Tooteravustus: veidike glamuuri igasse päeva Avon Hollywood tootesarjaga

november 10, 2014

Eilne, üliglamuurne MTV EMA gaala on läbi saanud ning punaselt vaibalt käis läbi suur hulk kõrgema klassi seltskonda. Mul on hea meel, et ka üks minu lemmik naisartiste sai vähemalt ühe auhinnakesega pärjatud! :)
Minu tänase postitusega astume sammukese lähemale Hollywoodile ning tänu Avoni uuele meigisarjale saab iga päev endale veidike diivalikkust lisada.
Täna esitleksin teile Hollywoodi sarja särapuudrit, küünelakki ja kahes erinevas toonis huulepulka:


Alustaksime ehk kõige säravamast tähest kogu kollektsioonist? Selleks on :
1) Avon Ideal Luminous särapuuder
Oma eestlasliku tagasihoidlikkusega ei ole ma eriline sära fänn, eriti kui seda leidub ohtras koguses näopiirkonnas, kuid kui näen kellegi säravaid põsesarnu, mis justkui tõmbavad kõik pilgud endale, tunnen hinges kadedust, et kuidas selline tulemus saavutatud on.
Avoni särapuuder on midagi puudri ja päikesepuudri vahepealset ning sisaldab endas palju palju säravaid täpikesi ja kerget pruunikat ning sooja kuma:
Särapuuder suudab tõepoolest põsesarnad ja dekolteepiirkonna just nii kadestusväärseks muuta nagu ennist rääkisin.
Kuldsed täpikesed annavad look'ile väga palju juurde ning muudavad selle palju elavamaks.
Kui muretsete toote püsivuse pärast, siis seda te tegema ei peaks, sest särapuuder püsib tõepoolest väga tugevalt peal ning eemaldub üksnes meigieemaldajaga. Naha vastu on see sõbralik - ei ummista poore, ega tekita ka ärritust.
Mina proovisin seda nii näos, rinnaesisel kui ka käsivartel. Peale kandes kasutasin suurt pintslit, millega ka tavaliselt päikesepuudrit peale kannan:
Mulle meeldib see, et tulemus ei ole väga võlts, vaid pigem just see vahepealne, et on aru saada läike kasutamisest, kuid see ei hakka silma riivama. 
Mis mulle veel toote puhul meeldib on selle karbike, mille peal poseerib kaunis daam punases kleidis ning mille sees sisaldub peegel. Ma jumaldan neid puudri-/põsepunakarbikesi, milles sisaldub peegel, sest kui peaks tekkima mõni väljasõit, siis on selline pisike peegel asendamatu kaaslane (otseloomulikult on seda kasvõi igapäevaselt mugav kotis kaasas kanda). 

Avon Hollywood sarja Ideal Luminous särapuuder on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 8,00 eur (16. kataloogis tutvumishind 5,99 eur).
Hindeks 8/10


2) Avon Ultra Colour huulepulk
Need kullaga ehitud huulepulgad lausa kutsuvad end ostma ja proovima, sest vaadake neid toone! Vägagi tugevad toonid, kuid ometigi sellised, mis peaksid olema ehk iga naise meigikotis pidulikemateks puhkudeks.
Minule saadetud toonide nimetused on Starlet Glamour ja Hollywood Siren
Kui Starlet Glamour tooniga on enam vähem täppi pandud kataloogis ja põhja all oleva tooniga, siis Hollywood Siren ja põhja all olev toon erineb hoopis tegelikkusest. Ma oleksin oodanud sellist korall-roosakat/punakat tooni, kuid hoopiski väljus vägagi ergas tumepunane, millesarnast tooni ma varem katsetanud polnudki. See on tõeline sireen huultele ning sajaprotsendiline pilgupüüdja.
Nahal jäävad tooted enam-vähem sellisena nagu nad tunduvad võib-olla ehk grammike heledamana:
Teid kindlasti huvitab huulepulkade koostis - nad on oma tekstuurilt äärimiselt mõnusad ning libisevad väga kergelt üle huulte. Kuna neis on ka kerge niisutav toime annavad nad huultele mahlakust ja lopsekust juurde, mis teevad huultest justkui aksessuaari.
Oma lõhnalt meenutavad nad karamelli või mandlit, kuid maitset huulepulkadel ei ole (õnneks!).
Kui Hollywood Siren jääb eriliselt meelde oma tugeva pigmendi poolest, siis Starlet Glamour annab huultele uue näo sära nimel. See on küll peaaegu nude-toonis huulepulk, kuid see-eest suudab see ka kõige tagasihoidlikumad huuled särama panna. Kuna sellel on väga hele toon, siis tuleks seda mitme kihina peale kanda, et ka tulemust oleks näha:
Huulepulkade püsivus on üle keskmise. Starlet Glamour kulub oma õrna pigmendi tõttu küll kiiremini maha ning veidike ajab ka suuümbruse sädelema. Hollywood Siren suudab aga hoida huuled punakas toonis mitmeid tunde ning isegi ka peale söögikordi. 
Kuid kuna need mõlemad on huulte jaoks vägagi pehmendavad, siis teeksin mina neile selle eest suure suure pai - need on vägagi huulesõbralikud :)

Avon Hollywood sarja Ultra Colour huulepulgad on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 7,00 eur (16. kataloogis tutvumishind 3,99 eur!)
Hindeks 7/10


3) Avon Nailwear Pro+ küünelakk  - toon Begie Drive In
Kui ma karbikese avasin ja sealt nii-nii ilus Nude toon vastu vaatas, ei suutnud ma oma rõõmu talitseda. Ma olen NIIIIII kaua otsinud just seda tooni küünelakki ja nüüd on Avon teinud TÄPSELT selle, mida ma olen umbes aastajagu otsinud!!!
Küünelakil on täpselt õiges suuruses pintsel, mille abil saab umbes kolme tõmbega kogu küüs kaetud: 
Ma pean jälle kurbusega tõdema, et ka see küünelakk on üks 100 000 küünelakist, mida minu küüned kinni ei hoia. Ma isegi ei tea, mida teha, nutta või naerda. Vaevu päevake püsib peal ja juba koorub maha, nagu värv mõnelt seinalt. Seega, ma püsivusele hinnangut ei anna, mind on lihtsalt "õnnistatud" selliste küüntega, mis ei hoia ühtegi lakki peal kauem kui 24 tundi.
Küll aga kiidaksin küünelaki ülikiiret kuivamisaega, alumine ehk õhuke kiht kuivab vaid minutiga ja pealmise täielikuks kuivamiseks kulub ehk 4-5 minutit.
Küünelakil on küll hea katvus, kuid siiski ühest kihist ei piisaks: 
Mis puutub aga laki eemaldamisse, siis maha koorub see küll maru hästi, kuid küünelakieemaldajaga peab päris kõvasti vaeva nägema, et küünenahkade ümbrus ilusti puhtaks saaks. Lakil on niivõrd tihe koostis, mis hoiab seda kõvasti küünte küljes kinni. 
Kui pöörduda tagasi tooni juurde, siis kiidusõnu ma parem ei hakkagi kokku lugema, sest suurem osa mu sõbrannadest, kes on mind selle lakiga näinud, on koheselt küsinud, kust see pärit on, mis hinnaga jne. See lakk on tõeline südametemurdja!! :)

Avon Hollywood sarja Nailwear Pro+ küünelakid on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 4,60 eur (16. kataloogis tutvumishind 2,29 eur).
Hindeks 7/10

Mõned huvitavad tooted veel Avonilt on jäänud, kuid nendega saate tutvuda järgmistes postitustes! :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Mul oli sama jama, no üldse ei püsinud küünelakk peal, kuid siis ostsin Rimmel Nail Nurse base and top coati, ja sellega püsib mul lakk peal üle nädala! Rekord on 2 nädalat! Soovitan soojalt!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suur suur aitäh sulle, kindlasti proovin järgi, sest mul on samuti hetkel ainult kaks küünelakki, mis heal juhul 3-4 päeva püsivad - WTF sarja lakid TradeHousest ja Oriflame One sarja küünelakid. Aitäh veelkord! :)

      Kustuta