juuste kui ka näo pesemiseks. Näo pesemisel kasutan ka mina vahtusid kui duši all mõnulen, kuid juustesse vahtu pole siiski veel tihkanud panna, kuid eks mees teab, mis mees teeb :D

 Dove Shower Foam dušivahud on saadaval kolme erineva lõhnaga enamikes Dove toodetega varustatud kauplustes hinnaga ~6 eur. 
Hindeks 10/10 

Muuhulgas on Dove hetkel välja tulnud ka kampaaniaga, mille raames saavad kõik kuni 7 eurose ostu teinud kliendid oma ostusumma tagasi. Selleks tuleb vaid oma ostutšekk http://www.dovetest.ee/ registreerida ja nii nii lihtne see ongi ning miks mitte kasutada seda võimalus just dušivahtude katsetamiseks! :)

Anna mulle teada, kas need imelised dušivahud on juba ka sinu vannitoariiulil oma koha leidnud?
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Nii ilusad pildid ! Ja ma samuti fännan neid vahte, tõesti head :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, oled jätkuvalt nii armas! :) Nende dušivahtudega käib vist mingisuune eriline maagia kaasas, sest kui Sina mõni aeg tagasi oma postituse avaldasid, siis mul ka lausa silm puhkas piltidel! :))

      Kustuta