Outfit: 20.09

september 21, 2014

Oeh, kus mul vedas, et kasutasin eilset, kui viimast päikselist päeva blogi heaks. Tegin nimelt teile taas outfitipilte tutvustamaks riideid, mis tulid minu Sheinside pakikesest.
See on vist esimene kord, kui pakist tulnud asi on kordades ilusam kui pildil. Tavaliselt on saadud toode kas natuke kehvem või täpselt sama.
Nimelt räägin pakist saadud kleidist, millest ma olen kleidist täiesti vaimustuses. See kleit on ilmelise pikkusega, imeilusat värvi ja imekauni lõikega! Oeh kuidas ma juba ootan suve, et seda kanda saaksin. Mida ma aga kleidist huvitujatele soovitan on see, et kindlasti tuleb kelidi alla ka panna alusseelik, sest muidu olete samahästi kui paljalt tänaval.
Küll aga pole pintsak päris see, mis ma lootsin - see ei istu mu seljas üldse hästi ja on kohutavalt suur, kuigi tellisin S suuruse.
Kuid siin nemad on, viimase kauni sügispäevapildid suvises võtmes:

Kleit - http://www.sheinside.com/ - 25,83 eur
Pintsak - http://www.sheinside.com/ - 28,33 eur
Kingad - TrendExpress - 32,99 eur
Kõrvarõngad - H&M - u 10 eur
Juukseklamber - Maxima - u 2 eur

Oeh, ilusat nädalalõppu mu kullakesed! :)
Eliise

You Might Also Like

8 comments

  1. Kollane kleit on imeilus!

    Valge pintsak näeb ka pildil täitsa kobe välja aga sulle tõesti suur :P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suur aitähh, Kairi! :)
      Oeh mul olid nii suured lootused selle pintsaku ees, sest kodulehel näeb see küll ülikift välja. Seal oleks pintsakul nagu äär ka sisse pressitud, peaks ka nii tegema, äkki natukene parandab asja :D

      Kustuta
  2. Sorry, et seda siin postituse all küsin, aga Sul on kõrval pandud, et sa oled 16- aastane.. KAS TÕESTI :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hehehe, sellest ei ole midagi, aga tõsi ta on :D

      Kustuta
  3. Kas need Sheinside suurused vastavad ikka õigetele Euroopa suurustele või on suuremad/väiksemad? Ning palju sealt saatmiskulu on ka?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Iga toote juures on vastavad mõõdud olemas ja mina kui S'i kandja tellin alati S'i ja on enamasti paras (selle pintsakuga läks jah nihusti, sest see on ikka kõvasti suurem kui S).
      Saatmise hinnakirja leiad: http://www.sheinside.com/Shipping-Info-a-280.html

      Kustuta