Tootearvustus + kingiloos: Maybelline toob meigirutiini ekstreemsust!

september 17, 2015

Tänane ilm oli ju lausa suurepärane - kas nõustute sellega? Sama suurepärane on ka toode, mida teile täna tutvustan - see on juba päris pikka aega minu meigikotis tegutsenud ning igapäevaselt silmi särama löönud. Nüüd on aeg teda ka teile tutvustada ning lisaks ühele õnnelikule ka välja loosida (kuid sellest alles postituse lõpus).

Maybelline The Colossal Go Extreme Leather Black ripsmetušš

Teate, see kaaslane on minu meigikotis aega veetnud juba suvest saadik ning kasutuses tänaseni, kuigi tundub, et vaikselt hakkab tekkima juba tahtmine osta uus - veel üks ekstreemsust täis ripsmetušš, sest minu süda on selle tuši näol võidetud.
Maybelline tuššidega on minul alati vedanud. Ühtegi halba neil valikus tegelikult pole ning fakt on see, et mida uuem, seda parem. Maybelline lihtsalt oskab väga hästi oma ripsmetuši harjaseid täiustada, nii et need iga toote näol aina rohkem efekti annaksid.
Selle ripsmetuši harjased on tehtud kunstkiududest, kuigi olen ka väga suur kummist harjaste pooldaja. Harjased on pikad ning võimalikult tihedad, samas on need ka päris jäigad, et ripsmed korralikult "läbi kammida" ning, et vältida tükkide tekkimist.
Tuši koostis on piisava pakusega ning õnneks ei kuiva ka liiga kiiresti mistõttu saab alati ripsmetega mängida ning vormida neist välja perfektselt sobivat tulemust. Toon on tõepoolest vägagi mustjas nii nagu on kirjas ka pakendil leather black.
Tušš on ripsmetele eelkõige tihendav, kuid väga tublisti saab hakkama ka pikendamisega. Tušš püsib ripsmetel küll terve päeva vältel, kuid päeva lõpus pole ripsmed nii võimsad ja volüümikad kui hommikul, aga minu arvates on see pea iga tušiga nii. PS! Parima tulemuse saamiseks soovitan ripsmeid ka eelnevalt koolutada!
Minu poolt ainult kiidulaul, tõesti üle pika aja üks tõeline maiuspala meigikotti - kiidan mina ja kiidavad ka teised! :)

Maybelline The Colossal Go Extreme Leather Black ripsmetušš on saadaval nii kosmeetikapoodides kui ka hästi varustatud toidupoodides hinnavahemikus 10 eur. 
Hindeks 9/10

Nüüd aga põnevama oa juurde - ühel lugejal on võimalik võita just seesama ripsmetušš ning lisaks 2 Dr. Rescue küünelakki (Dr. Rescue All In One küünelakk + Dr. Rescue Gel Effect).
Osalemiseks toimi nii:
♥Ole Iluexpressi sõber kas Facebookis, Bloglovinis või Google Friend Connectis
♥Kirjuta üks vahva kommentaar, et saaksin Sind loosis kirja panna 

Lisahääle saamiseks:
♥Jaga postitust Facebookis avalikult

Võitja kuulutan välja 24.septembril! :)
Head loosiõnne!

You Might Also Like

16 comments

  1. Ma loodan, et minu kommentaar on piisavalt vahva :D

    VastaKustuta
  2. Sul on nii ilusad silmad. See on küll ilmselt väga kulunud kommentaar, kuid loodetavasti on siirus piisavalt vahva :P

    VastaKustuta
  3. Vahva kommentaar :)

    VastaKustuta
  4. WOw!Pilk ütleb rohkem kui tuhat sõna!Colossal!

    VastaKustuta
  5. Olen ka Maybelline ripsmetuššide ammune fänn ja alati uue tootega rahul! :)

    VastaKustuta
  6. On väheseid blogisid mida tahan lugeda. Sinu oma vōitis südame ùsna ruttu. Pean mainima kindlalt àra et eriti meeldib mulle see kuidas su juuksed on muutunud meeletult ilusaks!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oi kui innustavad ja südantsoojendavad sõnad, aitäh Sulle!! :)

      Kustuta
  7. Olen ka kasutanud seda ripsmetušši ja väga hea on! :)

    VastaKustuta
  8. Tundub hea ripsmetušš olevat ja oleks tore see nii armsalt blogijalt võita :)
    Tulks@hot.ee

    VastaKustuta
  9. Kommenteerin vahvalt ;)

    VastaKustuta
  10. Sul on meeletult mõnusad ripsmed! :) (ehk osalen loosis)

    VastaKustuta
  11. Minul pole siiani kahe eelneva Maybelline ripsmetuššiga vedanud.. Seda konkreetset pole veel proovinud. Isegi kui ma ei võida seda, siis vb võtan julguse kokku ja otsan ise ikkagi veel ühe prooviks, sest olen kuulnud palju kiidusõnu selle kohta.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Milliseid tušše Sa silmas pead? Minu suurimaks lemmikuks peale selle toote on Lash sensational tušš ning sellele järgneb One by One satin black tušš (nüüdseks juba odavamapoolsem, aga väga väga hea minu meelest). Kuigi kõikide tuššidega olen paralleelselt kasutanud ka ripsmekoolutajat, mis on aidanud pikendavat efekti tekitada :)

      Kustuta