Kingiloos + ostusoovitus: lõpetamiste eri!

aprill 30, 2015

Täna saan teid arvustuse asemel üllatada ühe vahva loosimisega, räägin veidikene ühest põnevast võistlusest, kus tasuta lõpuriided võivad saada kõik Sinu klassikaaslased ning veidikene annan ka omalt poolt soovitusi lõpuriiete valimisel.

Rocca al Mare kaubanduskeskuse koolilõpukampaania „Parim koolilõpp!“ kutsub kõiki 9. ja 12. klassi õpilasi üles tegema klassikaaslastega üks ühine lõbus pilt, mida ka aastakümnete pärast oleks tore vaadata. 
"Kutsume koolilõpetajaid üle tegema ühe sellise pildi, mis näitab just selle klassi iseloomu ja eripära. See foto peaks jäädvustama hetke, mida tänased koolinoored ka vanaduspõlves muigega meenutavad,“ selgitas kampaania eesmärki Kristi Seppel.
Kõigi Rocca al Mare Facebook-lehe kampaaniarakenduse kaudu laekunud fotode seast valib žürii välja parima pildi, millel olevad noored saavad igaüks 250-eurose Rocca al Mare keskuse kinkekaardi koolilõpuriiete ostmiseks ja kostüümikunstnik Kenneth Bärlini ja tema stilistide meeskonna nõu rõivaste valimisel. Lux Express annab parima foto teinud klassile ja klassijuhatajale aga bussipiletid mistahes Lux Expressi sihtkohta Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal, Poolas, Tšehhis või Saksamaal.

Oma lemmikpildi valivad ka Facebooki kasutajad ning enim hääli saanud pildil olevad noored saavad samuti auhinnaks edasi-tagasi piletid mistahes Lux Expressi pakutavasse sihtkohta.
Kampaania „Parim koolilõpp!“ rakendus on võistlusfotodele avatud 20. aprillist kuni 3. maini. 
Võidufoto ja publiku lemmik kuulutatakse välja 5. mail.

Tutvu kampaania reeglitega siin.

Kutsun üles kõiki oma lugejaid fotovõistlusel osalema ning siinkohal viin läbi ka oma blogis ühe vahva loosimise, kus saavad osaleda nii praegused lõpetajad, tulevased lõpetajad kui ka need, kellel koolitee ammu seljataha jäänud.
Osalemiseks toimi nii:
♥Ole Iluexpressi sõber kas Facebookis, Bloglovinis või Google Friend Connectis
♥Ole ka Rocca al Mare sõber Facebookis https://www.facebook.com/roccaalmare?fref=ts
♥Selleks, et Sind loosimisse kirja saaksin panna räägi mulle, mis tegi/teeks Sinu koolilõpetamise meeldejäävaks. 

Lisahääle saamiseks:
♥Jaga postitust Facebookis avalikult

Võitja kuulutan välja 10.mail! :)
Head loosiõnne!

Omalt poolt sooviksin lisada ka mõningaid näpunäiteid lõpukleidi ostijatele ehk teeb see kellegi elu ja rasket valikut veidikenegi kergemaks. 
  • Kleit olgu pigem pikk kui lühike, sest minikleidid pole lõpetamistele sobilikud ning samuti ei tea iial ette, millal võib ootamatu tuuleiil tulla samal ajal kui käes on sületäis lilli.
  • Mina soovitan lõpukleidi valimisel lähtuda sellest, et kleiti saaks kanda ka peale lõpuüritust, sest maru kahju on kui kleit jääb aastateks kappi seisma just seetõttu, et see on liiga pidulik teisteks üritusteks. Kleit olgu pigem lihtne, sest ehetega saab alati särtsu juurde tuua.
  • Ning kordan oma eelmist punkti: kleidile annavad väga palju juurde ka sobilikud ehted. Ühevärviliste kleitide puhul võid ehete valikul julgem olla, värvikirjude kleitide puhul lähtuksin mina põhimõttest less is more.
  • Kleidi hind jäägu normide piiresse, üle 100 euro välja käimine on minu arvates liig mis liig. Minu lõpetamise eelarve oli 50 eurot (sinna kuulusid kleit+kingad+soeng+maniküür) ning mina jäin igati eelarvesse. Tuleb olla nutikas! 
  • Kleidi juurde kuuluvad kingad peaksid olema mugavad, sest ebamugavatest kingadest tekkinud villid pole just kõige meeldivam mälestus oma erilisest päevast. Samuti tuleks silmas pidada ka seda, et kontsa kõrgus jääks mõistuse piiridesse, sest kõrgetel kontstel võbelevad jalakesed pole just kõige kaunim vaatepilt. 
  • Ning siin on meeldetuletus minu 9nda klassi lõpetamisest: http://iluexpress.blogspot.com/2014/06/elust-enesest-lopparve-9-klassiga.html

Ilusat volbrit teile! :)
Eliise

You Might Also Like

8 comments

  1. Lõpetamise teeb meeldejäävaks kindlasti see, kui tunned end sellel päeval suurepäraselt, ei pea pisiasjade pärast muretsema ja veedad päeva parimate inimestega.

    VastaKustuta
  2. Lõpetamise teeb eelkõige meeldejäävaks see, et suudaksid endale sobiva ning selle täiusliku kleidi valida ja sinna juurde kuuluva soengu. Kui ma välimusega rahul olen, on kõik muu samuti supper ;)

    VastaKustuta
  3. Minu koolilõpetamise aeg oli üks ilusamaid, selle tegi eriliseks ehk see, et tundsin ennast esimest korda elus tõsiselt ilusana ning eks oma panuse andis ka see, et sel ajal olid värskelt liblikad kõhus. :)

    VastaKustuta
  4. Minu lõpetamise muutsid meeldejäävaks minu sõbrad - nii minu parimad sõbrad, kes sõitsid teise Eesti otsa, et mulle kaasa elada ja lilli tuua, kui ka need vanad sõbrad ja tuttavad, kes ei pidanud paljuks peale aktust läbi astuda õnne soovida.

    VastaKustuta
  5. No neid lõpetamisi on olnud siis 2 - 9. ja 12. klassi lõpp.
    Ütleme nii, et mulle meeldib lõpetamiste puhul see, et kõik on üksteisega kenad, isegi kui seda kooliajal teps mitte polnud :D Soovitakse üksteisele ikka edasiseks õnne ja kõike ilusat, ja tead, sel päeval usud, et äkki kujutasid eelnevaid mitte nii ilusaid kooliaastaid üldse hullemana kui need olid.
    Ja tead, selline eriline päev on lõpetamise päev jah, et igaüks ajas nagu oma asja juba ja vaatas, kus ja kuhu ja kuidas minna ja olla ja kus pildistada ja kõik oli palju kiiremini läbi kui oskasid arvata.
    Tagantjärele teeb minu lõpetamised erilisteks see, et need olid viimased minu elu n-ö tipphetkedest, mille tunnistajaks mu kallis vanaema veel sai olla :( Kui ma oleksin siis seda teadnud, oleksin ehk temaga koos veel rohkem pilte teinud või..ma ei teagi. Aga vähemalt olid need päevad väga ilusad kogu perele ja see toob hinge rahu.
    Igatahes on mul toredad mälestused lõpukleitide valikust ja muust. No päris 50 euroga mina hakkama ei saanud. (Kuidas sina küll kõik vaid 50 eest said??) Poeski on juba kleit niipalju..Igatahes..Aga kuna tahtsin raskemaid (siis olid need raskeimad) aastaid elust uhkelt ära saata, siis nägin ikka vaeva ka. 12. lõpuks otsisime riide ja lasime kleidi õmmelda koos musta pitsiga üle kuldkollase kleidi. Mu vanaema kinkis mulle selle ilusa kleidi :)
    Onud klõpsisid mõlemad pilte teha ja nii juhtuski, et pooled pildid on megamõõtmetes ühe onu fotokaga tehtud ja teised poole väiksema mahuga-teine onu ja hoopis teine fotokas :D Lihtsalt väike asi, mis tekitas vahel jama, kui kellelegi lõpupilte tahtsin saata :D
    Ja muidugi ei saa unustada, et lõpetamised on ju igal pool ja kõigil pea ühel ajal ning seepärast juhtuski, et minu peolt hajusid mõned sugulased juba järgmisele aktusele või läksin ise veel oma lõpetamise päeval sõpradele-sugulastele lilli viima, kes samuti lõpetasid.
    Ahh, nii palju erinevaid mälestusi vaid paarist päevast elus :D
    Kokkuvõtteks on lõpetamine tore sündmus ja sinul ootab veel 12. lõpp ees, eks? :) Naudi!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh Sulle nii pika ja sisuka vastuse eest, selles on tõesti nii palju tõtt. Ka meie klassiolukord polnud just kiita, kuid lõpupäeval tehti siiski "head nägu" ning hetkeks unustati teineteisele tehtu.
      Kui rääkida aga minu supersoodsast lõpetamisest, siis madala hinna põhjuseks on see, et kleit on pärit õe soojamaareisilt, kus hinnad on piinlikult madalad. Kõige suuremaks väljaminekuks minu lõpetamisel olid kingad.
      Minul oli just lõpuks see probleem ka, et igaühega erineva nurga alt piltide tegemine väsitas ja tüütas nii hullult ära, kuid kokkuvõttes oli ka minul imetore päev! :)
      Aitäh Sulle, õnneks/kahjuks on mul veel ees 2 aastat koolipinki, seega natukene aega veel on :)

      Kustuta
  6. Eks halvem ununeb ja meelde jääb vaid hea, pealegi lõpuks lähevad ikka kõigi teed lahku ja saab ise valida, kellega koolist edasi suhelda ja kellega mitte :)
    Jaa, Sul oli see roosa kleit väga ilus. Ja üldse olid nii kena. Sul ongi lõpupilt profiilipidiks ka, eksju?
    Usun, et Sul lähevad need 2 aastakest ka kenasti.
    Noh jah, igatahes sellised lood siis lõppudest ja uutest algustest ja ilusaid kooliaastaid Sulle!
    Issand, ma olen nii VANA :D :D Juba ammu lõpetamised ära olnud :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh aitäh, jah profiilipilt on tehtud minu lõpetamisel.
      Ei ole midagi! :D Terve elu on täis uusi lõppe ja alguseid :)
      Kõike kaunist Sulle! :)

      Kustuta