Oriflame Perfect Fusion jumestuskreem

jaanuar 13, 2014

Oeh kuidas ma ootasin seda, kui mulle mõni põnev toode arvustamiseks saadetakse. Mu ootus kadus silmapilkselt, kui Oriflame saatis minule taas ühe paki, mille sisust kohe rääkima hakkan.
Tegemist on Oriflame täiesti uue jumestuskreemiga!

Oriflame Perfect Fusion jumestuskreem toon Ivory

Mis tootega on tegu?
Saad veatu, perfektse, ilusa ja loomuliku naha. See kohanduv, niisutav jumestuskreem on nagu teine nahk, tundub, nagu nahka ei kata midagi. HydraFix kompleks aitab nahka päeva jooksul niisutada. Tulemus? Perfektne keskmine-tugev katvus ja oivaline loomulik tulemus.
Oh ma ei tea kuidas teiega lood on, aga mind panevad need Oriflame kataloogis olevad pildikesed endasse lihtsalt armuma ja tekib kohe tahtmine neid tooteid endale saada. Nii kuidagi tagasihoidlikud, lihtsad, kuid silmapaistvad ja meeldejäävad. Lihtsuses peitub võlu, nagu öeldaksegi. Oriflame tooded on samuti tagasihoidliku disainiga ja väga mugavad suuruse poolest (st, et ei aja meigikotti oma laiuse ega kõrguse poolest punni, mind isiklikult häirib see väga kui toote pakend on 3x suurem kui toode ise). 
Nüüd aga toote enda juurde.
See on täpselt see, mis on kirjeldatud Oriflame enda poolt. see tagab vägagi perfektse tulemuse, sest see katab suurepäraselt ja ühtlustub nahatooniga, samuti annab ka kerget niisutust ja sära. Jätab väga värske ja puhanud mulje, mida minul on väga-väga vaja, sest hommikuinimene pole ma kohe kindlasti ja seda võib igaüks minu näost hommikuti välja lugeda. See toode aga aitab väsimust aga väga hästi varjata.
Kui mul oleks tarvis uut jumestuskreemi, ei julgeks ma seda kataloogist tellida, sest mine-tea äkki ei sobi ja kes seda siis ümber hakkab vahetama. Õnneks on enamikes Eesti linnades ka Oriflame teeninduspunktid, kust saab väga head nõu just õige tooni valimisel. Interneti teel oli see aga pisut keerulisem meil Tiiuga, aga saime ilusti hakkama ja toon Ivory on just perfektne põhjamaisele nahatoonile, seega usun, et see on üsnagi kindla peale minek neil, kelles toode suurt-suurt uudishimu tekitas, mina soovitan soojalt!
Ahjaaa, üks asi veel mis mind korralikult ehmatas, kui rääkida toonist. Nimelt jääb see esialgu peale kandes paksu heleda kihina, kuid minuti möödudes on nahk selle ilusti enda sisse tõmmanud ja tulemus jääb vägagi ühtlane, seega pole mõtet hakata kohe muretsema, kui toote värv on esialgu natuke heledam.
Lisan ka pildid, siis saate aru millest ma räägin, 3 pilt on tehtud minut hiljem kui keskmine (ahjaa, mul on käed on tumedamad kui nägu, seega tundub, et käte jaoks on jumestuskreem liiga hele, aga ärge pange seda tähele)
Mina soovitan soojalt seda toodet neile, kes võitlevad naha kuivuse vastu ja kes soovivad väga hästi katvat jumestuskreemi. Minul pole toote kohta ühtegi halba sõna ja kui nüüd aus olla on see üks parimaid jumestuskreemi, mida proovinud olen ja kohe päris ausalt! :)

Toodet saab tellida oriflame kataloogist lk 2-3 või
 http://ee.oriflame.com hinnaga 10,99 eur.
Hindeks 5/5

Mina aga sätin vaatama modellisaadet (minu pöidlad on pihus Kristinele), tsauki :)
Eliise

You Might Also Like

15 comments

  1. Vastused
    1. Oh ma väga tänan ja täna on just see päev kus ma pole oma ripsmetega rahul ning siis saan Sinult kiituse, oeh muutsid mind natukene rahulolevamaks oma ripsmete suhtes :)

      Kustuta
  2. heihei armas pliks, räägi mulle kuidas ma oma juuksed paksemaks saaks ? :) On sul mõned nipid varuks ?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei, kuna mul endal on loomulikult väiksest peale väga paksud juuksed olnud ei oskagi ma midagi soovitada, millega ise paksust juurde olen saanud. Küll-aga tean, et Placent Activ ampullid peaksid juuste paksust parandama ja samuti ka riitsinusõli.

      Kustuta
  3. Kas sul on sellel pildil ripsmed värvimata ?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei, natukene on ikka tušši ka peal, aga väga minimaalsel kogusel, et heledaid ripsmeotsi varjata (ma ei tea tõesti miks ripsmeotsad mul valged on, ehk on need ära pleekinud :D)

      Kustuta
  4. Pole kyll teema kohane, aga kuidas su juuksed nyydseks on kasvanud?:) võiksid lisada juustest eest ja tagant pildi, mis tänu hairbellile saavutatud on :) plaanin vist ise kaa selle hairbelli osta, aga nii kallis on :/

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sobiks Sulle kui lisaksin täna õhtul selle pildi oma blogi Facebooki lehele, sest eraldi postitust kohe teha ei tahaks. Teen juuste kasvu kohta kuu aja pärast postituse, kui olen ka platsentaampullide kasutamise lõpetanud. Seega teen Sinu jaoks nii, et lisan võrdluse Facebooki lehele (https://www.facebook.com/iluexpressblogi?ref=hl)
      Oled Sa kindel et õigest kohast vaatasid? Mina sain 250 ml pudelid 23 euroga ja see pole eriti palju, sest tooteid jätkub minul kindlasti 3-ks kuuks (pesen pead 2 korda nädalas) ja kuna see ka toimib on see igati oma hinda väärt. http://harmonylife.ee/juuksehooldus/hairbell-komplekt-250mil

      Kustuta
  5. Aitäh sulle! :)

    VastaKustuta
  6. Kuna ise olen jube üle 3a oriflame konsuldant kiidan neid tooteid . Endal jumestuskreem osa saamas ja peale su postituse lugemist arvatavasti ma sama jumestuskreemi endale tellingi.

    VastaKustuta
  7. Oriflame on tõesti väga hea kosmeetikafirma mille hinnad on ka täiesti normaalsed ja tooted hea kvaliteediga. Soovitan soojalt proovida, sest selle katvus on üks parimaid kõikide jumestuskreemide juures mida proovinud olen! :)

    VastaKustuta
  8. Wow, juuksed niiii palju kasvanud :) Super! Aga ega eest poolt pilti ei saaks?:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma ise ka imestan, sest noh igapäevaselt niimodi tähele ei panegi, aga pildi järgi ülihästi aru saada. Kahjuks mul jah eest pilti pole, sest enamasti teevad teised minust pilti siis kui mõne üritusega on tegu, aga minul on neil kõigil juuksed krunnis olnud :( Ma proovin kindlasti selle pildi kunagi ära teha Sinu jaoks, aga mitte täna, sobib? :)

      Kustuta
  9. Sobib, aitäh :) Aga kui palju sealt lehelt tellides postikulu on? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Seal on mitmeid kättetoimetamise viise, mina valisin Post24, mille hinnaks oli 2,78

      Kustuta