Tootearvustus: orgaanilise nahahoolduse võlu Melvita toodetes

mai 31, 2018

Tunnen, et nüüd on lõpuks ometi kätte jõudmas aeg, mil saan rohkem panustada blogisse ning uutesse põnevatesse postitustesse. Matemaatikaeksam on tehtud, eksamisessioonil veel 3 eksamit tulemas ning sisseastumiseksamiteni on samuti veel umbes kuu jäänud.
Mul on nii hea meel, et sel kevadel on jõudnud minuni nii palju erinevaid ilutooteid brändidelt, millega pole mul varasemalt kokkupuudet olnud ning seda suurem on mu põnevus tooteid ka teile tutvustada.
Prantsusmaal on bränd Melvita aga tõenäoliselt midagi nii populaarset nagu meil on ilmselt JOIK, sest tegemist on juba 35 aastat tegutsenud orgaanilisest toorainest kosmeetikatooteid valmistava nahahooldustoodete eksperdiga.

Melvita pakenditest õhkub naiselikku armsust ning kõik proovitud tooted lõhnavad imeliselt suvise roosipõõsa järele! Magus unelm näo- ja kehahoolduses, millele lisab "hapukust" kibuvitsamarja iseäralik lõhn.
Näokreemide ühiseks postiivseks jooneks on pumbake, mille abil saab sobiva koguse oma sõrmeotstele pumbata. Seesugune pakendusviis pakub puhast kasutuskogmust kuni pakendi lõppemiseni.
Seesuguse sissejuhatusega näohooldustoodetest alustamegi ning teeme tutvust mitsellaarvee, näoseerumi ja-kreemiga.
1) Melvita Nectar de Roses mitsellaarvesi (testerversioon)


+ Lõhnalt küllane, kuid koostiselt õrn ja kerge mitellaarvesi on midagi, mis on saanud punktiks minu igale näopuhastusele ning pole midagi nauditavamat kui värskustunne ning meeldiv lõhn vahetult pärast kasutamist.
+ Mitsellaarvesi on naha vastu hella koostisega, kuid siiski tublide puhastavate omadustega, aidates eemaldada näopesust alles jäänud meigijäägid ning seda ka ripsmetelt.
+ Toode ei kuivata nahka, jättes naha pärast kasutamist meeldivalt puhtaks, kergelt niisutatuks ning värskusest säravaks.

+/- Äramainimist tasub see, et toode jätab naha pärast kasutamist õrnalt kleepuvaks ning nagu te mulle varasemalt maininud olete, siis võib see omadus mõne kasutaja jaoks miinuseks kujuneda.

Melvita Nectar de Roses mitsellaarvesi on originaalsuuruses (200 ml) saadaval Tallinna ja Tartu Kaubamajas, I.L.U kauplustes hinnaga ~17.40 eur.
Hindeks 9/10

2) Melvita Plumping Radiant Sorbet näoseerum



Mis tootega on tegu?
C-vitamiinirohke seerum annab sära ning silub peeneid kortsukesi. Sorbetitaoline tekstuur imendub kiiresti ning jätab naha elastse ja roosilõhnalise.
Cynorrhodon (Kibuvitsa mari) Extract: annab sära ja energiat, kaitseb oksüdatsiooni eest.
Roosiõie vesi: värskendab ja niisutab.
Kibuvitsaõli: taastab hüdrolipiidkihi, takistab niiskuse kadu.
Metsiku roosi ekstrakt: stimuleerib vee tsirkulatsiooni rakkude vahel.
Marsh Clover (ristik): pinguldab ja täidab kortsud, turgutab.

+ Minu varasemad kokkupuuted näoseerumitega on näidnud, et seerumid on sageli suheliselt paksu ja ülitoitva, isegi kergelt õlise koostisega, kuid selle toote puhul õhkub seerumi koostisest tõelist kergust! Niisutava seerumi koostis on lausa kergelt vesine, kuid seejuures siiski piisavalt tihe, et pakkuda nö "pinguldavat tulemust".
+ Vedel koostis võimaldab seerumit kergesti nahale kanda, segada seda jumestuskreemiga või kasutada turgutusena enne magama jäämist või päeva alustades.
+ Seerumil on omadus kiiresti imenduda, mistõttu olen seerumi kasuks otsustanud just vahetult enne päevameigi tegemist.
+ Pärast kaustamist jääb nahk pehme, õrnalt pinguldatud ning otseloomulikult lausa särab niisutusest! Seerum on naha vastu õrn ning pehmustunne ja siidisus kestab nahal jätkuvalt mitmeid tunde.

Melvita Plumping Radiant Sorbet näoseerum  on saadaval Tallinna ja Tartu Kaubamajas, I.L.U kauplustes hinnaga ~42.95 eur. 
Hindeks 10/10

3) Melvita Plumping Radiant näokreem
Mis tootega on tegu?
C-vitamiinirohke kreem jätab naha elastseks, säravaks ja täiuslikult niisutatuks kogu päevaks, aidates vähendada väsimuse märke.
Cynorrhodon (Kibuvitsa mari) Extract: annab sära ja energiat, kaitseb oksüdatsiooni eest.
Roosiõie vesi: värskendab ja niisutab.
Kibuvitsaõli: taastab hüdrolipiidkihi, takistab niiskuse kadu.
Metsiku roosi ekstrakt: stimuleerib vee tsirkulatsiooni rakkude vahel.


+ Kui seerum oli oma koostiselt vesisem, siis näokreem paistab seevastu silma aga sidusama ja kreemjama koostisega, kuid seejuures pole kreem liiga rammus, et võiks nahale ebameeldiva "paksu kihi" jätta.
+ Toitvama koostise tõttu võtab kreemi imendumine tibake kauem aega, misõttu armstan kreemi kasutada just õhtuti pärast näo puhastamist, et anda veel üks mõnus turgutus nahale enne uinumist.
+  Ka kreem annab näonahale pehmust, kuid erinevalt seerumist tundub kreemi peamiseks "ülesandeks" olevat näonaha toitmine, sest nahk on pärast kasutamist justkui vajaminevast energiast pungil ning seeläbi värske ja hoolitsetud välimusega. Lisaks sellele ka kordades pehmem ja elastsem.

Melvita Plumping Radiant näokreem on saadaval Tallinna ja Tartu Kaubamajas, I.L.U kauplustes hinnaga ~37.95 eur. 
Hindeks 10/10


Väikese kõrvalpõikena jagan teiega aga lugu oma näonahast ning esimesest "kortsukestest":
See on minu jaoks miskipärast olnud kohati isegi piinlik, sest pole midagi tüütumat kui märgata koheselt pärast jumestuskreemi pealekandmist seda, kuidas jumestusest kaunid "vaod" otsaesiesele tekivad ning kui ma algul süüdistasin selles jumestuskreemide liiga matistavat koostist, kehva pintslit vmt, siis lõpuks olen endale tunnistanud, et asi on lihtsalt minu laiskuses. Laiskuses kreemitamise ja veejoomise ees ning nüüd, 20 aastasena on see hakanud mulle "kätte maksma" esimeste kortsukestena.
Ma tegelikult ei teagi, kas asi on minu "laiskuses" või ongi see normaalne, sest tavaliselt nii noortest naistest ja kortsudevahelisest seosest kuigi palju ei räägita. Kortsudevastaste kreemide purkidel on ka sageli kirjas 35+ 45+ 55+, kuid 20+  kreemi ma riiulitel märganud polegi, mis automaatselt tekitab minus tunde, et olen "teistsugune".
Kuna aga Melvita tooted jõudsid minule testimiseks umbes kuu tagasi, siis panin niisutava kreemi vannitoariiule ning seerumi meigilauale ja hakkasin neid kasutama täpselt nii nagu teile kirjeldasin: kreemi õhtuti, seerumit hommikuti enne meikimist.
Mõned päevad tagasi hakkasin aga meiki tegema ning avastasin, et miskipärast polegi mul enam põhjust nii palju oma otsaesisega jamada. Ja ka ilma meigita nägi nägu palju värskem välja ning ma hakkasin mõtlema, et kas viimaste kuude jooksul on mu näonahalt üldse nii pikaks ajaks "tuhmus" kadunud olnud.
Ning kui ma tol hetkel natukene täpsemalt Melvita toodete pakendeid uurima hakkasin, siis leidsin sealt lause 1st signs of aging ning siis sai mulle kogu pilt ühtäkki selgemaks. Tundub, et just need kaks toodet on mul aidanud näonahka rohkem pinguldada ja niisutada ning sellest tingituna olen lõpuks ometi hakanud mõistma ka kvaliteetsete näohooldustoodete olulisust. Ja minu jaoks on see kuidagi nii nii oluline "töövõit", et ma pidin seda teiega jagama ja võib-olla on see lühike kirjeldus minu "kortsuelust" julgustuseks neile, kes ehk tunnevad samuti häbi oma noore vanuse ning kortsude ees - kortsud 20-aastastel on okei! :)

Näohooldusest põikame nüüd aga hoopiski jalgadeni ning tutvume kahefaasilise jalaspreiga, mille pakend näeb juba nii nii armas välja - kuldse pumbakesega lõheroosa klaaspudelike, mille põhja kaunistab seesama meekärg, mida märkasite ilmselt ka juba näohooldustoodetel - läbimõeldud disain saab minu silmis alati plusspunkte! :)

4) Melvita kahefaasiline jalaseerum Light Legs Duo

Mis tootega on tegu? 
Pinguldavasse kehahooldussarja lisandunud kahefaasiline jalaseerum Light Legs Duo on kiire turgutus väsinud jalgadele.
• Piparmündi õievesi annab meeldiva värskustunde ning stimuleerib vereringet
• Kibuvitsaõli niisutab ja jätab naha kaunilt säravaks
• Roosade marjade ekstrakt pinguldab
• Kahefaasiline koostis on äärmiselt kerge, imendub kiiresti ning ei jäta nahka õliseks.
Hea lahendus väsinud ja turses jalgadele nii pikkadel lennureisidel kui ka kuumadel suvepäevadel.

PS! Toote kahefaasilisus on tingitud tootes sisalduvatest kibuvitsaõlist ja piparmündi õieveest, mistõttu tuleks jalaseerumit ka enne kasutamist alati loksutada.

+ Toote mugav spreipudel võimaldab jalaseerumit võimalikult hajusalt peale kanda, kuid siiski olen alati ka toodet käte abil jalgadele veelgi rohkem laiali silitanud, et pakkuda oma väsinud jalgadele ka väikest massaaži!
 + Erinevalt näohooldustoodetest õhkub sellest toote lõhnast tõesti piparmündist värskust, kuid seda tasakaalustavad jällegi magusad kibuvitsa- ja roosinoodid, mistõttu jäävad jalad pärast kasutamist  magusalt, kuid samas ka mündiselt meeldivalt lõhnama.
+ Jalasprei toimemehhanism oli minu jaoks algul midagi loogikavastast, sest kuidas see saab võimalik olla, et rannakotist võetud jalasprei (mis on ilmtingimata kuumaks läinud) suudab ühteäkki jalgadele sellist jahutust ja värskustunnet pakkuda!? Kuid tõesti-tõesti on tegemist tootega, mis oma mündise koostisega jalgadele jahutust ning kohest värskustunnet pakub.
+ Lisaks iseäralikule külmatundele ja verevarustuse paranemisele pehmendab sprei ka õrnalt nahka ning annab tagasihoidlikku valguskuma.
+ Jalasprei imendub küll paarikümne sekundiga, kuid mõnus jahutustunne kestab mitmeid minuteid.

Kui ma saaksin toodet tsipake täiustada, siis lisaksin sellesse isegi veelgi niisutavat õli ning suvisest päikesest inspireerituna võib-olla ehk ka sära andvaid komponente, et jalad eriti lustakalt pärast värskendust sädelema jääksid.

Melvita kahefaasiline jalaseerum Light Legs Duo on saadaval Tallinna ja Tartu Kaubamajas, I.L.U kauplustes hinnaga ~25.95 eur. 
Hindeks 9/10

Ma loodan, et sinu neljapäevaõhtu muutus pärast selle postituse lugemist kordades roosilisemaks! :) 
Ning ma tänan siiralt kõiki, kes andsid oma panuse Blogiauhindade hääletusel! 
Eliise

You Might Also Like

1 comments