Tootearvustus: Essence kevadised ilu-uudised

aprill 26, 2016

Hei kõigile!
Mul on suur suur rõõm teid kostitada sel sajusel teisipäeval hoopiski kevadisemate nootidega. Nimelt on Essence välja tulnud uue kevad/suvi tootevalikuga ning võite juba aimata millised toone tänasest postitusest leiab? Oh, muidugi - kreemjas roosa ning lõheroosa...

Küüned on minu jaoks iluvaldkonnas tohutult hell teema, sest vastukaaluks paksudele kiharatele on mul lühikesed ning haprad küüned, mis suurema osa küünelakkide suhtes on vägagi pirtsakad. Seetõttu võtke kõiksuguseid küünelakiarvustusi neutraalselt, sest ma usun, et Sul on rohkem vedanud kui minul...

1) Essence Studio Nails Caring Oil hooldav küüneõli
Mis tootega on tegu?
Hooldav küüneõli kannab küüntele rikastavat õli ja jätab endast maha meeldiva aprikoosilõhna. Kergelt küüntele masseerimine kiirendab ka küünte kasvu.

Tegemist pole teps mitte esimese Essence küüneõli katsetamisega ning varasemast kogemusest saate lugeda: http://www.iluexpressblogi.ee/2015/11/tootearvustus-essence-votab-kuuned.html
Tuleb tunnistada, et küüneõlid on minu arvates oma toime poolest suhteliselt sarnased. Mõlematele on omane meeldiv lõhn ning antud toote aprikoosilõhn on lihtsalt meeletult suvine ning nii nii mõnus! Ma jumaldan seda toodet juba ainuüksi lõhna pärast...
Kui rääkida veel toote eelistest, siis meeldib mulle jätkuvalt pehme aplikaator, mis on täpselt selline tupsuke nagu huuleläigetel. Sellega on väga mugav toodet küüntele ning küüneümbrusele kanda.
Peale toote kandmist küüntele saab seda sõrmeotstega ringitades paremini imenduma panna. Paremini imendub toode küünenahkadelt, küüneplaadilt aga veidi kehvemini, kuid pika peale kaob sealtki!
Toime on päikesekollase küüneõliga suhteliselt sarnane, kuid minu jaoks tundub aprikoosiga variant isegi ehk veidikene leebem. Küünenahkade olukord küll paraneb ning samuti muutub küüneümbrus pehmemaks, kuid paraku saab seda vaid seni nautida, kuniks toode pole täielikult imendunud.
Karmimatel perioodidel soovitan toodet kasutada vähemalt 2x päevas - hommikul ja õhtul.


Essence Studio Nails Caring Oil hooldav küüneõli on saadaval Essence lettides (nt Selverites, Tartus ka Rosalind kaupluses) hinnavahemikus 2- 2,5 eur.
hindeks 7 /10



2) Essence Colour&Care tugevdav küünelakk - toon 02 I care for you
Mis tootega on tegu?
Nii loomulik. Seda küünelakki on rikastatud looduslike koostisosadega, mis küüsi tugevdavad. lLkid annavad küüntele kauni katvuse kreemistes nüanssides.

Loomulik on tõepoolest omadussõna, mis seda küünelakki iseloomustab. Mulle väga väga meeldib selle küünelaki toon, milleks on pastelne heleroosa - suurepärane valik tärkavasse kevadesse!
Samuti olen ma päri tootekirjelduses mainitud kreemiste nüanssidega, sest toode meenutab tõepoolest roosakat maasikakreemi, mis küüsi kenasti katab. perfektseks tulemuseks soovitan küüntele kanda 2 kihti, et vältida läbipaistvust.
Õnneks kuivab küünelakk suhteliselt kiiresti ning seetõttu pole küünte lakkimine eriti aeganõudev tegevus.
Mis puudutab aga looduslähedust... Loodame, et need koostisained on toote sisse peidetud nii, et mina neid palja silmaga ei näe ega ninaga tunnegi, sest küünelakipurgist õhkas küll "mõnusat" küünelakihaisu :D
Laki püsivus oli minul umbes 18 tundi.. sest nii nagu alati - alustas ka see lakk mahakoorumist (ja ma rõhutan veelkord, et see on minu küünte totaalne eripära ning sama juhtum tuleb ette pea iga lakiga..)
Küünte tugevdamise kohta ma miskit eriti suurejoonelist välja tuua ei oska. Küüned olid lakiga kaetuna tõepoolest tugevamad kui tavaliselt, kuid peale kasutamist erilisi muutusi ei märganud, mis tähendab seda, et lakk kannab küünte eest hoolt vaid siis, kui ta küüsi katab.
Värvi ja hea katvuse eest lähevad küll suured suured plusspunktid, püüan sihikule võtta ka teised 3 värvitooni, sest kõik 4 valikus olevat küünelakki on lihtsalt niivõrd nunnud ja kevadised! :)

Essence Colour&Care tugevdav küünelakk on saadaval Essence lettides (nt Selverites, Tartus ka Rosalind kaupluses) hinnaga 2.19 eur.
hindeks 8 /10


3) Essence Liquid vedel huulepulk - toon 05 Peach party
Mis tootega on tegu?
Kaks ühes. Vedela huulepulga innovaatiline valem ühendab endas kahe huuleprofi parimad jooned - huulepulga katvuse ja huuleläike sära. Pakend rõhutab omakorda selle duaalset iseloomu: huuleläikesarnane pakend koos praktilise aplikaatoriga on saanud huulepulga välimuse. Võimas!
Tegemist on tootega, mille pakend näeb tõepoolest lahe välja ning huulepulga (huuleläike?) toon peaks 101% olema see, mis minu südame põksuma paneb aga...
Jah, alustame siiski sellest, mis mind köitis. Otseloomulikult kevadine virsikuroosa, mis on tuubist väljudes täpselt sama kaunis kui see ka tundub. Erk tugeva pigmendiga toon, mis kenasti huuli katab.
Tegemist peaks olema vedela huulepulgaga, kuid mina nimetaksin seda siiski huuleläikeks. Aplikaatori poolest on see just nagu huuleläige ning koostise poolest samuti.  Kergelt vedel ning seetõttu saab seda aplikaatoriga huultele libistada. Küll aga tuleb olla tähelepanelik selle suhtes, et toodet mõningatesse kohtadesse liiga palju ei kuhjuks, sellega võib kauni tulemuse hetkega nullida.
Ma ei ole suur huuleläigete armastaja niigi ning kui tegemist on huuleläikega mis huuled kokku kleebib, siis on sellel üsna kiire minek minu meigirutiinist... Õnneks selle tootega sellist probleemi ette ei tule, kui siis ainult tsipakene on tunda kleepuvust ja kerget raskustunnet huultel, mis toodet kandes tunda on.
Huuletoote püsivus on ligikaudu 1 tund, mis on täiesti optimaalne. Selle aja jooksul on huultel tugev pigment ning silmapaistev läige, hiljem muutub efekt lihtsalt õrnemaks, kuid täielikult nii pea ei kao.
Minu virsikuhuuled on suveks ja kevadeks valmis!

 Essence Liquid vedel huulepulk on saadaval Essence lettides (nt Selverites, Tartus ka Rosalind kaupluses) hinnaga 2.79 eur.
hindeks 7/10


Tänane postitus sai küll hilistel õhtutundidel valmis, seega soovin Sulle ilusaid unenägusid!
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Vastused
    1. On tõesti.. ning tänaseks on lisandunud minu küünelakiriiulile veel kaks tooni, sest ilmselgelt pole ühelgi naisel mitte kunagi liiga palju küünelakke! :D

      Kustuta