Outfit: 11.02 + Q&A vastused!

veebruar 11, 2018

Hei!
Selle postituse avaldamist ootasin juba pikisilmi esiteks sel põhjusel, et saan teie poolt küsitud küsimustele vastused anda ning ma juba nii kibelesin, et näidata teile neid maailma kõige maitsvamate Werneri vastlakuklitega pildikesi! Ma olen tõeline pühadetoitude fänn, ma armastan meeletult piparkooke, vastlakukleid, pašat jne, kahju, et neid vaid nii lühikesel ajaperioodil saab :(
Täna jäin Werneri kuklisabas küll pika ninaga, sest täpselt enne meid said need moosi, mandlilaastude ja rohke naturaalse vahukoorega kuklikesed otsa, kuid pärnakatele soovitan soojalt Mai kooli vastas olevaid kukleid - imepehmed ning ilma moosita (minu lemmikud ongi tegelikult just moosita kuklid!).


 Kampsun - SheIn | Pluus -  SheIn| Teksad - Zara | Saapad - Timberland | Peapael - ise heegeldatud :) 

Kui tihti lõikad juukseid ja kus juuksuris käid? Mis on Su lemmik juuksehooldustooted?
Juuksepostitused on alati minu lemmikud olnud ning mul on nii kahju, et vimasel ajal just seda laadi postitused soiku on jäänud.
Minu juuste eest hoolitseb aga iga 1,5 kuu tagant juuksur Reelika Selene ilusalongis Tartus ning ka tema juhtis mind maaaailmaaa parimate juuksehooldustoodeteni, mis on ideaalsed minu juuksetüübile - Alfaparf Milano Reconstruction sarja šampoon ja mask!  Suurepärase juukseõli osas olen hetkel aga otsingutel, seega soovitused on väga teretulnud!

Kas praegusel hetkel oled otsustanud, mida edasi teed: kas oled erialaga rahul või teed riigieksamid uuesti ja proovid hambaarsti erialale saada?
Eriala tutvustav valikaine aitas mul jõuda selguseni, et isegi kui tahaksin farmaatsiasektoris jätkata, siis ei oleks minu proviisoriunistusele Eestis rakendust veel mitmekümne läbima aasta jooksul ning see idee vajaks osaliselt juurdeõppimist ka välismaal ning see paneks minu jaoks ukse kinni. Seega jah, olen valmistumas uueks eksamimaratoniks, sest eesmärgid on täitmiseks ning lubasin kasvõi 4 aastat järjest hambaarsti katsetada, et maanduda lõpuks kohas, millest olen aastaid unistanud.

Kes on sinu lemmikud blogijad? 
Mul pole otseselt sellist lemmikut, kelle uus postitus võiks käed värisema panna, kuid blogid, millel silma peal hoian on nt:  
Milliseid riidepoode sina eelistad külastada eestis? Millised on su lemmikud kaltuskad, kui sa neid külastad? 
Oma lemmikteksad olen kõik saanud alati Zarast, lihtsate särkidega aitab Sinsay, kaunid jakid, mantlid pärinevad Reservedist ning lemmikpesu leian alati Lindxist ja H&M'is.
Kaltsukate osas pole mul sellist silma ja pealehakkamist. Mind paneb alati imestama see, kuidas mu sõbrannad alati nii lahedaid oldschool brändirõivaid sealt peaaegu ilma rahata leida suudavad!
Kuidas oma peikaga kohtusite, kuidas armusite jne? Mida koos teete peikaga vabal ajal? Millega ta tegeleb?
Me kohtusime meie ühise sõbranna Hele-Liisi sünnipäeval, mis asus Tartust üpriski kaugel ning juhuslikult pidin mina just Danero autoga Tartusse tagasi saama. Pärast kojusõitu hakkasime Facebookis rääkima ning kuni tänase päevani ei eksisteeru mitte ühtegi päeva, mil me poleks rääkinud omavahel #funfact
:)
Me oleme suured Bodypumpi fännid (*tegelikult ainult Stanislavi pumpi fännid Ülikooli spordiklubis!!) ning nädala jooksul üritame külastada jõusaali ja rühmatrenne 5-6 päeval. Vastukaaluks trennile on Danero õpetanud mid laisklema, see on tegelikkuses nii nii mõnus - lihtsalt kaisutada, olla koos, lobiseda või vaadata filme! Ma olen selle eest kusjuures nii tänulik, sest varasemalt on minu jaoks seesugune "väljalülitamine" täiesti võimatu olnud.
Kõiksugused ärasõidud on samuti meie mõelma jaoks kirgi kütvad ning kasvõi tunniajane rabaskäik suudab meisse mõlemasse nii palju uut energiat anda! Alati haaame endaga ka kaamera kaasa, sest iial ei tea, mil võib vahva idee pildistamiseks tulla :)
Danero armastab kõiksugust nokitsemist, ehitamist, puurimist, uurimist. Näiteks ühel õhtul istus ta diivanile minu kõrvale ning hakkas meie katkist fööni juppideks kiskuma... Järgmisel päeval ostis peotäie juhtmeid ning muud atripuutikat, mida igatepidi kokku ühendas ning mina seisin väriseva südamega kõrval ning palusin mõtetes, et ta elektriga mängides endale liiga ei teeks... Ning 3D-printer huugab meil ka üsna tihti, olgugi, et ma ei saa kuni tänaseni aru, milleks seda vaja on, kuid poisid jäävad ju poisteks! Igaühel omad mänguasjad - mul on ju terve sahtlitäis meiki...
Kuidas ilusat figuuri hoiad?
Figuuri hoidmisele aitab suuresti kaasa minu liikuv töö - pisikestega jääl või saalitrennis askeldades kaob lausa võluväel 300-400kcal 45 minuti kohta ning kui mul on mõnel päeval 3-4 töötundi, siis võin südamerahus jõusaali või mõne rühmatrenni enda jaoks vahele jätta.
Nagu ma juba mainisin, siis käime Daneroga Tartu Ülikooli Spordiklubis, kus mulle meldib 1-2x nädalas teha jõutrenni ning üejäänud kordadel kardiotrenni kergejõustikuhallis või erinevatel trenažööridel. Vahelduse toomiseks käin ka Aeroburn Stepis ja Stassi Bodypumpis :)
Ning eks suurt rolli mängib ka toitumine. Mul pole kombeks süüa 3x päevas vaid minu suurim söömine piirdub hommikusöögi ja korraliku lõunasöögiga. Kuid alati tuleb meeles pidada seda, et me elame ju vaid 1x ning elu on liiga lühike, et endale mõnel päeval näiteks 2 vastlakuklit keelata... :D
Oma menüüst rääkisin ka eelmises Q&A postituses: http://www.iluexpressblogi.ee/2017/05/q-vastused.html 

Mis on Su suurimad unistused elus?
Seda on raske sõnadesse panna, sest mõneti oleks mul kõik justkui olemas, kuid samas usun, et kui saaksin hambaarstiteaduskonda, siis puuduks sellele küsimusele vastus. Eelmise aastaga kukkus mulle kõik see, millest olin unistanud justkui sülle!

Loodan, et sul oli vahva mind veelgi lähemalt tundma õppida ning kui miski jäi veel kripeldaa või mõni vastus tekitas sinus veelgi küsimusi, siis küsi julgelt ;)
Ahjaa ning soovitage veel vastlakukleid, mis vääriksid proovimist! 2 päeva on veel ju aega! :)

Pai-pai
Eliise 

You Might Also Like

4 comments

  1. Hei :)
    Sellised elulised postitused on mu kindlad lemmikud, Sa oled nii inspireeriv! :)
    Küsimus ka, kust ostad oma lemmikšampooni?:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei!
      Suured tänud nii positiivselt liigutava kommentaari eest! :)
      Neid Alfaparfi šampoone ja palsameid saab nt Võlumaa ilusalongist Tartus, Aleksandri 6 (ja ka nende netipoest) ning minuteada on need hetkel ka soodusega :)

      Kustuta
  2. Suur süda Sinu pihta! :) Hästi armas inimene oled ning loodan, et juba varsti saaks jälle kuskil blogiüritusel muljetada ja pildistada ja maiustusi nosida, hihihi

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh, Riinu, nii nii armas oled ning täpselt samad sõnad ka sulle! <3

      Kustuta