Aita mul blogida!

aprill 22, 2017

Hei, armsad lugejad!
Tänase pealkirjavalikuga oli tükk tööd, sest tegelikult on mul blogimiseks tuhatmiljon ideed. Terasemad silmad on märganud, et veidike olen nokitsenud blogi kujunduse kallal, tõsisemalt ette võtnud piltide kvaliteedi ja kompositsiooni ning tihedamini askeldan ka Instagrami kallal.

Raske on sõnadesse panna, kust tuli ühtäkki selline motivatsioon ja kuidas minu meeled kevadtuultes nii avatuks said.
Siinkohal aga saad Sina mulle samuti appi tulla!
Oh, seda rasket mõttetööd!
Nimelt olen oma suure entusiasmiga kokku kogunud nii palju ideid, et raske on kõike hoomata, kimpudesse köita ja lihtsustada, sest tegelikult on ainsaks "infoks" lugejate kohta statistikanumbrid. Jah, ma näen, millist tüüpi postitused on kõige populaarsemad, kuid täpsemalt...?
Hakkasin mõtlema erinevatele teguritele, mille osas olen veidikene kahtlev ja jõudsin järelduseni, et mina ei suuda nendele küsimustele vastata, sest õigeid vastuseid teavad vaid minu lugejad :)

Kui Sul on tänases või homses või ülehomses päevas grammike vaba aega ning tahaksid anda oma panuse, siis võid seda julgelt teha kommentaarides, kas vabas vormis või minu abiküsimustele toetudes (et vastamist lihtsustada lisasin ka mõned võimalikud vastused):

  • Missuguseid postitusi armastad blogist kõige rohkem lugeda? (ilupostitused/moepostitused)
  • Kas oled tänu minu blogile leidnud ka mõne huvitava toode/veebilehe/riideeseme? Vahva oleks kui ka täpsustaksid jaatava vastuse korral :)
  • Milliste toodete arvustused on Sinu jaoks põnevaimad (meigitooted, nahahooldus, juuksehooldus jms) või klikkad postitusel parasjagu siis, kui oled uue toote otsingul?
  • Kas +/- väljatoomine on aidanud Sind toote valimisel?
  • Millise platvormi kaudu leiad infot uute postituste kohta (Facebook, Instagram, Bloglovin)?
  • Mida ootaksid veel lisaks praegusele sisule?
Vastata võib täiesti anonüümselt ning otseloomulikult on oodatud ka kõik muud arvamused/ettepanekud, lähtuma ei pea ainult küsimustest :)

Jeiii, suur suur aitäh Sulle!!
Eliise

You Might Also Like

5 comments

  1. Imetore, et tegid lausa eraldi postituse, kus küsid just oma lugejate arvamusi, väga armas sinust :)

    Okei, võtan mina siis alustuseks sõna :)

    Ma arvan, et mulle meeldib igati neid moepostitusi vaadata, põhjus on ka tegelikult imelihtne-palju pilte. Vaatan alati üle piltide kompo ja töötluse, vahel mõeldes:"oeh, kui tubli!" ja kui aus olla, siis vahel ka kurjad pilgud on lennanud arvuti või telefoni ekraani suunas ;) Mis mina olen tähele pannud, oled sa õppinud tohutult värvide kasutamist oma piltides ehk siis töötlemist ja kaamera sättimist, see on imetore! :) Mis aga puutub ilupostitustesse, vaatan ka tihtipeale üle, lootes leia endale midagi uut ja lahedat, üks leid, mille eest ma sulle jubetänulik olen, on see deodorant, mida peab korra nädalas kasutama ja millega higistad palju vähem (no ei tule nimi meelde, aga kahjuks on praeguseks juba otsas, et järgi ka vaadata, eestisse pole ka niivõrd pikka aega sattunud, et uut osta).
    Kindlasti, mida just mina tahakisin rohkem blogis näha, on sinu imeilusad juuksed. Soengud, tooted, nipid jnejne. Ja kui aus olla, siis mina olen ikkaveel lootuses näha su blogis ka videosid ;)
    Su blogipostitusteni jõuan tihti peale facebooki kaudu, kui sa ise jagad uut postitust, siis piilun huviga sisse, kuid kui aus olla, siis link on mul peas küll, vahel löön lihtsalt sisse, kui pole pikemat aega jõudnud vaadata, mida uut on ilmunud:)
    Mis aga puudutab kujundust, tahaksin öelda, et minule tundub natukene ebamugav. Vanasti oli ikka kõrval pikk nimekiri postitustest, mida võis alati avada, kui pealkiri tundus huvitav. Nüüd aga on ainult skrollimist ja otsimist, võiksid postitused olla kuidagi filtreeritud, et oleks lihtsalt leida. Aga muidu imeilus on küll, silm puhkab :)

    Suured kallid saadan teele, jätka inimestega positiivsuse jagamist! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Uhh ma ei väsi mõtlemas sellest, kui armsalt suureks toeks Sa mulle alati blogimisel olnud oled!!! :)
      Alustan näiteks sellest, et see imeline deodorant oli selliselt firmalt nagu Absolute Dry :)
      Hmm.. tagide osas mõtlen kohe kindlasti midagi välja,kas mugavam oleks näiteks kategooriate kaupa (ripsmetušš, näohooldus, nahahooldus, huulepulk jne jne) või hoopis brändide kaupa? Samas soovitan julgelt ka ülemises ribas olevat otsingut kasutada, selle kaudu tuhlan ka ise vanades postitustest ja töötab küll päris kenasti.
      Luban, et jätkan ning annan endast veelgi rohkem, et oma pesa veelgi hoolsamalt punuda, Sinu vastusest oli palju abi, aitähhh ja pai! :)

      Kustuta
  2. Meeldivad siiani enim outfiti postitused.
    Kunagi kirjutasid Hairbellist, tänu Su blogile proovisin seda ja sain superpikad juuksed :)
    Sooviksin rohkem lugeda ka Sinu igapäeva elust, olen ammu mõelnud, et oleks hästi huvitav Sinust kui inimesest rohkem teada. Olen Su blogi lugenud päris algusest peale, seega oleks tõesti tore. :)
    Lisaks võiksid nãiteks enda ilunippe jagada ja oma igapäeva juuksehoolduse/ meigi tooteid tutvustada. Videod oleks ka lahedad. Palun kirjuta ka oma toitumisest ja vormi hoidmisest.
    Aga palju edu ja ilusat kevadet! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oii suur suur aitäh, et võtsid vaevaks oma mõtted kirja panna ja eriti vahva on teada, et minu blogi nii kaua lugenud oled :)
      Miskipärast olen end blogimise algusest peale end küllaltki "peidus" hoidnud ning näiteks seetõttu on mul ka 2 Instagrami, 1 nö veidike isiklikum, kus jagan pilte oma lähedaste inimestega ning 2. blogimise jaoks eraldi.
      Samas jällegi ongi üheks kevadiseks ideeks teha Q&A postistus, et avada end veidikene ning vastata lugejatel tekkinud küsimuste kohta (kasvõi näiteks toodete osas) seega on mul hea meel, et Sinu vastuse näol rohelise tule sain :)
      Postitus igapäevasest meigist on samuti mõtetes ning kindlasti saab varsti varsti ka teostuse! :)
      Aitähhh nii vahvate sõnade eest, need tähendavad ja annavad mulle palju!!

      Kustuta
  3. Ahjaaa, videode osas nt nii palju, et mõlemast vastusest tuli välja see, et võiksin teha rohkem videosid, kuid siiski olen varasemate videode puhul tundnud, et see vajab minult liiga suurt sisemist pingutust. Tõenäoliselt pole kaamera ees sel viisil toimetamine vist minu ala, või vähemalt mitte senimaani olnud... :D

    VastaKustuta