Kingiloos: võida Kristiine Keskuse 15 eurone kinkekaart!

mai 11, 2016

Hei hei kõik praegused ning ka endised koolilõpetajad!

Kristiine Keskus käivitas koolilõpukonkursi „Sinu Moodi Koolilõpp“, mille käigus valitakse välja 16
noort, kes koostavad Kristiine tänavuse koolilõpuhooaja moekataloogi. Konkursil valitakse 10.-12.
klassi õpilaste seast välja nii stilistid, meikarid, juuksurid kui ka modellid, kes saavad unikaalse
kogemuse moemaailma igapäevatööst koos oma ala professionaalidega.

Kristiine Keskuse koolilõpukonkursi käigus valitakse välja kolm stilisti, kes komplekteerivad kataloogis esitletavad rõivakomplektid, kolm noort, kes vastutavad modellide soengute ja meigi eest, ning kümme modelli – seitse neidu ja kolm noormeest.

Kõigil moehuvilistest noortel on võimalik kandideerida stilisti, juuksuri, meikari või modelli rolli Kristiine Keskuse lehel kristiine.com/kampaania, kus neil tuleb registreerumisel tõestada fotomaterjali abil ka oma asjatundlikkust, head kätt või fotogeenilisust. Registreerimine kestab 13.maini - kiirusta! :)

Tundub põnev? Minule ka!
Kuna lõputrall on asjaosaliste jaoks juba käima läinud ning lõpuriiete otsimine täies hoos, siis selleks, et ka teid asjaga kaasa tõmmata panen käima ühe põneva loosimise!

Loosis osalemine on imelihtne - selleks, et võita omale 15 euro väärtuses šopinguraha Kristiine Keskuse poolt anna mulle teada, milliseid riideid Sina kannad või kandsid oma lõpetamisel?
Lisaks sellele ole Iluexpressi jälgija kas Facebookis, Instagramis või Bloggeris ning lisahääle saamiseks võid postitust jagada ka Facebookis.
Sel korral naeratab õnn lausa kahele lugejale, seega kutsu ka oma sõbrannad mängu, et koos poodlema minna! :)

Võitja selgub juba selle nädala lõpus!

Kõik 10-12. klassi õpilased aga kähku kähku võistlusele regama, ma olen enam kui kindel, et sellest saab üks gümnaasiumiaja põnevaim ilu-seiklus! :)

Head loosiõnne teistele!
Eliise


You Might Also Like

1 comments

  1. Põhikooli lõpus kandsin valget kleiti punasye lilledega + punane sall ja keska lōpus väga lihtsat valge mustaga kleiti.
    tulks@hot.er

    VastaKustuta